Хоч серце розривається навпіл, пишу...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 Березень 2007.

1. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Так сумно читати/чути про такі випадки... Жахливо коли дітки стають ангелятами...
    Тут неможливо підібрати ні заспокійливих слів, ні слів підтримки.
    Єдине що пам'ятайте: наші серця і молитви з Вами! Тримайтесь..

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Дякую дівчата за співчуття та слова підтримки. В страшному сні таке б не приснилось.
    Не маю особливих ілюзій щодо перспективи таких справ у суді, ну але і залишити це все безкарно не можемо. Звернулись вже і до юристів, і в міліцію.

• Погоджуюся Погоджуюся x 29
    • Подобається Подобається x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Може хоч в соцмережах вашу історію поширити щоб горе-лікар став "знаменитим" ?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у ФБ вже це є. І навіть у коментарях відписалася юрист, яка займається медичним правом.

Ljolik, тут будь які слова безсилі. Просто прийміть співчуття. І якщо вистачає сил- дійсно спробуйте будь які способи впливу. Бо як би це не закінчилося, але якщо справа набуває резонансу, то це вже прецедент

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  5. Kuma Zybulya

Kuma Zybulya Well-Known Member

Маю знайому журналістку у ZIK. Може написати і туди?

6. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Це все буде робитись через адвоката, і тоді, коли вона буде вважати це доцільним.

7. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

@Ljolik дуже співчуваю вашій втраті( Неможливо підібрати слів підтримки, життя так швидко обірвалося. Сил вам, ми всі помолимося за вашим ангеликом:sad:

8. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

@Ljolik прочитала вчора вашу історію і такий шок отримала, що навіть не змогла нічого написати. Це просто жахливо. Мені не вкладається в голові як такі лікарі можуть працювати в лікарнях і своєю бездіяльністю не тільки не рятувати людей, а й по суті вбивати... Я знаю, що ніякі слова підтримки не зарадять вашому горю. Це дуже і дуже важко втрачати найдорожче....

• Подобається Подобається x 1
  9. Delfy

Delfy Well-Known Member

Співчуваю вашому горю, підтримую і розумію вас.. Ви, головне, тримайтесь купи - разом це все набагато легше пережити, не так страшно і не так боляче.. З чоловіком, мамою, сестрою, а ще краще - зі всіма разом. Одна біда на всіх якась легша чи що..

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Fast

Fast Well-Known Member

Шок, повний шок. Дуже співчуваю вашому горю.

11. smugastik

smugastik Well-Known Member

Прочитала Ваш допис і не можу заспокоїтись, це страшно, неймовірно боляче і несправедливо. Важко підібрати слова підтримки в такій ситуації,всім серцем співчуваю Вашому горю.

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

@Ljolik хочеться щось написати, а слів не підберу вже другий день... Це страшне горе, сили вам..

13. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Щиро співчуваю @Ljolik В голові не вкладається, болить і серце, і душа..... М'ягких хмаринок Ярчику....

14. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Ще вчора прочитала, але через шок ще й сьогодні толком нічого написати не можу, продовжу молитись за Ваш душевний спокій, прийміть щирі співчуття

15. Turtle

Turtle Member

Молюсь за маленького Ангелика...Співчуваю Вам!
    --- дописи об"єднано, 5 Січень 2016 ---
    Молюсь за маленького Ангелика...Співчуваю Вам!

16. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

@Ljolik, щойно прочитала Вашу горе-історію, слів просто немає... співчуваю, і обіймаю, тримайтеся...молюся за Вас і Вашого ангелика.

17. arushka

arushka завжди досягаю мети

@Ljolik, співчуваю...

18. Megan

Megan Well-Known Member

@Ljolik, напишіть мені в карму Ваше ім'я і малятка..
    Сумую разом з Вами і розділяю Ваше горе (((

19. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

@Ljolik, дійсно на світі немає таких слів, щоб хоч трішечечки полегшили ваші страждання. Ми вам дуже співчуваємо і сумуємо разом із вами. Сльози рікою і навіть на мікро частинку не можу уявити вашого болю та смутку. Тримайтеся та вірте, що все переживете та витримаєте. Підтримуйте один одного з чоловіком. Разом воно легше.
    І, хоч ніколи нікому не бажала зла, але я вірю, що злі вчинки та наміри повертаються бумерангом.

Надіслано від мого Lenovo S90-U, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  20. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Прочитала вчора, спати не можу, не можу підібрати слів. Сльози рікою, співчуваю, тримайтесь. Молюсь і молитимусь за Вас і дитятко.
    Не можна то все так залишати, цей дохтір має сидіти в тюрмі. Дуже важко щось тут писати...

• Подобається Подобається x 2