Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки А як мені ліпше? і тепер: До рудого дійшла без відбілювання між баклажановим і рижим була ще така недавно:
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Каре класичне з гривкою, але прорідженою чи трошки навкіс. Щодо кольору, посилити власний колір холодними відтінками. Тонкому волоссю гарно надає об"єм колорування. Я бачу вас такою А це без укладки
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Яка фарба дасть такий колір? Хочу саме такий відтінок А в мене виходить завжди, як на 1 фото) Як на першій фотографії.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки мені ви в рудому кольорі дуже подобаєтеся. Якось так яскраво, по весняному!
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки баклажановою, туди б ще стрілки здались на верхніх повіках чи щось таке рудий занадто простить а той що третій, звичайний собі гарний колір... зате в баклажановому відчувається характер, "ізюму" додає той колір Вам чи що
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки за рудий кажуть малолітить) типу як пацанка. Стрілки мені не пасують, ніякі. Пробувала різні варіанти. Знач трохи буду рижа, потом як волосся відросте перейду в баклажан.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки а якщо їх розтушовувати тінями бархатистими? мало б бути класно а може я й помиляюсь... не вім
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки я в тому повний ноль. Малююся як знаю, марафети красиві наводити не вмію. Треба хіба до когось сходити і то всьо пробувати.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Таня мені найбільше сподобалося як на першій фотографії, найкраще. вертайся до того кольору.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки ой, зразу не можу. Відпадуть мої два волоски у три рядочки)))мушу трохи побути така (ще мама не бачила )
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки от вже чула від багатьох, що рудий простить...ну не знаю. В мене теж зараз рудуватий відтінок, вирішила перефарбуватись. Планується бронд, але не знаю чи вийде, бо буду співпрацювати з перукарем перший раз.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки і я за перше фото! гарний насичений колір! тільки б чолочку трошки довшу зробила і рівнішу, і може б, трошки прорідила.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки я практично завжди ношу чолку напівкруглу, взагалі колись носила як в Наталі Орейро
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Рона права - темний колір додає "ізюму", показує характер... але, як на мене, то я за риженький! він свіжіший, яскравіший, весняний, тепліший і дійсно ви з ним виглядаєте "пацанкою"!
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки от і в мене таке перше враження склалось. Ви з тим кольором молодші! ну і фото для порівняння не рівнозначні, на першому фото драматизму додає ще й довге волосся, зараз, я так розумію ,ви вкоротили довжину. я за густу чолочку! чогось не люблю проріджених стрижок. а так - гарне, густе волосся.
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Я за такий колір,як народится дитинка так і перефарбуюсь
Відповідь: Хочу нову зачіску! Підбір стрижки Я за рудий Виглядаєте веселішою, а от коліжанці сподобався баклажан.