Хочу нову зачіску! Підбір стрижки

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем loreniya, 21 Жовтень 2010.

1. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки

брала волосся з кінців, збираючи його в жменю в напрямку голови, сподіваюсь, Ви мене розумієте :connie_pull-pigtail
    ну то й що, я навпаки так любила, щоб при обличчі було вигладжене об"ємне волосся, а кінці вже більш кучеряві.

2. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

:girl_yes:

мені так не пасує

3. Rona

Rona Мама-йожик

дівчата, я до вас :)
    шось хочу міняти, набридла мені моя стрижка... хоч вже й дуже нема куди стригтись...
    ось така зараз
    ось така була:
    ось така без гривки:
    що робити? змінити гривку? стрижку? колір? :girl_in_dreams:

4. Яруська

Яруська Well-Known Member

Мені теперішнє ваше каре найбільше подобається. Стильно, гарно і вам пасує.
    На мою думку, тут прелєстно...Відпускайте гривку)))

5. Rona

Rona Мама-йожик

дякую Вам :) мені лише не подобається, що гривка не рівна, а волосся в ній завертається по боках... прасочками користуватись не дуже хочеться, волосся й так тоненьке... і колір щось мені вже дуже тьмяний, але й би фарбуватись не дуже хотілось (рік вже своє відрощую) може просто шампунь змінити, щоб більше блиску було чи що... ось такі думки в голос:connie_pull-pigtail

6. Corena

так, як тепер - то найкраще, що Вам пасує. Довжина - однозначно, щоб волосся не торкалось плечей. Гривка теж дуже добре, прикриває високе чоло.я теж постійно праскою користуюсь, бо маю гривку, а волосся взагалі кучеряве, то кожен раз випрямляю. то скажу, що гривка від того не страждає, оскільки часто підстригаються кінчики і регулятор праски обов"язково на низькій температурі.
    щодо кольору - набирайтесь терпіння, щоб повернути свій, знаю, що то не є легко, але так як у Вас довжина не є великою, то досить скоро відросте. або мені бачиться колір капучіно, чи щось в тій гамі.

7. lawyer

lawyer Member

а нічо не робити;)
    гривка добра, хіба б вирівнювати її, щоб була ідеальною. а вона від того не пошкодиться, бо
    можна було б колір змінити на якийсь природньосвітлий, але натуральний-є натуральний, і це завжди гарно і модно!:)

8. Furore

Furore New Member

Rona, може змінити колір? На темніший, типу молочний шоколад...

9. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

От так і файно)))) А як дуже кортить, то купи новий шампунь і заспокойся:girl_bye:

На рахунок праски:
    Я собі зараз купила праску спеціально для гривки. Сама знаєш, моє волосся не грубше за твоє. Але я купила спеціально з регулятором температури, вирівнюю на самій низькій. Теж дуже не хотіла праскою рівняти, бо думала шо попалю. Але я ітак феном на круглій щітці достатньо мурдую ту гривку. Тепер даю самій підсохнути і вже тоді рівняю. Те рівняння, то так разок провести по одному пасмі. Тобто бавитись з тим довго не треба, а для мене то може і менш травматичне, ніж вкладання гарячим феном, бо вкладати можу дооовго.
    Ну і плюс температура тої праски така, що я можу пальчиком торкнутись до пластинок.
    Ще сподобалось те, що волосся має блиск від праски! Чесне слово! Там є іонізація...В моєму фені теж вона є і ефекту нуль, тому коли на прасочці писало про ту іонізацію, навіть не звернула увагу. Але зараз бачу різницю.

10. irushka

irushka Well-Known Member

Таня, а мені подобається і теперішній варіант, і той другий з асиметричною гривкою, але там я би довжину волосся до плечей обрізала. Тобто якби зараз щось міняти, то я би хіба трошки прорідила, простригла гривку, щоб вона краще вкладалась.
    В мене, до речі, теж криза з волоссям, не знаю що мені ще витворити, бо те що є не дуже влаштовує. От пошукаю знимки і теж до вас прийду радитись...

11. Corena

12. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Можливо:)
    А я вже подумала, що то така модна фунція)))

13. Laja

Laja New Member

вона запобігає електризуванню волосся, а блиск придає сам прес прасочки (як сказано вище закриває лусочки)

14. kati

kati Well-Known Member

Ну а мені Ви все ж блондинкою більше подобаєтесь...с каре. Хоча з довшим волоссям теж гарно, як тут..тыльки гривку гутішу і троха довшу, як зараз

і отут...колір вам дуже пасує

А якщо все таки хочете повернутись до природнього, то може краще скористатись тонуючим фарбами, щоб відросше натур. не пошкодити, але оті кінці світлі зрівняти, бо дуже все контраст явний

15. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчата, може і мені щось скажете.

Найбільше сумую за довгим волоссям, але відростити його нереально, бо коли довго не стрижусь, то не можу дати раду з волоссям взагалі.
    Порадьте щось, будь ласка!

16. Almariel

Almariel Well-Known Member

Ірусь, мені теж ви з довгим найбільш подобаєтесь. може перетерпите і таки відростите довге?

17. Rona

Rona Мама-йожик

irushka, я взагалі балдію від твого волосся, від стрижки зокрема, ще не бачила, щоб в когось так гарно шарами лягало, блискуче, живе! Супер! :girl_in_love:

дівчатка, дуже вам дякую за поради :) трохи ви мене заспокоїли :d25:
    kati, мені теж найбільше подобається той варіант, але там колорування+мілірування, яке мене змурдувало... того й вирішила за 15 років нарешті побачити свій натуральний колір волосся :connie_pull-pigtail
    певно куплю людський шампунь і бальзам (бо шось мої експерименти з засобами по догляду результатів бажаних не дають), і прасочку для гривки, а як вже дуже буде кортіти, то подумаю над тонуванням в чуть світліший :girl_in_dreams:

18. Just me

Just me Member

Сміливо нею користуйтеся. Гривку часто стрижете, тому посічені і пересушені кінчики точно Вам не грозять :)

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Rona, я думаю вам з шоколадним або трохи світлішим було б гарно. Тим більше на темнішому волоссі більше помітний блиск і воно виглядає більш доглянутішим при однакових умовах зі світлим, IMHO.

20. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ірушка, Ви мені ДУЖЕ сподобалися "отакою патлатою":) Може, і вираз обличчя на фото вплинув, але така Ви якась романтично-пустотливо-небанальна...