Відповідь: хочу нову зачіску!!! підбір стрижки Мені сподобалось 3 фото.Вам іде довге і пряме волосся.А темний колір вам пасує і освіжає Вас!
Відповідь: хочу нову зачіску!!! підбір стрижки якраз недавно продала свій випрямляч волосятак шо випрямляти нема чим(та і після одного випрямляння волосся відходить дуже довго,треба пару місяців,щоб воно знову освіжіло).
Відповідь: хочу нову зачіску!!! підбір стрижки cупер. Пряме волосся найяскравiше показуе блиск та колiр (звичайно якщо хороша фарба) , також коли зачiску вистригати всiлякими там "перьями" чи пасмами чи з гривками... то тiльки на такому волоссi то гарно i чiтко видно. А при бажаннi завжди можна пiдкрутитись в локони чи влаштувати ними ж лекий стильний бардачок )). А на рахунок кольору то руде вам дiйсно до лиця... при надоiданнi можна еспериментувати злегка вiдтiнками але переходити на червоний або дитячоi несподiванки кольори не варто ) Оленка, на перших трьох вам найкраще, менi так бачиться ) я б вам своi вiддала, в мене iх хоч вiдбавляй )) але то така мука, нашо вам та хiмiя...
Відповідь: хочу нову зачіску!!! підбір стрижки Так так, Оленка, якраз мені і продали... Я дуже задоволена, страшенно (а то раніше тільки в салонах красоту наводила), а тепер не відходячи "від каси". Дякую! На мій погляд, вам найкраще з каштановим волоссям, не темним, без чолки, середньої довжини, без каре. Успіхів з обранням стилю...
Відповідь: хочу нову зачіску!!! підбір стрижки Я поставила собі програмку cosmopoliten (купила на диску), в якій можна підібрати і зачіску, і колір волосся, і косметику (тон помади, туш і т.д.). Також є закладка з весільними зачісками, капелюшками і т.д. Можу сказати, що часто в ній щось пробую підібрати (інколи серйозно, а інколи так для цікавості). Правда хотілось щоб у програмі було багато більше але взагалом нормально.
Відповідь: хочу нову зачіску!!! підбір стрижки Не хочу Вас образити, але на мою думку, судячи лише по виставленим фото, каре Вас старить. На перших трьох фото дуже гарний колір і зачіска.
Відповідь: хочу нову зачіску!!! підбір стрижки окей...тепер хоч знаю,що каре - то не моє тепер лишилася ділема з кучеряшками.. може хтось знає якісь класні бігуді,щоб жовго тримали і гарно крутили.хотілося би як у Насті Каменських кучері
Відповідь: хочу нову зачіску!!! підбір стрижки Гарна програма по підбору на сайті мерікей. Там дуже багато зачісок і кольорів, і стрижок і всього-всього. Головне сфоткатися нормально, щоб було чисте лице без чолки. Мені порадила одногрупниця, яка колись тим займалася. Я собі підбирала давно, не можу нажаль знайти той файл.
Відповідь: хочу нову зачіску!!! підбір стрижки на таку зачіску як у Насті,то напевно треба біохімію робити...я задумувалася над таким варіантом-вона тримає десь приблизно до півроку,тому не встигне надоїсти і не треба зістригати.Як ви гадаєте?(маю на увазі саму біохімію,плюси-мінуси,може хтось випробував)
Відповідь: хочу нову зачіску!!! підбір стрижки Мнеі теж подобається як на 3 фото, а взагалі я Вас бачу приблизно так: , або так: тільки з таким кольором: , А Карапузику підійшло би на мою думку от таке, тільки з довгим волоссям, без пробору: , ця фотка блище до того, що маю на увазі, і колір гарний: А я так хочу собі, щось таке: , та боюсь-думаю не підійде, бо в мене морда кругла
Відповідь: хочу нову зачіску!!! підбір стрижки Ой,дякую.Дуже класна стрижка ,ще б вміти так гарно волосся вкласти .
Відповідь: хочу нову зачіску!!! підбір стрижки Не повірите, для мене найкращі є мамині радянські бігуді (такі металеві які треба варити в банячку.). в них найшвидше можна зробити накрутку,яка буде гарно і довго триматись. накрутка в них виглядає так:
Відповідь: хочу нову зачіску!!! підбір стрижки Вау! просто неперевершено як на мене!!!! Відпускайте ще довше волосся - і будете виглядати взагалі казково! Може і я Вам покажу свої зачіски? В мене від природи волосся таке - середньої густоти, пряме, але не як солома. доволі жирне біля коріння і сухе на кінчиках - мию кожен день. на другому курсі, а це 3 роки тому зробила хімію. виглядало так - було гарно, але волосся з часом дуже погіршилося, почало відростати, і ще мені не сподобалося. отак виглядало, коли я феном волосся в хімії витягувала пишнінько так))) відстригла знову відросло і я пофарбувалася в рудий. Волосся вже відпустила своє, рівне потім дуже довго відпускала, майже два роки. так було весною 2009 року зараз маю шось типу такого чи такого деколи кручуся на плойку, довжина вже до лопаток. хочеться щось міняти, але страшно))))хоча раніше не було Що порадите? буду дууууууууже вдячна
Відповідь: хочу нову зачіску!!! підбір стрижки А якщо б вас весною 2009 і накрутити, щоб об"єм йшов на рівні вух, чи викрутити кінчики в іншу сторону? Дуже густа гривка робить вас трішки похмурою. Маєте красивий вигин брів, це треба показати. Колір теж гарний все тією ж весною 2009, можна спробувати блондування, тонування у русяві відтінки. Olenkastar я солідарна з більшістю, каре не для вас. На першому фото все дуже симпатично.
Відповідь: хочу нову зачіску!!! підбір стрижки Думала тут разом з вами дівчата що змінити, і от що вийшло ще вагаюся щодо фарбування (тонування)
Відповідь: хочу нову зачіску!!! підбір стрижки Ой, гарне каре у Вас. А колір я б кардинально не міняла, хіба насиченішим його зробити або з відтінком якимось... Особисто мені подобається лореаль кастінг "морозні" відтінки.
Відповідь: хочу нову зачіску!!! підбір стрижки Моя порад - не фарбуйтеся! Нащо псувати таке прекрасне та здорове від природи волосся!
Відповідь: хочу нову зачіску!!! підбір стрижки Bride я б лишили те що зараз є, може лише гривку коротшу чи менш пишну.... тобі так гарно з довгим волоссячком і гривкою а щоб кінчики сухі не були, то крутіть не часто.... може спробуєте якісь укладки цікаві - щось більш строге типу пучка.... мало б виглядати розкішно! а колір - однозначно темний шоколад)))) ти така гарненька
Відповідь: хочу нову зачіску!!! підбір стрижки Зараз маю таке,трошки довше,це таке в мене зараз не крашене,яке відросло після меліровки.Раніше красилась на світле,але зараз не хочу палити...Так вже десь 10 років ходжу з такою зачіскою,хотіла стригтись під каре,але чоловік любить довге.Що порадите.?Може гривку? Волосся від природи пряме-зовсім не крутиться.