Хочеш жить - умiй крутитись?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Koza-Dereza, 3 Серпень 2009.

1. odree

odree Well-Known Member

Відповідь: Хочеш жить - умiй крутитись?

:) не факт. можливо навіть навпаки. аби дотримати відповідного рівня (шутю)
    в мене ттт такого не було. і їздю, і купую те що люблю. дякую чоловікові, хоч і свою заслугу бачу, бо повністю сама справуюся з домом і дітками. нажаль його рідко бачимо вдома. о це і є головна пожертва :sad:

• Подобається Подобається x 15
  2. марта

марта Well-Known Member

є різниця?

3. odree

odree Well-Known Member

немає. це моя думка. бо якщо підрахувати скільки економлю я, то виходить, що все таки заробляю :) тобто, якщо б я вийшла на свою роботу, відповідно вся робота по дому і догляду за дітьми перекидається на інші руки, яким треба платити, бо допомагати нам НІКОМУ!!! а зарплата моя становить до 1000 гривень. можна звичайно отримувати лівак, але це нижче мене.
    а якщо хоч один з батьків не приділятимуть дітям увагу, то сумніваюся, що щось добре з того вийде!!! тому, перепрошую, але ваш допис в моєму випадку вважаю не доречним. інша справа, якщо б я сиділа дома і байдики била, тоді можете мене називати утриманкою.

Останнє редагування: 8 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 19
  4. марта

марта Well-Known Member

odree, imel вибачте але ви мене не правильно зрозуміли
    з самого початку я не мала ніякого наміру переходити на особистості
    ви обоє молодці, що так добре даєте собі раду

• Подобається Подобається x 2
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

І на жаль, цю фразу тут не зрозуміють. Вона для пострадянського простору. І це сумно. Тут я не мушу крутитися, аби жити, мені вистачить просто працювати, а попри те я ще маю час на сім'ю, на себе, на хобі... І мені так шкода маму й тата, що вони власне мусять крутитися й мають мізер часу на себе. :girl_sad: Хоча був період, коли й мені тут довелося "покрутитися", то дитину я бачила 30 хвилин вранці й усе. Я так 2 місяці ледве витримала й кинула то все геть. Господь милував і я знайшла нормальну роботу.
    І за брендами не ганяюся, бо коли треба щось купити, першим пріоритетом є дитина, а вже тоді ми. Бідний наш татко, він все на останньому місці пріоритетів опиняється, але він і не проти. :girl_smile:

• Подобається Подобається x 17
  6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Чому не розуміють? Але то більше в темі про щастя жіноче я писала (не подумайте, що про джинси :girl_wink:), ні там про гармонію :girl_haha:

А пострядянсий простір мені більше видався от в чому:
    і ще:
    Все у стверджувадьному тоні!
    Як можна розкидатися такими фразами, не знаючи про мене НІЧОГО?!!!
    І чому з негативом?

Лілю, до Вас особисто питання-а чи ТАМ теж переймаються чужими доходами? :girl_in_dreams:

І можливо то вже в нову тему:
    чи можемо ми (дівчата/жінки) САМОСТІЙНО заробляти на власні "захцянки"? І якшо можемо, то чому навколо всіх починає хвилювати джерело їх погодження? І що найбільш прикро, найперше проскакують такі варіанти як "папік"-не важливо хто з двох. І якщо навіть так, то чому це погано???

І ще одне, не менш хвилююче питання: хто з мам більше працює-та, що ходить на роботу чи та, що займається дітками вдома. Хоча знаю-однозначної відповіді немає, як і однакових ситуацій в житті.

• Подобається Подобається x 5
  7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ні, тут сусідом не переймаються...
    Цікаво, чи вони би зрозуміли пісню "у сусіда хата біла, у сусіда жінка мила"? :xaxa:
    Ну, бо нащо крутитися, якщо можна просто працювати й жити? :girl_smile:
    Найбільше працює та, котра одне й друге поєднує. :xaxa: А загалом питання некоректне. :girl_wink: Я чомусь більше маю поваги до тих, котрі сидять удома й займаються хатою та дітьми, бо то дуже різнопланова робота й вимагає купи енергії та фантазії.

А що таке "папік"?

• Подобається Подобається x 9
  8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Власне малося на увазі, що якшо хочеш брендовий одяг-зароби на нього (інтерпретацій маса, наприклад, хочеш кататись-вмій і санчата возити), а "крутиться, як білка в колесі"-то інше вже.
    А вважаєш це зайвим-не купуй.

Як на мене, дуже просто!

Точно :girl_crazy:

:girl_flirt:
    Я теж особливо поважаю тих, мамочок, що вдомця сидять :girl_claping:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

хоча, тих, що працюють на роботі це теж не оминає.
    Для мене-що робота "на роботі", що вдома-це в будь-якому випадку робота. Не відпочивають ні ті, ні інші.

"Папіком" називаюь або багатого татечка, або багатого коханого/коханця.

• Подобається Подобається x 1
  9. Mariya

Mariya Well-Known Member

Шановні форумлянки, а чи є в вас якась сума, яка є крайньою верхньою межею ціни на лаху для себе (тобто якщо річ коштує дорожче, то ви її не купите незважаючи ні на що)?

• Подобається Подобається x 3
  10. Aster

Aster Well-Known Member

Ніколи не думала про це. :) Якщо це щось з верхнього одягу, то, напевне, 1000-1500 грн. Якщо все решта (джинси, мешти, светри і т.п.) - то максимум 300-400.

• Подобається Подобається x 4
  11. katarzynka

katarzynka Well-Known Member

Що стосується дитячого взуття, останній рік купую в Плато. Для старших діток мушу брати Джеокс, він міцніший, та й меншим перепаде. До того(1,5 - 2 роки тому), купувала під розпродаж в Антошці ( можна було за 100 грн Паблоски купити)або Пелікані, в ціні не більше160 грн.
    Взагалі, як кажуть, скупий платить двічі. Волію (якщо є можливість) купити дітям взуття дорожче (в розумних межах - до 200 грн), але якісне. На Південному, Провесні, Шуварах не купую. Купую в після сезонний розпродаж. Щодо одягу, то караул.... Два роки тому мала змогу закупитись в Пелікані - дуже задоволена. Одяг якісний і вийшов в міру недорогий при !!!!!! 70% знижці. Якщо без знижки - можна вбитись.:suicide::suicide::suicide: так дорого...
    Зрештою, дитячий одяг купляю (принаймні так було до кризи)в Польщі під розпродаж - якісний і набагато дешевший . На зовсім малюків маю англійський фірмовий одяг , купляла моя кума для своїх двох похресників (сина і доні)- я його бережу.... може ще пригодиться..:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:.
    Я тепер теж в дома, для нас це економніше ніж якби ходила на роботу.
    Щодо заробітку , то тепер кризочка вийшла, змушена кращі речі та іграшки продавати... але все напевно внормується. Полоса біла, полоса сіра.... дві полосочки :)girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:).... і т.д.

• Подобається Подобається x 18
  12. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я вже колись писала,фірмовий одяг маю ще з запасів австрійських,там на розпродажах можна і Replay джинси за хорошу ціну відхопити.я так одного разу справжню Пуму-футболку за 15 евро купила.їй вже 4 роки,а на наклейці "пума" ні царапинки від прання і така м'ягусечка. я вже 2 роки як в Україні,а тут собі майже ніц не купую(може часу не було,вагітність,тепер ляля маленька).
    якось зашла на стоковий одяг і взуття,то ледь не випала-в Австрії ті речі на розпродажі менше коштують,аніж тут ношені(А в Німеччині ше дешевше).за шльопки з магазину Deichmann(така собі якість там шкар) ношені хотіли 310 гр,хоча я знаю шо там такі (уцінки) коштують 18-20 евро.
    то я як маю можливість провідати свою сестру у Відні,йду по магахзинам і закуповуюся)

• Подобається Подобається x 6
  13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Моя братова працює в Тернополі продавцем. То недавно їх викликали всіх на збори і заявили що наступної зарплати їм не бачити, бо бачите злодій вдерся в крамницю і витяг з сейфу всі гроші. А продавці винні, бо їх тоді на роботі не було, маґазин був закритий, була 12 ночі, міліція нікого не шукає, в міліцію навіть не заявлялось ітд. ітп.
    Боротись нема з ким. Власник сам замовив то пограбування, бо витягне з страхівки гроші і працівників залишить без зарплати. А наша міліція нас береже, так що одним словом два слова.

• Подобається Подобається x 16
  14. Відповідь: Хочеш жить - умiй крутитись?

Купила на шматексі синові сорочку,тільки взяла до рук,зразу відчула якість,а вже потім виявилось,що сорочка відомої марки . Так от: приїхав до нас в гості італієць,приймаємо ми його,заходить син і італієць починає знервовано говорити.Ми по їхньому Ррозуміли скільки ж,як він по нашому. Виявилось( племінниця переклала),що він собі такої сорочки купити не може(дорого дуже) ,а тут..... як таке може бути.....Заплатила я 12 грн.

• Подобається Подобається x 16
  15. natorella

natorella Well-Known Member

адрєс, сєстра, адрєс)))

• Подобається Подобається x 11
  16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

я подумала,що це нова кличка ПСХ

• Подобається Подобається x 2
  17. Olma

Olma Well-Known Member

Я чесно "не понял в чем вопрос":girl_cool:
    За які гроші? - за свої, зароблені.
    Вертимся - на 2х роботах, речі на розпродажах.
    Машина - в кредит..
    А чому всі на одягу сконцентрувались, а як же манікюри, педікюри, перукарні, діаманти??... :girl_devil:

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

діамантів не купую і не отримую в подарунок, тай для чого? аби потім боятись то вбрати на палець? хоча гарно, не перечу!

Манікюр і педікюр у нас можна зробити за $25 долларів. Перукаря маю задурно :girl_claping: :girl_cool::girl_cool:

19. Oddly

Oddly Well-Known Member

межа завжди залежить від суми в кишені на момент покупки.
    конкретно я, якщо мені дуже щось сподобається, бо стовідсотково відповідає моєму смаку, якість хоч би на 90% відповідає ціні і мені ця річ якраз потрібна (а не прото в око впала на бігу) - куплю . але не незважаючи ні нащо.
    як не маю на таке грошей - то за покупками взагалі не йду. :confused:або буду заощаджувати, поки не назбирається. а як маю - то не шкодую.
    "Будет день и будет пища".:girl_wink:

• Подобається Подобається x 10
  20. natorella

natorella Well-Known Member

прикольно
    а я от навіть якшо річ 10000% мені підходить, то обов*язково подивлюсь на ціну
    і якшо то є шось фатальне - добре подумаю
    але я спокійно відношусь до одягу_брендів_моди - мені головне натуральність речі, бо на синтетику в мене алергія.

• Подобається Подобається x 14