Хоч серце розривається навпіл, пишу...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 Березень 2007.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

• Подобається Подобається x 1
  2. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Тоді це ще гірше... Хоча молодий лікар може би злякався і шукав вирішення, консультувався із іншими лікарями з більшим стажем. Але не факт, що то б не був цей лікар. 20 років стажу... А може той лікар, та і вся зміна були вже веселенькі? Ну, не вкладається мені такий жах в голові...
    Я все прокручую в голові цю історію... Надіюсь, що винні будуть покарані. І не лише лікар.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. OlenaIvano

OlenaIvano Member

Хочу я поділитись своєю бідою, а точніше почути чиюсь думку, можливо хтось стикався з такою ситуацією, або щось чув...

Отже, ми з чоловіком мріяли про донечку і ось так і сталось
    Ми були в очікуванні

Всю вагітність в мене було все добре, лише низький гемоглобін і дитина низько була розташована
    Дитинка була дуже активна в животику
    1 червня я відчула , що вже кілька годин не було рухів , поїхала до ПБ(це вже був 38-39 тиждень), там мене оформили та поклали в відділення патології, вручну почали стимулювати матку,почались легкі схвалив, але матка не відкривались, і кесерити лікарі боялись так як не знали чому рухів не має і не могли давати наркоз
    Прокололи води, схватки йшли
    Пологи тривали 14год
    Було багато і внутрішніх і зовнішніх розривів, хоч і робили надріз
    Мала родилась здоровою(на перший погляд ) ,лікарів оцінила її на 9 з 10 балів ..Тим часом мене зашили і
    Дитинку дали мені на груди
    Завезли мене в післяпологову і до ранку все було добре....десь в 10 год ранку я побачила , що моя дитина важко дихає, сказала я про це лікарям , дитинку забрали під ковпак і викликали реанімаю, там виявили запалення легенів, але не сильно панікували, так як таке зараз лікується
    І з кожним наступним днем додавалось щось нове, а саме крововилив в шлуночок, потім в мозочок і дитина впала в сильну кому , набряк головного мозку, вся нервова центральна система перестала працювати, дитина не дихала сама , лише під штучним диханням
    І з кожним днем дитині ставало все гірше
    Діагноз був внутрішньоутробна інфекція, яка з'їдала дитину зсередини
    На 10й день від народження моєї доні не стало....При розтині було видно , що печінки вже в дитинки через інфекцію практично не було

Лікарі сказали, що за час своєї практики такого в них ще не було, найгірше те, що причини ніхто не знає...
    От вже 7 місяців ми не знаходимо собі місця
    Не дай Бог комусь таке пережити
    Бережіть себе та своїх рідних

Пишу сюди, можливо хтось чув за щось подібне, буду дуже вдячна!

Надіслано з мого SM-G900F

• Погоджуюся Погоджуюся x 26
    • Інформативно Інформативно x 3
  4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

На саму святу вечерю, моя сестричка втратила дитинку, хоч вагітна була тільки 2 місяця, та чекала цю вагітність рік часу. Зараз у важкій депресії, нічого не хоче, ні з ким не має бажання спілкуватись, плаче...

• Погоджуюся Погоджуюся x 21
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

12 років тому, у нашій сімї сталась дуже схожа біда. Помер наш перший синочок, якому був 1 міс від крововилову у мозок. Ми також задавали собі тисячу запитань за що?...чому...?. Зробили з чоловіком всю генетику, все у нас було у порядку. Відповіді на це питання не дав нам ніхто...Ми обїздили всіх світил медицини...Мабуть так мало бути....
    Не картайте себе запитаннями за що...чому?. Потрібно жити далі. З часом біль притуплюється, і людина починає жити далі.
    Ви молоді у вас все по переду.Зараз у нас є два чудових сина і я вдячна Богу за них. Повірте у вас ще народяться здорові дітки. Не мучте себе запитаннями, просто змиріться з тим.

• Подобається Подобається x 14
    • Погоджуюся Погоджуюся x 11
  6. OlenaIvano

OlenaIvano Member

@ЕLEGANCE співчуваю Вам (це трагедія ((
    Дуже важко з цим змиритись(самі, думаю , розумієте (

Надіслано від мого SM-G900F, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

@OlenaIvano, вам це потрібно пережити. Ніби і банально , але це правда. Пишу з власного досвіду(трохи іншого як у вас, але теж невеселого).

• Подобається Подобається x 2
  8. OlenaIvano

OlenaIvano Member

@nibysh розум це розуміє, але не серце... (

9. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Вчора попрощалися з дідусем... Хоч він останні кілька місяців дуже хворів, я досі не можу повірити, що його вже з нами нема. Перший раз вечеряли без нього, тихо і сумно... Він завжди був дуже енергійним, балакучим і активним. Він завжди мав, що розказати і чим поділитися. Він завжди був головою нашої великої родини... Так багато спогадів... Стільки років прожитих поруч... Він таки житиме поки житимуть ті хто його пам"ятали...

• Погоджуюся Погоджуюся x 21
  10. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Поїдьте на молитву до о.Яна Білецького або до с.Ліді. Біль серця і душі може забрати в одну мить лише Бог . Молитва дає велику силу йти вперед і вірити, що все буде добре !!!

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 3
  11. Delfy

Delfy Well-Known Member

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 3
  12. Mammy

Mammy Well-Known Member

Так важко, по інерції читаю вагітні темки і не знаю, що робити далі... всі думки, плани були відносно літніх пологів, малятка, вибору імені, візочка... А тепер так пусто... і діти чекають лялю в животику, що їм казати?

Надіслано від мого LG-E425, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  13. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Тримайтеся!!! Дуже вам співчуваю, в свій час і ми таке пережили, знаю як це боляче. Але у вас є двоє чудових діток і треба жити заради них, ляля тепер на небесах і буде вас ангелочком оберігати!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. lesja.f

lesja.f Well-Known Member

тримайтеся і моліться, я знаю це важкоу вас є заради кого жити!

15. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

В моєї знайомої була подібна ситуація. Хлопчик народився, спершу був діагноз запалення легень і щось із сердечком, прожив 2 дні. По описах подібно до вашої ситуації. Також назвали причину - внутрішня інфекція. Не можу описати детальніше, так, як це було три роки тому. В цієї сім"ї народився здоровий хлопчик і у вас все буде добре, Бог вам обов"язково допоможе. Важко зрозуміти чому так стається, дуже шкода вас, але постарайтеся біль відпустити.

16. OlenaIvano

OlenaIvano Member

@MarichkaR дякую! стараємось, але це поки що , сильніше нас ((

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

Уже декілька днів моніторю ситуацію щодо одного хлопця Максима, який потребує трансплантації кишечника. Сталось чудо, добрі люди зі всього світу назбирали на перший погляд не підйомну суму. Знайшлася клініка, яка погодилась провести таку унікальну операцію...Але, просто навертаються сльози через це "але"! Дякуючи не добросовісним нашим співвітчизникам, австрійська клініка поставила такі умови, які рідні Максима не можуть виконати. Я розумію все, але напевно коли б когось з моїх рідних врятували від смерті, я б зробила все можливо щоб оплатити надані послуги, а люди просто зібрали речі і поїхали...Найприкріше, що навіть в одній з тем форумлянка таке радила! Розумію, що можливо були причини саме так зробити, але чому мають страждати інші? Яке відношення до того має Максим? Після довгих переговорів, Австрія все ж таки не спростила своїх умов...
    Що буде далі, не відомо. Є ще одна клініка в Індії...Здавалось все було так просто, але скільки перешкод. Стільки якби...
    Якби в нас була краща медицина, то можна було б обійтись без такої надскладної операції (запізно виявили патологію), якби наші співвітчизники були більш совісні, якби в нас була страхова медицина, якби ми більше заробляли, навіть якби в нас був безвізовий режим...
    Якось так боляче від того всього...Ніби вирішення проблем так близько, але через іншого хтось може поплатитись життям...Когось врятували, а іншого відмовляться, лише тому що, попереднє врятоване життя не оплатили...А хлопцеві лише 17...

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
  18. Siania

Siania Love Life

Там взагалі ситуація не однозначна! Клініка постійно висуває все нові й нові вимоги, просто ставить палки у колеса! Як на мене - Австрія таким чином показує своє ставлення до України з дуже поганого боку! Як же верне від тої політики! Страшно уявити що людину можуть залишати помирати через чиїсь борги! :girl_sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  19. Hermi

Hermi Well-Known Member

тут нічого дивного, хто в Україні буде Вас лікувати безплатно? Справа не в політиці, за Максима просило дуже багато австрійських політиків, але чужа країна не може оплатити лікування українцю, тим більше що вже мала випадки, коли українцям подарували декілька десятків тисяч євро!

У Австрії дико не мати медичної страхівки, а нам це важко зрозуміти :sad: Якщо дивитись з сторони клініки, то все логічно. Вони ж не можуть постійно спонсорувати лікування українцям. Ніяких надзвичайних (для австрійців) умов вони не поставили: сума, яку треба буде на лікування; медичне страхування і підтвердження, що друга сторона буде мати можливість оплатити не передбачуванні витрати. На жаль, для українців це захмарні суми...

А що хотіти, якщо дехто з українців прямим текстом пише - можна поїхати закордон, викликати швидку - Вам обовязково нададуть допомогу, а потім сказати - "в мене нема грошей" і поїхати додому!

Останнє редагування: 4 Лютий 2016
  20. Siania

Siania Love Life

Гроші на лікування операції є...в цьому вся суть.