Хочеш жить - умiй крутитись?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Koza-Dereza, 3 Серпень 2009.

1. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Відповідь: Хочеш жить - умiй крутитись?

Яруська,даремно ви так про "Ку".Я от купила там шкіряні макасінчики за 99 грн-ще як вагітна була.Супер носяться.Ще досі:)
    Про свої вподобання:Особливо ніколи не ганяюся за брендами і дорогими речами,і не тому що не хочеться,просто реально розумію що для теперішнього сімейного бюджету це "розкіш".Цілком задовільняюсь і базарним і секондовським і "розпродажним".От взуття малючку стараюсь купувати якісне.Але знову ж таки виходячи з матеріального стану на той день.Ніколи не лізла зі шкіри ,заради "крутих шмоток" і не лізтиму.Не вважаю це "візитною карткою людини".
    Але знову ж таки розумію "Що мільйон це багато поки нема мільйона"тому притримуюсь думки що кожен має жити в міру своїх можливостей і відповідно до свого статусу.Десь так:)

• Подобається Подобається x 16
  2. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Як це схоже на мене :haha:)

• Подобається Подобається x 3
  3. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

чесно-пречесно, ні)
    але зазвичай моїм гарніром є саме гречка й макарони, або й просто основною стравою - оскільки на приготування чогось складнішого немає бажання й сил
    можливо, в мені говорить затятий фаталіст - але я готова обміняти декількахвилинний приступ неконтрольованого голодного щастя на місячне розмірене поїдання м.яса

• Подобається Подобається x 5
  4. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

І я :ninja:
    Файнень туфлики важливіші за повне пузо :girl_crazy: (прошу зі здоров"ям не плутати)

• Подобається Подобається x 5
  5. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

І в мене щось схоже:shutup: Не те щоб я самостверджувалась за рахунок фірмових, чи як ви там пишете "брєндових" речей ,але в виборі одягу орієнтуюсь на марку. Звичайно, не купляю одяг тупо - бо фірма, якість - критерій намбер ван:girl_smile: І я готова не те щоб гречку з макаронами їсти, зате ходити в туфлях, платті ,кофті, джинсах (потрібне виділіть) своєї міні-мрії, а відмовитись від макаронів ,на користь однієї гречки:girl_crazy: Чоловік завжди кричить, що я вар"ятка ,а я ловлю кайф ,коли в шафі лежать омріяні джинси:girl_in_love:
    На рахунок стоків і Шматексів:girl_haha: - то моє улюблене місце. Там можна відтяпати такі класні речі:girl_claping:
    Дуже влучно і правильно написала Zlju4ka - "Що мільйон це багато, поки нема мільйона", кожен міряє своєю ложкою.

• Подобається Подобається x 10
  6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Згодна на 100%. Як і з тим, що кожен собі сам розставляє пріоритети в житті. Особисто я до певної міри чинила б так само (то на рахунок туфельок і пуза:girl_smile:). Як казала одна старша пані: "Девочки! Я себе хлеба не куплю, но флакончик духов - всегда!:girl_spruce_up:" Я вважаю, поки ти живеш сама, або навіть з чоловіком, але без дітей, посидіти якийсь час на макаронах і гречці заради шмотки, в якій ти справді виглядаєш на мільйон баксів - не штука (тільки не цілий місяць:girl_crazy:). Але коли є дитина - все різко змінюється. Не будеш же дитину так само тримати на гречці і макаронах, бо мама купила собі супер-пупер-джинси-плаття-сумку-чоботи, бо мусить виглядати на всі 100%. А дитина десь до 2-х років - на одні памперси скільки йде, а одяг (дитя дуже швидко росте), іграшки, їжа, і т.д. і т.п. А комунальні послуги, кредит (у кого є), різні непередбачувані витрати... Так що тут можливі варіанти. Без образ, я тільки висловила своє ІМХО.

• Подобається Подобається x 13
  7. MUCHACHA

Цілком і повністю погоджуюсь. Коли зявляються діти - пріоритети різко змінюються ,і кожна нормальна мама робить вибір на користь дітей. Так є і так має бути. Зрештою, думаю, мені так легко писати, бо наразі фінансово все більш-менш (ттт) і я можу собі позволити те чи інше, а от коли дійсно в кишені вітерець + діти, думати про шмотки і бренди і в голову не приходить. Думаєш лише, як прожити і як дітей поставити на ноги. Тому і пишу, що кожен своєю ложкою міряє. Це щось схоже на: Один випавший волосок з голови, це багато чи мало? Мало звичайно.... А цей один волосок в мисці зупи - багато чи мало? Думаю ,зрозуміли суть:girl_smile:

• Подобається Подобається x 6
  8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я навпаки можу відмовити собі в якомусь одязі, заради хорошої вечері в затишному ресторанчику чи хорошому куску мяса додому і всього решта, хорошому відпочинку на вихідні,це мені важливіше, як і відсутність боргів по комуналці. Ну я така яка є. А одяг-його завжди хочеться і завжди бракує :)

• Подобається Подобається x 12
  9. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Думаю, якщо є 1 000 000 %, то Ви праві на цілий мільйон.
    От в чому я впевнена, то в тому, що з появою дитинки поміняється мій світогляд, і не тільки на придбання чи вибір одягу :girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 6
  10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ви мене прямо наскрізь бачите:girl_flirt:

• Подобається Подобається x 4
  11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Хтось скаже де той ШМАТЕКС?

• Подобається Подобається x 2
  12. MUCHACHA

пояснення тут

• Подобається Подобається x 1
  13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дякую,що просвітили...я думала що то з колекції "Антикриза" і прочеє

14. natorella

natorella Well-Known Member

та нс з танею цікавила адреса саме ТОГО КОНКРЕТНОГО шматексу, де такі слічні сорочки продают

але певно такі місця не здають

• Подобається Подобається x 4
  15. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Як то кажуть - плач, карта сльозу любить :girl_crazy:

От пожалілась вам, і задзвонила мені дівчина, що колись працювала в агенції, де я позаштатним працюю, і запропонувала переклад.
    Правда на завтра і не мало, але ж файно, що хоч щось :girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 11
  16. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Для мене одяг відіграє важливу роль. Комусь це важливо, комусь - зовсім ні. Комусь - взуття, комусь - їжа, комусь - сумка, комусь - гори-
    Карпати і теде. Я ж люблю гарні речі, люблю гарний одяг і на моїх діточках. Одяг для мене - один із важливих елементів іміджу людини. Мені він багато про що може сказати. Я можу прекрасно обійтися без мяса чи риби - у їжі зовсім неперебірлива. Можу поснідати канапкою, пообідати зупою, повечеряти гречкою та яйцем. Відсутність ковбаси у холодильнику настрою не зіпсує, а от відсутність обновки у гардеробі - можу підпсувати :haha: Хоча, все має бути в міру...

17. natorella

natorella Well-Known Member

ви як моя свекруха
    прийшла сьогодні з базару і каже -
    Собаки, капусту по 3 гривні продають, я їм кажу - їжте за ті гроші самі.
    я в той час розпаковую сумку і дістаю звідти рідкий крохмаль до білизни (13 грн)
    кажу - А на крохмаль - не шкода грошей?
    вона така - Нє, крохмалити буду навіть якшо хліба в хаті не буде

ну шо сказати?? я її АБАЖАЮЮЮЮЮЮЮЮ

• Подобається Подобається x 11
  18. mamba

mamba Member

всьой купуємо в Мілані на розпродажі:girl_cool:

19. Lastivka_Rivne

Lastivka_Rivne Well-Known Member

А я ходжу по стоках і секондах. От купила малому кросівки (нові!) кольорові шкіряні адідаси (не знаю чи справжні, вироблено в Тайланді - розмір 18 - за 10 грн.(дуже задоволена!!!). Кларкси, 20р. нові зручні шкіряні - за 25грн. (!!!). Собі суперові (суджу по тканині) теплі червоні джинси (нові з усіма бірками, лейбами і т.д., ісп.вир.) аж за 9 грн. А ще піджак-куртку (так само нову з бірками і т.д.) якоїсь французької фірми на продаж у ЄС (але робив Китай) за 34 грн.
    Зараз мало часу маю на ходіння-шукання. Та й потреби не маю. Зимову куртку купила літом в стоковому маг. за 360грн. (італ.вир.)
    Всі мої знайомі, які мали свій бізнес, чи працювали на хороших роботах з добрим заробітком НЕ ШИКУЮТЬ! Просто настав час не витрачати гроші на дурниці.
    Але є й ті, котрі всі гроші тринькають по бутіках. А тоді вішаються на шию для батьків (чи ще когось). Мене це не дивує. Значить, не знають ціни грошам чи просто ще не заробляли самотужки. Але все колись буває вперше.

20. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

я фанат сейлів в європі і штатах! тому закуповуюсь там або ж мене закуповують там тато і куліжанки...
    щодо правдивості марок - ну коліжанки чи я в європі купуєм в самих магазинах - то не думаю, що там підробки.... а в штатах тато знаходить - він в мене шопоголік, правда носити що не будь не буде, носить лише правдиве і таке ж висилає.... при тому він то за такі копійки умудряється найти! всі дівки поховаються в його майстерності)))