Хобі для чоловіка або Для чого виділити час, щоб відірватись від екрану

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Almariel, 10 Березень 2013.

1. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Відповідь: Хобі для чоловіка або Для чого виділити час, щоб відірватись від екрану

у вільний час (якого дуже мало, бо чоловік працює допізна) або бринькає на гітарі, або паяє якісь електронні схемки, або читає літературу по автомобілях чи електроніці.
    часом з братом на рибалку їздить

2. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Хобі для чоловіка або Для чого виділити час, щоб відірватись від екрану

я зрозуміла, що ваш, Holly, чоловік читає новини про автомобілі, а мій (не знаю, наскільки то хоббі) вичитує новини, що відбулося в світі за день, а також дуже часто читає про бокс і переглядає бої в інтернеті. Новини - то любить і в неті читати, і по телевізору дивитись, на якому каналі тільки не знайде (на одному новини закінчуються, то на іншому починає дивитись).
    Відчуває брак інформації...а я стільки новин не потребую і не витримую

3. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Мій муж постійно щось паяє, він без того і дня не може прожити. В нас квартира вже завалена тими його причандаллями всякими. Практично кожного дня грає на гітарі. Скоро потепліє і буде рибалка. Рибак з нього, чесно кажучи не дуже, але він від того отримує задоволення))) І я часом люблю з ним поїхати на рибалку, раз навіть дві рибинки піймала, правда маленькі)))

4. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Це хобі мого брата, а ще - спати. "Краще переспати, ніж недоїсти"))).
    Мій чоловік - за рухливе хоббі. Страшенно любить подорожувати. І якщо нема можливості кудись далі, то десь містом на ровері, ну або за місто ровером. Каже, що дуже цікаво. І старшого малого завжди з собою бере, малий у захваті. То в аеропорт, то в Брюховичі, то ще кудись. Ровер - то його любофф.
    Взимку - санки, відкидання снігу з подвір"я, ва ще мінімально раз на декілька днів на лижі, ну просто обов"язково))). Влітку - рибалка, малина, гриби. А ще дуже любить машину мити, спеціально Керхер купили. Любить м"ясо маринувати і смажити. А ще в басейн обов"язково. Я люблю його хоббі, бо я за пасивний відпочинок, і він мені надає прискорення. Робити щось руками не любить, прибирати - тільки примусово.

5. Беата

Беата New Member

Мій чоловік після роботи допомагає мені з вихованням донечки, бавиться з нею, носиться по квартирі, доробляє ремонт вдома. А ще малює ( але то більше не хоббі а покликання), так він відпочиває. Любить також складати 3д моделі памяттиків архітектури (Ейфелевої вежі, Пізанської вежі і т.д.). Та і ще багато чого робить....

6. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

футбол!
    трохи бігає сам, більше дивиться його в інтернеті :). в мене навіть конкретна конкуренція з тим футболом :girl_crazy:, але вже змирилась за стільки років, хто має фаната вдома - мене розуміє ;).
    читає дуже багато новин спортивних, так і політичних, знову ж таки в інтернеті.
    от перше, що робить, у вільну хвилю - то завантажує сайти улюблених інтернет-газет. на роботі не має часу переглянути, тому вдома ввечері знову за компом.
    я досить непосидюча, люблю у вихідні десь походити-поїздити, а от чоловік дуже втомлюється від активного спілкування під час робочого тижня і найкращий відпочинок для нього - поспати. завжди з ним сперечаємось на рахунок проведення вихідних, і коли тягну його в центр на спацер, то дратується, бо "знову ті люди, купа людей" :).

7. Roxie

Roxie Галицька панянка

мій муж любить паяти.. а ще - ремонтувати всяку техніку.. але зазвичай не побутову, а компутери чи ноутбуки, або машини.. недавно загорівся бажанням зробити "розумний" дім (щось типу: зайшов в кімнату - світло ввімкнулось, або щоб все вмикати-вимикати голосом).. вишукував як і що, але покищо заспокоївся.. дуже багато вичитує про всякі новинки техніки..
    любить на борді кататись, то наше спільне хоббі, тіко я на лижах..
    любить маринувати мясо - готування мяса в нашій сімї то, зазвичай, його справа..
    акваріум - теж його хоббі..

8. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

як про свого читаю))

9. LUSINDA

LUSINDA New Member

А в мене знайомий часто свій вільний час витрачає на гори, причому у будь-яку пору року.Ну,любить людина гори, має усе необхідне спорядження для походів і однодумців. І ніякі компи та інтернет йому цього "не замінять". Класне хобі,-цікаве і корисне !!!

10. Dominika

Dominika Well-Known Member

мій також таке любить. щось прикрутити, налаштувати, кабель кинути... поки все не зробить, спати не ляже)))
    коли ми тільки починали подружнє життя, я дуже переживала через його сидження на компом. На роботі сидить, вдома сидить...Щось читає, бавиться.... кіно ми правда по телевізору дивимось. Не визнаємо через комп)) Чекала від нього якоїсь ініціативи щодо часу без компа. Потім зрозуміла, що треба діяти першій.
    - Найперше, то звичайно допомога по хаті - килимки витріпати, порохотяг почистити, різні дрібниці. Сам не зробить, але як я попрошу - то одразу ж.
    - Ще навчилась його виманювати з-за компа масажем)))) Кажу - "Ходи я тобі спинку помну". Пів години масажу плюс ще 10 хвилин релаксу і майже 40 хвилин відпочинку.
    Якогось такого "рукодільного " чи спортивного хобі немає. Ну хіба зрідка рибалка. він більше по "візуальних"))) хобі спеціалізується. Формулу - 1 подивитись, Діскавері Сайнс і різні пізнавальні програми(Віасат Хісторі). Я дивлюсь разом з ним, бо теж таке люблю. Космос дуже любить - кожного дня щось там вичитує про зірки, галактики.
    Я ще вигадала нам нову "мульку" - пузлі. Купую велику пачку і раз в тиждень "мордуємо її". Все ж краще ніж за компом сидіти.

11. Жменька

Жменька Well-Known Member

І у мого - і піти на стадіон повболівати, і по ТВ, і - СВЯТЕ! - самому побігати. А ще у нас спільне хоббі - то басейн. Кожні вихідні - зранку - плавати, і малечу з собою , як не сопливить. Дуже любить малу вчити плавати.
    А ще, оскільки старається здорово харчуватись, пророщує пшеницю, гречку, робить салати з морської капусти - і рельно отримує задоволення від того процесу, прямо розслабляється як промиває зернятка!

12. elektronika

elektronika Well-Known Member

Мій в качалку ходить, почувається значно бадьоріше ніж раніше. Але це як не крути - поза домом.

13. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

у нас струни уже з рік лежать і гітара теж) Порохом припадають)))
    В мого чоловіка хоббі - велосипеди, фотік і фотошоп, в зимові пори року - ігри :girl_mad:

14. Rona

Rona Мама-йожик

я би дуже хтіла глянути в очі людині, яка придумала ту зомбо-ферму :girl_mad:
    це якийсь капєц... єдине заняття мого коханого мужа, яке мене дуже дратує
    решта: акваріум, вєлік, гори, кіноманство, фотографія - :girl_in_love:

15. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Сьогодні чудовий день для хобі - лопату в руки і на двір. І вже за годину знову є, що робити))). Мій то страшенно любить !

16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

17. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

мій обожнює куховарити, з дитинства мріяв бути поваром, та батьки забракували професію, став архітектором-конструктором, от з початку спільного життя взяв на себе обов'язок готувати сніданок так по сьогоднішній день готує щось (налисники, оладки, каші і т.д.) робить каву і тоді будить мене. А на вихідних тільки він готує, каже що я маю право відпочити від кухні, а ще коли хворію теж тільки він готує.
    Задумались про якісь настільні ігри. хотіли Монополію купити. та як побачили ціну (400-600 грн.) передумали. От планую з дому принести шахи і шахмати будемо вечорами бавитись ;) а вчора чоловік з дому, стареньке, лото приніс, то десь годину бавились. Часом доміно граємо або фільми дивимось.
    А ще минулого року на 8 березня подарував мені білого карликового хом'яка, от тепер за ним доглядає (чистить клітку, годує, часом розмовляє ))

Останнє редагування: 27 Березень 2013
  18. hen party

hen party New Member

Мій довго збирався в спорт зал... Вдалось мені таки його вмовити! І курити кинув, і шкідливу іжу перестав істи і пити пиво, біжить туди з задоволенням! Я рада безмежно! Нехай Він в цей час не вдома, проте це значно ефективніше проведення часу, ніж лежання на дивані з пивом і таранкою :girl_claping:

19. marmarta

marmarta New Member

Їздимо на велосипедах, зустрічаємося з друзями, а взагалі є домовленість щовечора по пів години на свіжому повітрі прогулянка.

20. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Це гарна домовленість, візьму з вас приклад!:girl_claping: