Хна: застосування, враження тощо

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Liliyah Romanova, 15 Вересень 2008.

1. Відповідь: Хна: застосування, враження тощо

А яка її вартість?

2. wind

wind New Member

Відповідь: Хна: застосування, враження тощо

За велику упаковку (80 г) дала 26 гр. Половини вистачило на один раз, волосся в мене трошки нижче плечей. А наполовину менша, здається, зараз 15 гр. коштує

3. boyechkoVA

boyechkoVA Well-Known Member

я колись, ще в школі, в класі 8-му вирішила теж укріпити своє волосся хною(вибір був малюсінький тоді)! я сама по собі була світла дуже, ще не фарбована. після хни стала руда, як і очікувалось, але всі казали, що змиється швидко....чекала 2 роки поки не відросло:girl_mad: нічо не змилось!так як рудий мені не дуже личив, всі подальші спроби укріплятись хною відсіялись:girl_smile:

4. aknelitta

aknelitta New Member

Я фарбуюсь хна +2 пакетики басми. Мені подобається. або з кавою. За місяць трохи вимивається колір. Але маю проблему, перед тим фарбувалась Лондою і на кінцях волосся темно-темно-коричневе, і не можу замалювати його в один відтінок з відросшим волоссям. Дає легенький віддтінок хна, але всерівно видно, що кінці інші.... Чи то з"їздити на Франка і спробувати Делі (вже начиталась ха неї)

5. Torpille

Torpille New Member

я теж фарбуюсь хною, дуже задоволена, але проблеми з перукарнями, хто в яких перукарнях фарбується?

6. atma

atma New Member

Дуже хороша хна Індійська, напевно сама краща. Нею малюють малюнки на тілі, навіть на ладонях довго держиться. Шкода що настоящу купити майже неможливо.

7. pushkina

pushkina New Member

Хто знае куди подівся магазин Делі і де зараз можно купити хну? Заздалегідь дякую за інфу

8. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

так на Франка Делі залишився. то тільки той, що недалеко від вернісажу, забрали.

9. pushkina

pushkina New Member

Але я на Франка вже третій раз прихожу а там ролети опущені - може то у мене така вдача?

10. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Дівчата, може хтось пробував таку хну? Щось мені зелена вже не дає відтінку, навіть заварена на цибулинні( Склад ніби натуральний, але щось трохи страшнувато...що скажете?

11. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Теж була там в середу - зачинено. А раніше такого не бувало.
    То хто знає, де той магазин дівся?) Ще питання - може, хтось купує хну через нет? Чула, є хна, теж індійська, але дорожча набагато -приблизно 60 грн, то відгуки дуже позитивні

12. melanja

melanja New Member

Дівчата, напишіть куди вони(Делі, що на Франка) переїхали, я там була сьогодні - там ремонт.Одні кажуть, що вони там же відкриються, другі - що вони переїхали в інше місце переїхали....дуже терміново потрібно

13. pushkina

pushkina New Member

Нема ніде Делі - ну і бог з ним. Вчора пофарбувалась нашою хною - СУПЕР -колир і текстура волосся просто вау! Так лежить, а блестить на сонці - слів нема! ( та індийська пересушувала, таке відчуття що там такі хімія якась ) короче - Ура КРИМСКАЯ РОЗА!!!!

14. Syrojizhka

Syrojizhka Member

Я щось не вкурсі, це наша кримська хна? Бо я до того купувала іранську...
    А де купити хну Кримская роза?

15. pushkina

pushkina New Member

Це іранська хна але фасує її "кримская роза", паперова така упаковка біла с рижим, і басма така ж є - та всі їх знають ще з радянських часів. купити можна на франка навпроти магазину для рибалок - напівпідвал, та зі зворотнього боку театра ляльок біля ювеліркі.

16. terezka

terezka котяка-вишивака

уся хна підсушує волосся, такі її властивості

можна словесно якось, окрім "вау"? як нова хна вплинула?

17. melanja

melanja New Member

Сама запитала - сама відповіла:girl_claping:))))
    Щодо магазину Делі, що на вул. І.Франка - то сьогодні туди потрапила - вони вжде відкрилися у тому ж приміщенні але у наступному залі, навіть купила собі хну))) - може комусь пригодиться така інформація:girl_dance:
    і нічого мені, власне, не пересушує - дуже нею задоволена

18. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Мені теж - ні)
    Різниці між К.розою та іншою іранською хною я не помітила. А, у порівнянні, з індійською, вимивати її - задоволення не для мене) Щодо "хімії" - це питання. Бо індійську можна наносити раз на тиждень, а іранську - раз на місяць. І - так, вся хна сушить, це її особливість.

19. pushkina

pushkina New Member

Да, але, одна більше а друга меньше, і це залежить як від фарбі так і від волосся, якщо воно жирне то індийська хна більш доречна, але в мене більш сухе волосся, воно досить тонке і його багато тому після використання індийської хни його стало ніба вдвічи більше і воно сторчало як солома, і не вміщувалось в жодну заколку.
    Я користувалась іранською хною півроку тому а потім перейшла на індійську - дуже вже її тут на форумі розрекламували, да вимиваєтся вона дійсно краще. Але закриття Делі змусило знов пофарбуватися іранською - і різниця дуже суттева, волосся ніби то льється, слухняне, блискуче, сивина зафарбована. Можу розповісти як робила фарбу. Заварила каву в турці - дуже міцно - 6 повних ложок, вона постояла десь півгодини-настоялась, потім знов майже закіпятила і вилила через сито в скляну півлітрову банку з хною (2 пачкі), ретельно перемішала, закрила кришкою і залишила на добу, вийшла десь третина банки. Перед використанням додала 1 жовток та долила кефір -вийшло трохи більше половини банкі потрібної консистенції. Намастила волосся, завернула в пакет, потім у рушник, годину та 20 хв. подивилась улюблений серіал, і вуаля.

Останнє редагування: 8 Червень 2011
  20. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

я таку використовувала але не горіх а Brown ( натуральный коричневый) 10грм. На волосся трошки довше плечей брала 1 упаковку "рижої основи" як з допису wind (№140) і одну упаковку коричневої, досить пристойно фарбувало, правда тримаю на волосі довго (3 год) інакше мене нічого не фарбує.
    Доречі, стосовно Делі. Звертайте увагу на термін придатності хни, бо після виходу терміну хна гірше красить...були випадки.

Останнє редагування: 16 Червень 2011