Хоч серце розривається навпіл, пишу...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 Березень 2007.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Хоч серце розривається навпіл, пишу...

Я погоджуюсь з Занудою. Ви зараз повинні бути разом з чоловіком, Вірю що його болить не менше ніж вас але не віддаляйтесь один від одного. Вам зараз як ніколи треба бути разом і не шукати винного. Просто скажіть собі що не було винних. А звідки вам було знати що та жіночка виїде на бордюр?:girl_mad:

2. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Zonichka... люба... так Вас розумію, так хочеться підтримати... але все, що пишу, видаляю - все не те.. напевно, нема таких слів, які б могли допомогти Вам зараз.. будь ласка, тримайтесь! дозвольте собі пожаліти чоловіка - йому теж нелегко тепер.. дозвольте йому пожаліти Вас... так, як він зараз може.. він просто не знає, як треба.. ніхто не знає :girl_sad:

3. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Zonichka
    дуже шкода, що так сталося... потрібен час, аби прийняти таку втрату, змиритися з болем
    ваша біда одна на двох, не несіть той тягар поодинці.

просто бути, але з чоловіком... і говорити (або плакати) разом

4. Azza

Azza Member

Zonichka, співчуваю вашій втраті:sad:..... але, як би не було важко вам і чоловікові, ЗАВЖДИ будьте поруч один з одним, підтримуйте один одного, бо це горе є ваше спільне горе, і з ньго помалу ви вийдете разом. Підіть до церкви двоє, помоліться, поставте свічки за своїх ангеляток ,завжди будьте поруч один з одним. Але не мовчіть, розкажіть один одному про свій біль наскільки б він не був замітним.

5. OlichkaI

OlichkaI New Member

Щиро співчуваю! Старайтесь підтримати одне другого! чоловіки переживають втрату не менше ніж ми.Коли ми поховали свого хлопчика я стримувала свої емоції бо бачила що чоловік переживає втрату, а ще й хвилюється за мене!
    Біль вона не проходить! Але життя продовжується дасть Бог скоро Ви знову будете при надії!
    Я теж не думала, але зараз я ходжу до свого хлопчика розказую про молодших діток, прошу в свого ангелика наглядати за ними

6. Маруся-мама

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Zonichka, прийміть мої співчуття!! Навіть незнаю як втішити в такій ситуації, розрадити. Напевно нема такого способу. варто просто переплакати, пережити, але обов"язково з коханою людиною. Ваш чоловік - це зараз найголовніша людина для вас, адже вона як ніхто вас розуміє і розділяє ваше горе. Тримайтесь і бережіть себе для наступного ангелика. Бог обов"язково пошле його вам, або ж знову двоє. Тримайтесь!

8. allja

allja Well-Known Member

Zonichka, прийміть і мої співчуття!!!Вже багато хто Вам написав слів підтримки...і я не знаю,які слова можна ще написати аби Вас підтримати!!! Щиро співчуваю Вам! Але як і інші форумлянки скажу ,щоб Ви не віддалялися з чоловіком один від одного! Ви такі щасливі були!Вам потрібно разом перебороти це горе!!!Тримайтеся, ми всі переживаємо за Вас!

9. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Zonichka, приймаю на Себе частину Вашого болю, хай хоч на секунду Вам стане легше. Як мама, -плачу з Вами! Ви не самі!:d25:

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Zonichka,щиро співчуваю! поговоріть з чоловіком,ви маєте це горе пережити разом!!

Хочу розказати про те, що бачила в лікарні!декілька випадків.
    Чекала дівчина вагітності три роки, тут затримка, щастя, шостий тиждень починаються виділення,поїхала на Топольну на УЗД.каже лікар що завмер плід треба робити чистку, причому вже, хай готує гроші.добре що була з подругою, сказали, прийдуть на наступний день.пішли до іншого лікаря.УЗД, дитя живе, сердечко б"ється....один такий "мясник" може зламати все життя!!

Ще одна історія, сумніша, теж очікувана вагітність, п"ять років чекали дитятко, нажаль завмерла!почистили, дівчина тримається, молиться.тут поклали в палату жінку на аборт.в неї це вже третій аборт, так спокійно про то говорить...ще каже може зарано прийшла,тільки сьомий тиждень, може тре було ще почекати (цікаво чого ?) я сиділа і плакала тихенько, молилась і за неї, і за ті дитячі душі!! ну чому одні роками стараються, а інші не цінують того, що їм дається?

Вибачайте, може сумбурно написано, але я досі під враженнями.Молюсь за двох Ірин, одну вагітну, а іншу що втратила дитинку.нехай Бог їм допомагає!!

11. kostuk

kostuk New Member

Перечитала тут багато дописів і просто серце стискається від переживань, від співчуття, від чужого болю. Я схиляю голову перед тими жінками, які пережили таку трагедію у своєму житті, і змогли жити далі, народжувати і виховувати діток. Ось це і є справжній приклад сильної жінки. Від щирого серця бажаю, щоб у вас надалі все було добре, нехай Бог завжди буде з вами і оберігає від усього злого в цьому житті.

12. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Чекають щоб було 10-11 тижнів, щоб був більший плід і не пошкодити шийку матку.
    Незнаю чи це вірно, але таке пояснення дала мені знайома, яка йшла на аборт.

13. Mavra

Mavra New Member

Люба, тримайтеся, ви мусите це пережити, бо Бог нам дає рівно стільки випробувань, скільки ми ладні перенести у своєму житті. Так Він хотів, мати ваших ангелочків поряд зі собою. Не будуйте прірву між собою і чоловіком і не виніть нікого, це Божий задум, який нам не дано зрозуміти, поки що не дано.

14. Orman

Orman Модератор-бомба

Останнє редагування: 16 Грудень 2010
  15. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Сьогодні вже декілька раз заходжу в цю тему, починаю писати... і виходжу...Бо бракує слів, хлинуть спогади і одразу сльози. Прошу лише ТРИМАЙТЕСЬ ТА ВІРТЕ ЩО ВСЕ БУДЕ ГАРАЗД.Це жахливо , але напевно така мусила бути доля. Принаймі так говорила я собі...коли втратила свою дитинку ....одну, потім другу.... Також відвернулась від чоловіка ,не говорила, псіхувала, хоча бачила що він також страждає...Але ми це пережили і через пару років у нас з"явилась Ліля...Час лікує рани...Ви цього не забудете ніколи , та і не треба.Ваші Ангелики будуть з Вами завжди. Ми всі з Вами....в такій важкій темі нема нещирих дописів - я в це вірю.Тримайтесь.

16. Відповідь: Хоч серце розривається навпіл, пишу...

Zonichka,

знаю, як Вам зараз тяжко і гірко. Але Ви мусите поговорити з чоловіком. Якщо Вам так буде легше, викрічіться, вилийте свій біль і почуйте його. Але в цій ситуації ви маєте бути разом, "і в горі, і в радості". Не відвертайтеся від нього.

17. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Zonichka, ми усі щиро молимося за Вас, за Вашого чоловіка і за Ваших янголят..... Тримайтеся....

18. Nata

Nata Well-Known Member

Zonichkо, співчуваю Вам. Мусите то пережити, переплакати, переболіти, але тільки разом. Дозвольте чоловікові розділити із Вами той біль. Часами здається що чоловік не розуміє, не так сприймає, не так реагує, але його теж болить. Будьте разом, вимоліть, виговоріть, виплачте, біль з часом притупиться.

19. Zonichka

Zonichka New Member

помалювали все швидко бо мали тоді трошки вихідних, та і певно було купа емоцій і того всього хотілося скоріше... а з аваріею шо ж я можи зробити, тій бабці 74 роки, а якісь лікування, ті суди, гроші .. не хочу, то дико мені на біді моїй і тої жіночки собі якусь наживу зробити

---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

20. Маруся-мама