Хоч серце розривається навпіл, пишу...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 Березень 2007.

1. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Відповідь: Хоч серце розривається навпіл, пишу...

Передзвоніть в інтерсоно, в них дуже хороша аптека і ліки спеціалізовані -
    тел. 2376992

• Подобається Подобається x 1
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

не знаю точної адреси, але переконалась, що майже всі ліки є в Аптеці, що на початку вул. Коперника.

Тримайтесь і вірте в хороше!!!

3. Златка

Златка Well-Known Member

Уляночко, ми тебе любимо. А ще у тебе є багато близьких людей, які тебе в стократ більше люблять :) Ось що є реальною підтримкою в будь-якій ситуації!

Слова говорити зараз - то пусте...Тебе розуміє кожен, і не тільки той, що пережив коли-небудь таке ж, але й той, хто просто знає, що таке є біль :sad: Того моя тобі порада (на жаль, з особистого досвіду :umbrage:) - не задавай собі зараз жодних питань і тим більше не шукай на них відповіді!

• Подобається Подобається x 14
  4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

так, все ..усім дякую..препарат замінила лікар, бо у Львові не реально сьогодні його знайти...

5. nataliMK

nataliMK Member

Уляночко! Я Вам щиро спічуваю! Пам"ятайте: найбільшу підтримку Ви одержите від Вашого синочка! Зараз він дуже потребує Вашої любові, бо діти, як ніхто інший відчувають горе! будьте поряд з ним, і Вам обом буде легше.

• Подобається Подобається x 9
  6. Женічка

Женічка Well-Known Member

Уляночка, тримайтеся.........
    я вам дуже співчуваю....

• Подобається Подобається x 5
  7. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Співчуваю Вам, дівчатка!!! Щовечора молю Бога, щоб менше жінок переживали втрату своєї дитини. Сама пережила 3 роки тому викидень на 7 тижні. Почалося з мазанини, поклали в лікарню, а коли вже казали, що все позаду і завтра додому, в ночі почалася кровотеча і все вийшло. На наступний ранок, перед випискою, я мала йти на УЗД переконатися, що все в порядку, і дуже я боялася, що вердикт буде не втішний, молила Бога, щоб все було добре, а як має бути щось зле, то най твориться Його воля. Через годину все і сталося ..., значить так мало бути. Дуже важко я те переживала, бо ДУЖЕ хотіла дитину, не могла перейти через калясочку на вулиці чи повз карапузика, як відразу заливалися сльозами. Ще попадали нам лікарі, які явно хотіли на нас з чоловіком заробити і ставили нам страшні діагнози, що лише вони нас вилікують, а вагітніти нам не можна ще мінімум 1,5-2 роки. Але все було добре. Зараз моєму ЧУДОВі вже минув 1 рік.

• Подобається Подобається x 27
  8. Олька

Олька Well-Known Member

ї

Знаєш, ти мені завжди і по дописам подобалась, а коли я з тобою і з Занудою і з Карапузом вчора познайомилась, то взагалі...... Ви всі такі кльові...... може зараз не в тему, може я якась трохи затиха (але я дуже замучена була, і не пила, і нікого не знала, і Нінка була стимул, але ви всі просто СУПЕР!!!!!!)

• Подобається Подобається x 6
  9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Уляночка і Natalia дуже вам співчуваю, важко мені було в таке повірити, але Бозя добрий і вам допоможе, а я буду молитьсь!!!!!

• Подобається Подобається x 11
  10. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Мила , люба Уляночко,тільки прочитала про все,серце зжалось,комок дусить,тримайся ти сильна,незнаю шо ще написати,але все буде добре.

• Подобається Подобається x 2
  11. Уляночка

Дівчатонька, любі, ви всі пишете, що не знаєте, що сказати, що слова усі зараз недоречні..але насправді ДОРЕЧНІ, ПОТРІБНІ, бо вони мене рятують, вони мене роблять ще сильнішою...насправді, я зараз поводжусь сильною, оптимістичною, впевненою, що наступного разу так не буде, але я плачу, я сумую, я не можу змінити це у моїй голові, бо плани уже на рік наперед були сплановані..я знаю, що
    6 травня 2009 року я цілий день буду плакати, бо це була моя ПДП...зараз борюся зі страхами про майбутню вагітність..налаштовую себе на позитивний результат..переживаю, бо в пятницю це все ж був аборт..в мене резус відємний крові, що є ще одним ризиком..одним словом накручую себе..але молюсь за нас, за своє янголятко...
    думаю, як далі своє життя будувати..запишусь на фітнес, мабуть, бо останніх 1,5 року все собі дозволяла, бо готувалась до дитинки, тому варто трохи негативної енергії і жирку зігнати, оновлю гардероб, бо в липні прийдеться на роботу виходити, зараз уже репетиторство почнеться і до дисертації треба час від часу дивитися, більше з Любаською часу буду проводити, бо то МОЯ НАЙСОЛОДША ВАФЕЛЬКА....

• Подобається Подобається x 41
  12. галичанка

галичанка Well-Known Member

Уляночко, а що лікарі кажуть, може потрібно поприймати якісь препарати щоб не було ризику? Все буде добре!

13. Уляночка

знаєте, тільки сьогодні про відємний резус подумала...завтра подзвоню лікарю...

• Подобається Подобається x 5
  14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Уляночко, ви звичайно в лікарки перепитайте.
    В мене теж резус "-"...... нашій поліклініці на Симоненка не довіряю вже, їжу здавати аналіз на станцію переливання крові. Вони меня там казали що той укол для уникнення резус конфлікта роблять протягом 48 годин після ( викидня, аборту, пологів и т.д.) і не пізніше, бо вже толку не буде.
    А це я в неті вичитала що резус дитинки починає формуватися з 8 тижня вагітності. Якщо в вас дитинка завмерла до того часу то може в неї ще резус не сформований був?

П.С. і взагалі щось побачив некомпетентність лікарів в поліклініці стосовно резус конфлікта, думаю інші поліклінікі такі самі і лікарі такі самі. Тому я вже всі питання задаю завідувачці резусною лабораторією на станц.перелив.крові. Якщо треба, можу дати її координати.

• Подобається Подобається x 7
  15. Андріана

Андріана Well-Known Member

протягом 72 годин

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

протягом 72 годин колять іммуноглобулін фірми Бей роу ді ( США)... його знайти до речі дуже проблематично....
    а наш...вітчизняний, львівського виробництва протягом 48 годин.

17. Уляночка

дитинка завмерла на 7 тижні....72 години вже пройшло..нічого не зміниться від того уколу вже і так...надіюсь на Бога, що все буде добре...

18. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

ну не дуже, ми брали в центрі переливання крові, і саме США

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Правда? Треба і собі один за всяк випадок "застолбіть".
    Вони мені казали що в них тільки їхній :confused:

Уляночко , все обовьязково буде добре :)

20. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Може не вартує, а як не знадобиться, то що з ним робити? Він досить пристойно коштує:)