Хна: застосування, враження тощо

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Liliyah Romanova, 15 Вересень 2008.

1. EtenIren

EtenIren New Member

Відповідь: Хна: застосування, враження тощо

Делі на Франка знову закрився(( була минулого тижня там а звідти виносили якраз все.. і хну також винесли(( і я не встигла закупитися:girl_cray:
    маю два пакетики в запасі, але часу нема пофарбувати(( дітиска не дають(( може хто знає в якій перукарні фарбують хною, а то бачу, що вдома толку не буде...

2. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

"Делі" є інтернет магазин, якщо комусь цікаво :)
    а я чула, що хна має бути в брусках. це найкраща хна. а те, що в пакетиках - це відходи так звані. але от де ті бруски купити?...

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ----------

Знайшла! магазин LUSH в опері-пасаж!

3. EtenIren

EtenIren New Member

я пробувала замовити через інтернет магазин, але не вдалося..... все ніби правильно зробила, зареєструвалася, оформила... як і на інших інет-магазинах, але вони зі мною не звязалися(((

4. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

знайшла, що є два різних сайти: deli.ua і newdeli
    і там і там пишуть що є хна. спробуйте, може якраз

5. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

я в них замовляла, якщо ви про Рівненський магазин. Багато нюансів, але найбільше вбило, коли пускали гудок і вибивали, так ненав"язливо "передзвоніть нам, будь-ласка", тільки без будь-ласка)))))))))))))) думаю три рази за одне замовлення не випадковість. Я була в шоці... великі перспективи з таким обслуговуванням....

6. terezka

terezka котяка-вишивака

хна - це змелене листя, вона не може бути у бруску (без додавання різних речовин, щоби трималось купи). І в Індії користуються саме такою хною, а не в брусках.

7. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

а я десь читала, що лашівська якраз хна - не айс. Жінки на деяких форумах дуже хорошої думки про індійську хну, але не таку, як у нас Делі продає. Та хна приблизно 80 грн пакетик коштує.

8. Finya

Останнє редагування: 1 Серпень 2011
  9. melanja

melanja New Member

Кілька днів тому замовляла хну через інтернет-магазин-делі. Дівчинка сама мені перетелефонувала і домовилися про доставку. На наступний день хна була вже у мене. Дуже швидко і оперативно. Стосовно магазину Делі у Львові, то по прогнозам він вже працювати не буде.

10. Finya

Скористувалася хною ЛАШ. Не замалювалося взагалі! нічого. Тримала на волоссі протягом ночі, перед тим настоювала годин 8, як на їх форумі радять. Нуль...

11. olangel

olangel Well-Known Member

Ранійше так само часто користувалася хною(ще починаючи з школи),а коли вже захотілось яскравійших кольорів,то перейшла на фарби. Малююсь періодично то у рудий,то у шоколадний...Коли була шоколадною попробувала безколірну хну,волосся підкрепити. Була страшенно не задоволена,волосся було як пакля.. Після цього довго вже хною не користувалась.
    Тепер прочитала тему і захотілось знову відновити волосся. Ця хна,вона є натуральна , чи з додатками хімії? І чи від неї є покращення стану волосся?

12. Delicate soul

Delicate soul New Member

Я також використовую хну для фарбування волосся;результатом дуже задоволена.
    А ще її можна у рівних пропорціях змішувати з басмою,для отримання більш темнішого відтінку.

13. infuzoria

infuzoria New Member

Дівчата, дуже тішусь, що знайшла цю тему!!! Сьогодні знову не знайшла Делі - вже вкотре його закривають/переносять. Їхньою хною фарбуюсь і я, і мама вже протягом року. Зацікавила мене можливість замовити ту хну через інтернет. Хто замовляв - яка ціна доставки?

14. Syrojizhka

Syrojizhka Member

Здається, 12 грн. Доставили оперативно, на наступний день. :girl_yes:

15. infuzoria

infuzoria New Member

А який спосіб доставки обирали? І спосіб оплати?

16. Syrojizhka

Syrojizhka Member

Нова пошта, оплата або авансом на карточку приват банку, або при отриманні в новій пошті (тоді ще 15 грн за переказ коштів накладним платежем).

17. Finya

А Нова пошта куди доставляє?) Чи самій треба забирати?
    Помалювалася Лашем вдруге. Сумішшю чорного і коричневого кольору. Такий самий ефект, як 1 разу - ніякого. Хто пам*ятає, може, склад чорної хни з "Делі"? На харківському форумі (і офіційному Лаш) пишуть, що індійська чорна хна містить якийсь заборонений барвник. Причому на упаковці він не зазначений, а на сайті продавця - є. Я подивилася, хна не така, як "делійська". Але, хто в хімії розбирається? Чи може "чорна хна" ( що там в ній, басма, індіго?) - тобто, заявлений рослинний барвник, замалювати волосся включно з сивиною за півгодини так, як це робить аміачна фарба?

---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ----------

Знайшла, ось склад чорної хни з "Делі": хна, харад, бахера, амла, шикакаи, кофе, катха, брахми, бхриграш.
    Ніби не виглядає на "хімію".. Але терзати стали смутниє сомненья. Справді, термоядерно замальовує. Я дуже задоволена була:girl_haha:

18. Syrojizhka

Syrojizhka Member

Вибираєте склад, який поближче до вас (склади є в них на сайті).До речі, недавно відкрили склад на Кульпарківській та біля Магнусу (то суттєво ближче до цивілізації, як інші).
    А стосовно хімії - ніби в складі немає, і запаху жодного. Я недавно малювалася, то мені дало легкий відтінок, хімічна фарба повністю б змінила колір. Але хто зна, що насправді?

19. Finya

Мені повністю і змінила) Я мала темно-коричневий колір волосся, після фарбування "чорною хною" з "Делі" стала чорно-чорноволосою, як готка))) (моя подруга так оцінила))) Причому сивину замалювало абсолютно. І не змивалося)

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:10 ----------

Мене насторожує, що за півгодини(!) - такий результат. "Лаш" не бере.. Деякі фарби, навіть, не замальовували сивину. А тут такий ефект...

20. Syrojizhka

Syrojizhka Member

Круто:eek:
    Дякую за досвід, буду ставитися обережніше.
    п.с. В мене теж темне волосся, після фарбування рудою хною за три години дало легкий рижуватий відтінок.