Хоч серце розривається навпіл, пишу...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 Березень 2007.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Хоч серце розривається навпіл, пишу...

Е ні, не начитуйтеся в неті, там кожна друга болячка-передраковий стан. Не панікуйте і все будуе добре. Ви знаєте діагноз, а одже будете лікуватися, а значить все йде добре. Здоров'я вам!!

2. Artemida

Artemida Well-Known Member

Я теж напишу)
    Колись давно я довго не могла вилікувати андексит. Він у мене був на фоні запального процесу і відповідно дисплазія 2-го чи 3-го ступеня теж у мене була. Досі пригадую як прийшла з аналізами до однієї лікарки, а вона так охала і ахала, казала, що то передраковий стан, що негайно все кидати і лікуватися.
    І от я вже давно вилікувала ту дисплазію, успішно народила двох діток. Аналізи на цитологію вже купу років в мене чудові (навіть на огляді після пологів (тому, що після 6-ти тижнів), моя лікар дивувалась, що нема навіть натяку на ерозію чи ще щось там, все практично ідеально).
    Тому не переживайте, я точно знаю, що то не є страшна проблема. Хоч звучить дійсно страшно. Здоров"я Вам:girl_tender:

3. LenaTank

LenaTank New Member

Не могла забеременеть три года, но позавчера пошла к гинекологу и меня обрадовали сказали что протекает первый месяц беременности..

4. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

так Вам у вихвалялки. Вітаю.

5. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

я дома.. одна.. моя Зірочка народилась і померла .7.07 о 7 ранку.. і не така велика як прогнозували узі.... коментувати ще не маю ніякого бажання.. дуже важко на душі і серці
    пс. якщо в когось є особистий досвід чи досвід знайомих усиновлення - прохання написати в карму

6. katysik

katysik Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

серце захололо, сльози котяться.... знаю слів співчуття в даній ситуації не підібрати і не знайти, та й чи вони доречні взагалі... Важко... :girl_sad:

7. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

тримайтесь,співчуваю!

8. galjynja

galjynja Well-Known Member

слів немає...співчуваю,бережіть себе,час лікує!

9. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Галочко, тримайтесь. В мене сльози на очах, але Бог добрий. Співчуваю.

10. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Галочка, перечитувала ваш допис декілька разів, ніяк моя свідомість не хотіла вірити , що це правда... Знаю, що слова зараз безсилі, але треба жити далі і вірити, що все у вас буде добре.
    Співчуваю і молюся за вашу крихітку...

11. oksitigra

oksitigra Member

Дуже співчуваю, тримайтесь. Тепер у Вас на небі є ангелятко.

12. smugastik

smugastik Well-Known Member

Важко читати такі дописи, будь - які слова зараз мало що значать, але як би Важко не було, тримайтеся, Ваша доня тепер маленьке янголятко... Співчуваю.

13. марі177

марі177 Well-Known Member

Тримайтеся,Бог вас не залишить .написала вам:sad::sad: в пп(з власного досвіду,на жаль).Вічна память вашому ангелятку.Повірте тепер вона на небі молиться за вас.

14. Vika

Vika Well-Known Member

і в мене те саме.
    дуже Вам співчуваю, слів нема.

15. invisible

invisible Well-Known Member

ГаЛоЧкА,
    О Боже, який жах... Не віриться... Завжди слідкую за темкою майбутніх мам, переживаю за всіх... А тут таке... Маленьке ангелятко... Звісно слова ніякі не допоможуть, але тримайтеся...

16. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Вже відписала в ПП, а руки досі тремтять... Так важко заганяти ті думки десь глибоко, аж в підсвідомість....а тут прочитаєш таке - і вони знов луплять в найболючіші місця. Згадую відчуття всеохопної порожнечі -і це страшно навіть зараз, за більше, ніж 2.5 роки.

Галочко, я вже казала - слів не знайду.... Але боюся тої порожнечі разом з Вами. Повірте на слово - неймовірно, але це ЧОМУСЬ не кінець. Як так може бути? Як світ не валиться під ногами? А вні стоїть. І треба стояти Вам. Дуже-дуже співчуваю.
    Виплачтеся, зберіться з силами, бо треба підняти ті свинцеві ноги з того триклятого місця і рухатись вперед малими кроками. Бо так просто треба.

17. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

дуже дякую всім за підтримку .. в кармі і пп.. і вибачте що не відписую.. в мене нема сил.. все болить... сьоні ховають нашу Зірочку.. дякую всім!

18. Mammy

Mammy Well-Known Member

Тримайтесь! Нехай Господь пiдтримаэ вас у цьому горi, а ми згадаэмо в молитвi.

19. Siania

Siania Love Life

Галинка, Сонечко, важко стримати сльози... в це важко повірити... важко підібрати слова, вони тут лишні. Тримайся, вірю що у тебе все буде добре!

20. Buriko

Buriko Well-Known Member

Галиночко, тримайтеся, безмежно хочеться підтримати та полегшити біль... Дуже-дуже співчуваю... Неможливо, просто неможливо, стримати сліз...
    Бог з Вами, Він поруч, дуже-дуже близько до розбитих сердець...