Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Або без гривки( Вам гарно) а якщо гривку то однозначно густішу
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки от і я щось таке подумала. Бо взагалі і з гривкою, і без гарно Але якщо з гривкою, то якусь цікауеньку можна зробити.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки А мені більше сподобався другий варіант - без гривки, і гарніше, і стильніше і тобі більше пасує. Якщо все-таки хочеться з гривкою - то не таку коротку, а зробити її довшою і можливо на бік.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Мені також з гривкою краще, особливо 2 і 5 фото! Вам там років 18!
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки І я сюди за порадою. Вже досить довгий час - мілірування. Хотілося б змінити щось. Можливо, стрижку, але щоб не надто зрізати довжину. Можливо, колорування-тонування. Така я тепер А це давніші фото з гривкою
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Вам, нмд, краще без гривки. І перефарбуватися в молочний шоколад
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Я б радила якийсь однотонний колір (мається на увазі не міліровку). Щось із близьких до русого відтінків - карамель, молочний шоколад, як радить Just me. І ще спробуйте підмалювати олівцем брови. Мені здається, вам пасуватиме.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Дякую. Мабуть, спробую карамель. Ага, чорним маркером. Брови, вірніше їх відсутність - моя основна проблема. Якось прийшла в перукарню зробити корекцію брів, то мені сказали прийти коли відростуть (до того відростали купу літ).
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Манка, а остання фотографія - скільки вам тут років? 18-19?
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Дякую. 29! Просто на ній вчилася фотошопити. Оригінал не зберегла. Фото тих часів, що й попереднє.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки І я до вас за порадою. Маю довге каштанове волосся. Останні роки 5 ходжу так: Так-от, задовбала мене та зачіска. Гривка то добре вкладається, то стирчить в усі сторони, гарно виглядає на 1 день після миття голови, на 2 день жирніє. Голову мию через раз, поки помию, поки висохне :8:Я вже не маю терпіння... І що мені робити? Хочеться помітних змін, бо в перукарні підрівняють кінчики, зроблять густішою гривку, десь трошечки підріжуть, і чоловік питає де потратила 50 грн Фарбуватись не хочу категорично, довжину залюбки би підрізала. Але: я 160см,48 кг, щойно закінчила 4 курс, а мене питають, чи ще в школі вчуся Боюсь, коротка зачіска буде мене ще більш молодити Зараз волосся відросло десь до пупця, гривка на 3-4см нижче підборіддя Підкиньте будь-ласочка ідеї
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки на першому фото без гривки так гарно! не обстригайте її більше, відкрите обличчя і високе чоло, вам так дуже пасує. і довжина шикарна. стільки дівчат тихо мріє про таке довге натуральне волосся. ну хіба вже як дуже вам хочеться обстригтись, то рівно нижче лопаток. короче, маєте дуже романтичний вигляд, не варто його спрощувати
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки мій чоловік мріє, щоб у мене таке було, а я навпаки зараз хочу каре
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Дівчата, і я до вас за порадою У мене зараз отаке на голові як вже писала, хочу довге каре, але не впевнена чи йти мені, може запропонуєте ще якісь варіанти? Колись у мене була гривка Але я вагаюсь чи варто її повертати, бо на роботі мушу ходити в одноразовій шапочці, і боюсь що гривка до кінця дня буде "неконтрольована"
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки вам гарно з довгим, так що чогось дуже короткого не робіть. а як вам зачіска а-ля Ані Лорак? Як на мене, то вам би пасувало. ---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ---------- а довжину зробіть як на фото. вам добре і з гривкою і без )))
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки це типу каскадом?) у мене є каскад, я його постійно підрізаю, але до довжини як у Ані Лорак і мені ніяк не вдається відростити
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки І я сюди за порадою. Вже досить довгий час - мілірування. Хотілося б змінити щось. Можливо, стрижку, але щоб не надто зрізати довжину. Можливо, колорування-тонування. Така я тепер щось не можу процитувати вам дуже гарно без гривки, а що до кольору, то я б радила тонування. бо, як на мене, вам гарно з тою міліровкою і світлим волоссям, ви яскрава, помітна, а темніші, русі кольори зроблять вас сірою. вам то скоро надоїсть і знову захочеться стати блондинкою. А з тонуванням то без проблем. То я з власного досвіду ))) ---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ---------- А то я для Shpunka ))) я то все написала під її цитатою.