Хоч серце розривається навпіл, пишу...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 Березень 2007.

1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Галю, я плачу разом з Вами. І молитимусь, щоб цей біль йшов від Вас потрошечку, разом зі сльозами. Точніше, ясно, що біль не зникне. Але Господи, зроби, будь ласка так, щоб життя затуляло собою цю втрату, а не втрата затуляла собою все життя.
    Ще і перетяжка труб - співчуваю, це теж нелегке рішення.
    Про лікарів - нема чого вибачатись за тон. Часом то такі с*ки криворукі, що просто жах бере від того, що від таких кретинів залежать долі людей.
    Зараз Вам потрібна підтримка, і що більше - то краще. Потрібно побільше людей, які можуть вислухати чи просто обняти. Погуляти з Тимофійком, поки Ви незайвий раз відпочинете.

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Галя, не знаю вас особисто, але чудово знаю ваш біль... Співчуваю...

3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Галинко, можливо час не гоїть, але притупляє. Тримайтесь. Бог добрий. Значить така була доля. Вас багато людей думками підтримують. Мама Кузьми Скрябіна казала в інтерв`ю, що люди допомогли їй то пережити, бо дивилась скільки людей співчуває і молиться. У вас є синочок, і він вас обов`язково змусить посміхатись.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  4. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Галя, Сонечко Рідненьке !!! Тримайся дорогенька, бо Ти сильна особа , сильна духом і тілом ! Ти дуже відважна і Левчик завжди буде в твоєму серці і щодня приходить до Тебе в гості . Просто треба навчитися його помічати в сонячному промінчику, в співі пташок, в білій хмаринці, в подуві вітру, щодня ТВІЙ АНГЕЛИК Є ПОРЯД З ТОБОЮ ! Ніхто з нас не знає, чому така Божа воля...

• Погоджуюся Погоджуюся x 17
    • Подобається Подобається x 4
  5. Hexe

Hexe Well-Known Member

Галю, ти й надалі лишаєшся хлопчачою мамою. Сильною. Тільки тепер ти піклуватимешся про одного синочка, а інший син - піклуватиметься про тебе з Небес.
    Ми всі щиро співчуваємо тобі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
  6. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Вже 2 дні підряд натрапляю на отакі трагедії - вчора, що жінка померла (не знаю правда після якого саме пологового). А яка ж вона на фотці гарна і життєрадісна була! А сьогодні от про немовлятко. Як же ж то сумно і як же серце крається за отаке. І чи отримають рідні відповіді і чи понесе хтось відповідальність? :girl_cray:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. hryka

hryka Member

Народження ангелика там, таке болюче тут. Витримки Вам, здоров'я, і сили.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
  8. Inglor

Inglor Well-Known Member

Я коли бачу, що їде реанімобіль новонароджених, то мені серце стискається, так що словами не передати. Але, там хоч є якийсь шанс для дитинки.
    А тут таке((((((((( Галя, чесно, я не можу підібрати слів, але щиро співчуваю Вам. Тримайтеся.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  9. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

плачте, вийте час допоможе, а ми морально і з молитвами з вами

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Галю, тільки час зможе вилікувати, ні не вилікувати, а притупити той біль, з часом буде легше, тримайтеся і моліться.

11. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Боже мій, Галя, а ти мені з голови не йшла ті останні дні.... Не можу уявити, боюся навіть уявити твій стан.... Тримайся, мені дуже шкода. Обіймаю.... і плачу з тобою....

Останнє редагування: 13 Лютий 2015
  12. Spring Melos

Spring Melos Member

дуже вам співчуваю,розумію який це біль бо сама втратила донечку(народилася мертвою)тримайтеся тільки час притупить ваше горе.

13. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Галюню, тримайся! Розумію тебе, співчуваю.....молюсь! Нехай Бог пошвидше допоможе тобі пережити це горе. Мій мозок відмовляється вірити в це ((((

14. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Галюсь, плачу разом з тобою і якось вес час про тебе думаю, навіть боюсь уявити, що ти пережила! Тепер твоє ангеляточко буде завжди охороняти Вас трьох- його сім"ю!

15. Talibamina

Talibamina Member

Співчуваю Вам,SoloGalka, немає нічого гіршого у тому світі, як втрата такого маленького дива... Хоча, кажуть час йде і біль стихне...але біль не стихає...просто ховається десь глибоко і далеко...Тепер у вас є маленький Ангелик на небесах і він хоче бачити Вашу посмішку і знати, що у вас все вийде, не хоче бачити як ви сумуєте...

16. моїй співпрацівниці занесли гепатит в на мечнікова!!!!

• Інформативно Інформативно x 1
  17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

18. Materynka

Materynka Well-Known Member

Те, що я в шоці, то нічого не сказати. Нещодавно чула таку історію, у Львові одному чоловіку робили шунтування і теж як наслідок отримав гепатит. Я не знаю наскільки ця інформація є правдивою. Але, я думала, що такого зараз не трапляється по лікарнях. Ну ще через переливання крові, чи інструменти не стерилізовані? Мені реально страшно з того, що робиться. То виходить, що кров не перевірена?

• Інформативно Інформативно x 1
  19. ultra

ultra Well-Known Member

Нещодавно чула таку історію, у Львові одному чоловіку робили шунтування і теж як наслідок отримав гепатит

Я теж це чула, якщо це одна і та ж людина, то він вже помер минулого тижня

20. Materynka

Materynka Well-Known Member

власне, почула то, коли сказали, що помер чоловік і така от історія, так- що мабуть ми за одну і ту ж людину говоримо