Хоч серце розривається навпіл, пишу...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 Березень 2007.

1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Хоч серце розривається навпіл, пишу...

Ніколь, а чи часто ви спілкуєтесь з завідувачкою резусною лабораторією на станц.перелив.крові..може, при нагоді запитаєте про мою ситуацію...

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Пристойно це скільки?

Уляночка, я до неї їзжу здавати аналіз на резус антитіла.
    Сьогодні була зранку, через пару тижнів буду, запитаю звичайно за Вашу ситуацію.
    Але ще я вам в ПП напишу її координати, вона дуже приємна жінка, а ще багато чого корисного і важливого мені розповіла, і прям на прикладі наглядно показала.

• Подобається Подобається x 1
  3. Уляночка

буду рада..чекаю ПП....

4. Nata

Nata Well-Known Member

Уляночко, може Вам це додасть оптимізму, моя тітка має негативний резус (чоловік з позитивним), вона мала викидень на 6 місяці (кровотеча, екстренне кесарське, дитину не врятували). Так от, через три роки після того вона народила красиву здорову дівчинку...

• Подобається Подобається x 4
  5. Уляночка

дівчата, а може хто толкового гінеколога порекомендує, щоб підготуватися до наступної вагітності і зясування причин невдалої попередньої...а то поліклініки по МП..........................

6. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Можу порадити тільки Томича з Батальної. Лікар, який дійсно вартує того, щоб йому сказати "Дякую."

• Подобається Подобається x 2
  7. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Я б на твому місці звернулася до Данкова, якщо цікавить иожу кинути телефон в ПП!

8. Ksani

Ksani Well-Known Member

Уляночка, у Львові на Короленка, 9 є Центр репродуктивного здоров'я,
    мене туди з ЖК скеровували на торч-інфекції, у них своя лабораторія. Можливо, там могли б Вам допомогти.

9. Уляночка

так, я там двічі вже здавала аналізи, результат маю забрати 27, буду говорити лікарю з цієї клініки про свою ситуацію...

10. Natalia

Natalia Well-Known Member

Я ходила на УЗД на Котика 4 до Прокопчук - вона генетик. Працює в Львівському міжобласному медико-генетичному центрі "Інститут спадкової патології". Вона і направила мене на всі ті аналізи, що я вже писала, і радила робити їх деякі в "Астарі", а деякі в "Меділайні". Мені її порекомендували, як хорошого спеціаліста. І перше враження справляє таке ж.

11. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

справді хороший спеціаліст, але він більше займається складнішими проблемами, де потрібне оперативне втручання... по проблемах з вагітністю направляє до своїх колег, які не завжди толкові....

12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

моєї сестри куму лікував від безпліддя саме він, вже має двох діток. Приїзжала до нього з Закарпаття. А тепер я хочу свою подругу з Мукачева до нього теж відвести, не може завагітніти знову(перша дитина померла під час родів) з вини лікарів:sad:

• Подобається Подобається x 5
  13. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Уляночко,якшо ше не знайшла толкового гінеколога,можу порекомендувати,скину координати в ПП.

14. Уляночка

Дівчатонька, дуже дякую..в мене вже десяток хороших, за вашими словами, лікарів назбиралось...
    в понеділок, надіюсь, що отримаю результати торчів, а тоді буду визначатись, якого саме спеціаліста мені треба...але якщо торчів немає, то, сподіваюсь, що мені лікування не треба, а треба доброго лікаря-консультанта... УСІМ ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ!!!!!!!!!
    Йду далі в бій за БОГДАНОЧКУ,,,,,,,,,,,

• Подобається Подобається x 35
  15. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А може бою і не треба буде :) Все найкраще стається несподівано :)
    Від щирого серця бажаю , щоб це сталося скоріше ;)

• Подобається Подобається x 4
  16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Дівчатка, проблема не в резусах. Проблема в лікарях!!!
    У мене резус мінус а у чоловіка резус плюс, і ви всі можете подивитись на моїх прекрасних чотирьох діточок.

Уляночка, я вам поясню чому у вас сталось те що сталось. Під час першої вагітності ваші лікарі вам обовязково мали ввести укол антитіл. Його вводиться двіччі - один раз під час вагітності, а другий зразу після народження дитинки. У вашого хлопчика напевне резус плюс.

Тепер, що стається у жінок в яких резус мінус. Коли вони з*єднуються з чоловіками в яких резус плюс, перша вагітність проходить більш менш нормально але через те що в плоду резус плюс організм цієї жінки виробляє антитіла в крові, бо для цього організму дитинка з резусом плюс є інородне тіло, і якщо перший раз жінка виношує дитинку, то без уколу про який я казала, організм готується викинути або знищиту кожну наступну вагітність яка може трапитись. Тому в тих країнах, включаючи Україну, де нема поширеного догляду за тою проблемою, друга а тим більше і третя вагітність в такого типу подружжя вважається небажаною, непотрібною і все що там іде по списку.

Уляночка, знайдіть того гінеколога що вів вашу першу вагітність і дайте йому ввухо від мене. А на другу вагітність обовязково зробіть собі ці уколи. Вони є в Україні, їх треба лишень вимагати.

• Подобається Подобається x 11
  17. мамочка

мамочка Well-Known Member

Уляночка писала що

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Від перестановки доданків сума не змінюється. Навіть якщо перша дитина має резус мінус то це не змінює вироблення антитіл на кожну наступну вагітність.

19. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

В принципі, так. Резус-конфлікт наростає з кожною наступною вагітністю, окрім того могла бути несумісність по групах крові. Зрештою, єдиний вихід ретельне обстеження в толкового доктора.?!

20. Уляночка

Я в тому питанні вже спец: оскільки в Любчика 1 "-", то мені НЕ ПОВИННІ були вводити "той укол", бо я ще в пологовому за цим ретельно слідкувала..це не сталося через резуси...скоріше за все, як страшно, це не звучить - це жорстокий природній відбір, генетична поломка...в мене і в мами, і в свекрухи резус "-2, обидві мали перших, а свекруха і другого (Юрка) "позитивних" дітей, нічого їм не вводили і ....