Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Tequila, вам дуже добре так як є, гарно, вишукано, благородно. Гривку я б не робила, і не стригла б коротко. якщо хочете трохи змін то можна підстригтися півкругом, не рваними пасмами, а саме плавним півкругом, з переду коротше, ззаду довше. і все. а щодо кольору то у вас гарний свій, його можна просто освіжить. купіть собі якийсь добрий тонуючий шампунь і потонуйтеся, при чому це може бути будь-який тон - мідний, каштановий, рудий. оскільки волосся у вас темне то шампунь додасть просто відтінку і блиску. але треба добрий шампунь купити, десь у салоні. кардинально колір не міняти ні в якому разі. ---------- Додано в 09:56 ---------- Попередній допис був написаний в 09:50 ---------- Фісташко, я добре зрозуміла міліровка це супра + окисник а фарбування фарба+окисник так? а от щодо накладання міліровки на міліровку, то хіба фарба на фарбу не накладається?
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Накладається звичайно. Але як я вже казала, фарба набагато менш агресивна(хоча я не стверджую на рахунок всіх фарб, бо як взяти якийсь палєт в ДЦ, то вже краще мелірування і майстра проф. препаратами). Плюс тепер ті всякі фарби доглядові, з маслами різними, безаміачні, слабоаміачні... А супра, як не крути, жорсткіша. Я не перукар, але озвучую думку, яку чула не від одного перукаря. Моя перукар наприклад довго і нудно мене убалтувала перейти з мелірування. Я довго вагалась, бо боялась нових експериментів, та й була вже звикла до тих трошечки темніших коренів від меліровки. Але зараз я таки бачу різницю. Якось мої дописи схожі на те, що я вас в чомусь переконую В жодному разі, просто таки думка, що мелірування менше шкодить є хибною. І знову таки є нюанс. Залежно що порівнювати.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Hexe, варіанти суперові, була я колись з такою зачіскою як на першому фото, потім з прорідженою гривкою, і 1:1 як на другому дуже пасувало, особливо 3-тя! А щоб зараз так зробити, потрібно густіше волосся Kapuchika, з тонуючим шампунем поекспериментую, раніше була така ідея, але руки не доходили.. Ще залишилось з проділом щось придумати.. Комбінувати зачіски,і можливо перестане мене дратувати
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Та то просто я вас розпитую ))) мені суттєво. бо волосся виглядає нормально, але тоншим таки стало ((( я думала, що то від того, що вже багато років малюю.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Я вас так і бачу з темний чорним волоссям, густою прямок чолкою і довгим каре з гострими кінчиками
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Дякую, думаю про цей варіант час від часу В мене була така зачіска в 13 років, саме гострі кінчики, а ззаду коротше, було супер, нагадувало головну героїню "Леона кіллера". Зараз я мабуть спершу би поміряла таку перуку, а тоді б вирішила..
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Девочки нужен совет. Уже 10 лет стрижка каре и мелирование. Может посоветуете что-то другое ))
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки ой, ви на фото така красуня, що навіть не хочеться нічого радити))
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Спасибо за комплимент, но такая я уже давно. Хочется измениться, сейчас в дикрете и прилично отрастила и длину и цвет ))
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Для мене ви теж досить органічно виглядаєте в цьому образі. Можна поексперементувати з кольором - більш темно-русий, мідно-рудий підійде вам. Форму каре б не змінювала, а довжину можна довше залишити.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Спасибо )) ---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:50 ---------- Стрижка почти такая уже была ))) не очень нравится когда шея голая ))) а вот цвет мне нравится, но не уверена что мне пойдет ))) надо парик померить )))
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Дівчатка, а гривці під силу круглезне обличчя зробити трішки довшим? Візуально маю наувазі . Під офом мое останне фото, у мене в першу чергу поправляеться лице, худне воно в останню чергу, кругляк нереальний, шо з ним зробити, стесати, чи шо
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки мені здавалось завжди, що вона дає зворотній ефект - тобто округлює обличчя. Хоча і не таке воно, як ви кажете круглезне. любити
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки не довшим, а некруглим може прикрийте обличчя чимось, як би мала прикривати гривка і гляньте в дзеркало
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Женічка-як варіант скошена гривка. В мене обличчя кругле, скошена або несиметрична гривка чудово його видовжує. Я от хочу боб-каре-зад коротший, перед практично не рухати довжини, тільки майстра який це зробить добре на разі не знаю
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки я мала каре, від найдовшого до найкоротшого і файно було, круглизну згладжувало однозначно, але мужу мому коси захтілось ох ті чоловіки, до 30 років най росте, а далі знову каре
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Погоджуюсь, асиметрична проріджена гривка вам би чудово підійшла, дуже довгий період я і сама так стриглась, то відпускала довшу, то стригла коротше. У вас чоло не низьке, є можливість з однієї сторони гривку зістригти вище над бровою, з іншої - довшу зробити. якось отак: думаю, пасуватиме.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Дівчатка, хочу терміново щось змінити.... Підстригти, завити, сама не знаю чого саме... Порадьте, будь ласка. На фото погано видно довжину, реально волосся вже нижче лопаток [/url][/IMG]
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки якщо Вам не шкода волосся то то можна кардинально змінити довжину - наприклад каре або каскад, хоча не знаю чи вийде враховуючи форму Вашої гривки...