Хоч серце розривається навпіл, пишу...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 Березень 2007.

1. молекула

молекула Well-Known Member

Відповідь: Хоч серце розривається навпіл, пишу...

Останній раз як була вдома, то стався зі мною дуже неприємна ситуація, про що я просто неможу забути...Зустріла свою знайому, однокласницю колишню, яка давним-давно вийшла заміж і як я собі пригадувала має дитину...Але...Ми розговорились і я запитала як її дитинка поживає, щось в тому дусі...На що вона відповіла, що дитинка померла кілька місяців тому і народила вона виявляється досить недавно (а не так як я собі думала і мала в пам'яті) :sad: В той момент, я чуть крізь землю не провалилась, мені стало дуже не пособі....Я справді нічого цього незнала, бо давно дома небула, але бачила по ній, що вона це дуже тяжко переживає....Ми зуміли з нею норамально поговорити, але осад на душі у мене залишився....Мені так від цього прикро, бо уявляю собі як це тяжко для жінки втратити найдороще і найдовгоочікуваніше щастячко!

• Подобається Подобається x 17
  2. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я тебе розумію. Я перестрашена в якісь мірі так само була. І просила нікому не розказувати про мою вагітність до 3 місяців, хоч мене в тому ні чоловік ні бабці ніяк не могли зрозуміти, але все ж дуже не розповсюджувались. А от моя сестра всім повідомила, а лежала на підтримці 2 рази за вагітність і її дуже бісило коли всі питали чи дитя вже копається, а вона в лікарні і боялась порухатись... Народила здорову дівчинку, але тоді їй було невесело. Це можна мати Тайною своєю і чоловіка, хоч на деякий час - так зближує...

• Подобається Подобається x 8
  3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

думаю, що кожен вирішує для себе: знати чи не знати іншим. В мене народився і росте здоровий синочок, а про його появу в моєму животику знали усі родичі, сусіди, колеги, друзі чи не на 3 тижні вагітності...

• Подобається Подобається x 13
  4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ви знаєте, в Америцi якраз через таке i не прийнято розказувати про вагiтнiсть до 3х мiсяцiв. Викиднi на раннiх строках - явище не поодиноке. Лiкар казав що мало чи не кожна четверта жiнка має викидень на раннiй стадiї. Може бути так рано що вона навiть i не знала що вагiтна, кров вiдторгнення прийняти за мiсячнi. Не зважаючи на так звану "буденщину", це дуже тяжко. Я собi навiть НЕ МОЖУ уявити що моєї Котусi в мене могло не бути. I нажаль якщо немає якихось явних патологiй у жiнки цi викиднi майже неможливо пояснити.
    Двi колiжанки цього року мали викиднi (у обох друга дитина) в одної завмер плiд на 6й недiлi. А вона взнала аж на 12й!!!!!!!!! I потiм ще точно 2 недiлi ходила з плодом в серединi i чекала поки все вийде, бо не хотiла хiрургiчного втручання. Потiм розказувала що то було коли все виходило, менi було дуже шкода. А iнша жiночка мала викидень на майже 5му мiсяцi! Це ще гiрше i страшнiше. Але я знаю що i одна i друга вже дуже позитивно настроєнi на наступну вагiтнiсть i не будуть вiдкладати на дуже довго :) I ви, Наталю, теж будете вагiтна i щаслива!

в нас аналогiчно. Я як завагiтнiла (тобто як вже точно знала на 4му тижнi пiдтверджено було тестами) то я розтеревенила всiм. Свекруха дотеревенила всiм кого я не знала з її сторони, а моя баба сповiстила всiм у Львовi шо будуть правнуки :)

• Подобається Подобається x 12
  5. ірен

ірен Well-Known Member

читаю ваші дописи і плачу.в мене на 14 тижні вагітності також почалася кровотеча,вдома нікого не було, я дуже переякалася,незнала що робити.до кого подзвоню,щоб запитати що це таке,кажуть швидко до лікарні,але напевно це кінець...В лікарні скали лежати,а якщо не припинется будем робити чистку.Як зараз пам.ятаю,дівчата в палаті регочуть,щось розповідають,а я лежу і молюся,щоб Бог допоміг зберегти мою дитинку.І десь до тижня в мене все пройшло.Зараз моему синочку 3 місяці і я життя не уявляю без нього.Щодня дякую Богу,що в мене є така радість,такий ангелочок

• Подобається Подобається x 26
  6. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Це, до речі, одне з найжахливіших явищ наших лікарень, коли в одній палаті лежать жінки, які прийшли робити аборт, і ті, які моляться про збереження дитинки.

• Подобається Подобається x 14
  7. Ksani

Ksani Well-Known Member

У моєї знайомої теж на малому терміні була кровотеча, пішла до лікарні, виявилося що з дитинкою все гаразд, а кровоточить - плацента. Вона пройшла курс уколів і зараз дитині вже півроку. Тому не обовязково - кінець.
    Мали б УЗІ робити, дивитися причину кровотечі.

• Подобається Подобається x 3
  8. ірен

ірен Well-Known Member

Мали б УЗІ робити, дивитися причину кровотечі.

9. ірен

ірен Well-Known Member

так і було.нерозумію людей,які роблять аборти,тим-паче при першій вагітності і ще такі молоді дівчата.чому ніхто не задумується про наслідки

10. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

А нащо їм задумуватися про наслідки? Головне що мають розум ноги розтавляти, і ніхто не думає про те, що можуть бути і діти від такого.....
    Тут таке діло, хочеш дитину, носиш її, любиш ще ненароджену, але вже свою крихітку, а ті діти і слабнуть, а ті хто родили, здорових, гарних дітей відказуються. Добре, що хоч не роблять абортів, ще хоч якась совість лишилася, хоча яка тут совість, якщо мучилася, родила, а потім залишає......Я би таких порибивала, якщо чесно......:tanksmile:

• Подобається Подобається x 5
  11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

хоч серце розривається пишу...була сьогодні на узд...висновок - завмерша вагітність...ти думамаєш, що таке з тобою ніколи не могло статися, але....

• Подобається Подобається x 31
  12. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

я тобі не вірю
    в мене мороз по шкірі...це чийсь невдалий жарт??

• Подобається Подобається x 1
  13. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

хіба з таким жартують???

14. Cifalius

я не вірю...
    все ж було добре...
    ні...не вірю

15. Cifalius

сльози самі на очі набігли...плакаю :sad:

16. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Ну я ж казала шо бувають новини,які перевертають твоє життя з ніг на голову....не завжди ці новини бувають хорошими...:sad:

• Подобається Подобається x 4
  17. Natalia

Natalia Well-Known Member

О, як я це розумію... Чомусь завжди, коли з кимось щось стається переживаєш, але ніколи і не подумаєш, що ТАКЕ може статись з тобою.
    Моя подруга навесні пережила щось подібне, як було у нас. Я дуже за неї переживала, але коли це сталось зі мною - я повірити не могла...

Все буде добре. Через пів року заплануємо і того разу вже все буде добре.

• Подобається Подобається x 18
  18. Cifalius

в мене шок...як, чому...все ж було добре
    справді...таке буває...по спині мороз, сльози на очах

19. Олька

Олька Well-Known Member

Мила Уляночка, тримайся!!!!!

• Подобається Подобається x 12
  20. Ірена

Ірена Well-Known Member

та ну! це неправда!
    підіть до іншого лікаря!

• Подобається Подобається x 4