Хоч серце розривається навпіл, пишу...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 Березень 2007.

1. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  2. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Ох ти ж, Господи! А мама в селі була? Є сліди перебуваня? Є сліди перебування на цвинтарі? (прибрано, щось викинуто, натоптано) Чим мала їхати додому? Попитайте водія маршрутки, може запам"ятали її? А могла до когось в селі піти? (брати, куми, сусіди). Якщо приїхала на Сихів, могла піти до сусідів? А в магазин? Ну і подзвоніть в лікарні, які по дорозі її пересувань.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ще таке - обов"язково напиши в цю групу https://www.facebook.com/groups/govarta1/?fref=ts і в приват Ігорю Зінкевичу. Вони допомагають шукати зниклих (і доволі успішно). Опиши все детально йому, вони оперативно передадуть своїм патрулям (вони патрулюють місто ще з минулої зими, починаючи від Ночі гніву).

• Інформативно Інформативно x 4
    • Корисно Корисно x 3
  4. flame

flame невгамовний експериментатор

з села поїхала точно, бо братова жінка працює в школі і бачила через вікно, як мама йшла з цвинтара на автобус на 12. Щойно мені Ромко передзвонив і сказав це, бо Надя собі згадала.

5. Іспанка

Тоді пиши у ту групу, що я вище подала.

6. flame

не могла. В темноті вона в магазин не ходить.

7. Samhayne

А де мала виходити? Може там є бабки з семушками? Попитайте там, де мала виходити і в водія автобуса. Є поруч поліклініка, лікарня?

8. flame

Стрийська - Наукова і потім біля Санти. Ні там, ні там не було ніяких особливих подій.

9. Samhayne

дивлюсь новини про Дебальцево і серце стикається. Зле мені. А в тирнеті троляки вже вовсю кричать про дебальцевський котел...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@flame Олю, якщо є найменьша підозра, що мамі могло б стати зле, думаю варто дзвонити в лікарні, якщо -ні, то міліція чи так, як Іспанка каже.

11. nalia

nalia Member

Можливо мама пішла до церкви Юра і виключила телефон.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  12. flame

Обдзвонила наразі всіх її коліжанок, одна сказала, що може мамі щось стукнуло і вона пішла стояти в черзі до ікони. Вона живе на Коперніка, то зараз піде вздовж черги подивиться.
    Як ми її знайдем, то я незнаю, що їй зроблю. Я той мобільний прив"яжу на шиї так, щоб вона не могла його зняти. Ніколи.
    Якби сталося щось страшне, то може би з її мобільного мені хтось подзвонив? Правда?
    та могло звичайно. Зараз буду. До того набирала тих її подружок, яких маю телефон.

13. Іспанка

@flame а оце варіант!
    Вона часом не хотіла до образу піти помолитися? Там же така черга - огогого! Люди годинами стоять.

14. flame

Вона хотіла, але знала яка там черга і казала, що не вистоїть. Але в голову могло стукнути невідомо що. А ше може щось приснилася. Але чого мені нічого не сказала. Кожен раз, як вона чи тато кудись йшли, то мені казали, щоб я не хвилювалася. Казала мені, перед тим, що їде в пенсійний, до тата на роботу і т.д. А вчора нічого. Збиралася з села додому - то максимум 40 хв.

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Оля, міліція не буде займатися так швидко.
    Можна хіба по лікарнях передзвонити. В лікарню швидкої допомоги в першу чергу...
    Можливо мама дійсно пішла в церкву Юра і відключила телефон.
    Одним словом, тримайся...

16. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Оль, якщо телефон з мамою , то може пошукати канали, щоб вичислити місце перебування абонента. Може хтось з дівчат має такі "канали"? Навіть, якщо виключений, то здається "бачать".

Останнє редагування: 10 Лютий 2015
  17. flame

В морг не поступала. Добре, що я ще не видалила номер телефону нач. моргу. В лікарні теж. Вже легше.

• Подобається Подобається x 1
  18. Samhayne

Значить в черзі в церкві. Ну от "внезапная" вона вся така...

19. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я розумію ситуацію але не впадайте в крайнощі. Тримайтесь

20. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Якщо мама все-таки пішла до церкви, то там бачила хлопчину, який ходив з таким рупором, думаю, що він там слідкує за порядком. Можна його попросити, щоб оголосив чи не має такої серед людей, бо так її побачити буде важко, народу дуже багато, ще й темно.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1