Хоч серце розривається навпіл, пишу...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 Березень 2007.

1. Shamna

Shamna Мамуся

Відповідь: Хоч серце розривається навпіл, пишу...

Сьогодні з життя пішла порівняно молода жінка (47 років ). Залишивши сиротою доньку, яка ціле життя прожила без батька, та маленького піврічного онука, який можливо і не згадає свою бабцю. Рак забрав її життя. Тяжко мені коли думаю про цю дівчину, дякувати Богу, що має чоловіка і синочка, які сподіаюся, не дадуть їй впасти духом

2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

А життя іде, вносячи свої корективи у долі людей...
    Дізналась, що загинула однокурсниця, лиш другий десяток розміняла. Автокатастрофа. Ще жити та жити. Але ні.
    Довкола стільки смертей, що свідомість перестає все нормально сприймати. Лиш молитва спасає і допомагає не зневірюватись.

3. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Мене рятує читання "ПЕРШЕ СОБОРНЕ ПОСЛАННЯ СВЯТОГО АПОСТОЛА ПЕТРА", частина перша:

4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

У середу передчасно народився і за кілька хвилин помер наш синочок :sad:. Занадто малесенький був, щоб жити самостійно...

5. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

тримайтесь.вірте що все буде добре.ми перейшли через таке ,але сподівання виправдалися-за 14років ми таки вимолили собі синочка.дякуємо Богу і нашій лікарці-росте і збитки робить мамі з татом.

6. Megan

Megan Well-Known Member

Боже мій, співчуваю Вашому горю, це невимовна втрата.. Тримайтесь, моліться, маєте на небі маленького Ангелика.. Нехай він ручками своїми обітре Ваші сльози...терпіння вам..

7. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Тримайтесь... Важко підібрати слова, які зможуть приглушити біль в материнському серці... Потрібен час .. І молитва.. Тримайтесь.. Пс. В понеділок нашій ляльці виповнився б рочок...

8. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Невимовно боляче... Тримайтеся, а маленький янгол молитиметься за вас... :sad:

9. Людок

Людок New Member

Спiвчуваю...тримайтесь...

10. марі177

марі177 Well-Known Member

Тримайтеся,співчуваю.Просіть Бога хай дасть вам сили витримати і пережити горе.Бог добрий, в один прекрасний день ваші молитви будуть почуті і ваша мрія здійсниться.
    До цього часу не можу зрозуміти і змиритися що такі маленькі дітки залишають батьків...:sad::sad::sad:

11. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Щиро Вам співчуваю. Моліться обов`язково, Бог вас чує. Значить така була доля, не в силах ми того осягнути. Час лікує, і одного дня все буде!

12. sofcja

sofcja Member

Олечко, щиро співчуваю вашому горю. Тримайтесь мужньо, буду за вас молитися, щоб зуміли сприйняти втрату як данність і перейти через таке важке випробування. На все Божа воля.

13. smugastik

smugastik Well-Known Member

Олечка! Щиро співчуваю, дуже важко читати і усвідомлювати таке, в тисячу раз боляче все це пережити. Тримайтеся, мужнійте і моліться. На все свій час. Господь добрий і завжди допомагає тим, хто щиро про це просить.

14. Dream-baby

Dream-baby Member

Тримайтесь, всі думками підтримки з вами.

Sent from my iPhone using Tapatalk

15. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Щиро співчуваю.єдине, що хочу вам сказати, щоб вас хоч трохи розрадити, що у декількох моїх знайомих, які теж втратили малесеньких діточок, вже є одне або двоє діточок. і з ними все добре. я вам щиро бажаю, щоб і у вас в скорому часі все було добре і до вас прийшло ваше щастячко, а може й декілька))

16. Milli

Milli Well-Known Member

Співчуваю вам. Це дуже велика втрата для вас, але потрібно налаштуватися не те, що все буде добре і через деякий час у вас буде ваше маленьке щастя. Коли я про таке чую то серце розривається. У моєї подруги теж таке було, ми з нею були майже на однакових термінах, але вона змогла це пережити і ви зможете. Вірте що все у вас буде добре!!!! Господь з вами і Він вам доапоможе

17. zjomka

zjomka Well-Known Member

Барнаулко, щиро співчуваємо і молимося за вас, тримайтесь.

18. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Співчуваю, як перший раз рочитала , то не повірила , що то увас таке горе.. Дуже шкода... Все ще буде добре, тримайтесь.

19. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Боже мій ... якось не віриться. Я Вам щиро співчуваю. Тримайтеся.

20. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

У четвер раптово не стало мого тата. Мені до цих пір здається, що я сплю і не можу прокинутись, що то лише страшний сон. Татові було лише 47 років. Він помер дуже раптово, нещасний випадок. Душа болить неймовірно, розумію, що треба жити далі, але біль такий величезний... За останні 3 дні я подорослішала на ціле життя, зрозуміла дуже багато всього, але пізно, тата не повернути.
    Цінуйте ваших батьків, частіше їм телефонуйте, приходьте в гості, пробачайте і просіть пробачення. І частіше кажіть, що любите їх...