Хна: застосування, враження тощо

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Liliyah Romanova, 15 Вересень 2008.

1. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Відповідь: Хна: застосування, враження тощо

Дівчатка,допоможіть:girl_crazy:тепер у мене темний природній колір волосся,але я б хотіла,щоб волосся стало живішим і міцнішим.:girl_in_love:Руденькою при цьому бути уже не хочу:girl_spruce_up:

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

хочу бути темненькою

2. terezka

terezka котяка-вишивака

а я почитала тут усе уважно
    пішла і купила вчора в "Делі" хну, розвела її з кавою, витримала 3 години і тепер маю оригінальний рудо-каштановий колір.
    гарно вийшло /хоч і кіорені у мене русяві, а саме волосся було в темно-каштановий колір фарбою замальоване/.

тепер буду хною користуватись, щоб волосся відновити після хімії
    але маю одне питання - як часто нею можна користуватись?

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Обмежень не зустрічала ніяких. Щомісяця можете спокійно користуватись. :)

4. terezka

terezka котяка-вишивака

о, дякую!

ще подивлюсь як у мене колір буде триматись
    хоча, що вже бачу - волосся стало більш блискучим та сухішим /а воно у мене достатньо жирне/, так що це вже позитив

5. Nata

Nata Well-Known Member

Не частіше ніж раз в два тижні інакше волосся пересушується і може виникнути лупа.
    А раз в місяць думаю цілком нормально :)

6. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Я теж пробувала співвідношення хни і басми з метою отримати темний відтінок, а результат вийшов....мідний:girl_sad:. Як досягнути темного без фарби? Попробую ще придбати відтінковий бальзам.

7. Dana K

Dana K Well-Known Member

Я дуууууууууже хочу чорний колір... Вичитала, що для цього треба 2 частини басми і 1 хни. Так і зробила, і розбавляла кавою... але чорного "не сталося"
    Може треба більше басми... але боюсь, щоб не позеленіло моє волосся ;) підкажіть щось, будь-ласка.

8. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

аби цього не сталося можна робити маски з оливкової олії, жовтка і коньяку (за бажанням). Я ще додаю пару капель мандаринової олійки, для файного запаху. Як не крути, хна підсушує волосся, навіть як раз в місяць:girl_in_dreams:...

Несу подяку за пораду індійської хни з ДЕЛІ:girl_in_love:, вже третій тиждень ходжу руденька:girl_spruce_up: щаслиииивааааааа:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: взяло!!! тепер не мушу щотижня мазюкатися українською:girl_crazy:

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Вимагаю фотодоказ!!!

10. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

11. sofcja

sofcja Member

в Делі є хна в сумішах і темні кольори теж!
    чорний ще трапляється, а от "темний шоколад" швидко розбирають.

12. preciosa

preciosa Well-Known Member

Дівчата, хтось із вас пробував хну Lush? Хочеться попробувати, є чорна, коричнева, каштанова, червона...

13. sofcja

sofcja Member

йой, а то де ви таке встріли? щось цікаве - напишіть, спробуємо... а я на бабулі експерименти ставлю, досі хна з Делі найкраща була...

14. preciosa

preciosa Well-Known Member

У Опері Пасаж на Проспекті Свободи є магазинчик косметики Лаш. Це косметика ручної роботи, натуральна. Обовязково підіть туди, є багато цікавого для догляду за шкірою. Я пробувала Аквамарину, Чайне дерево тонік, мило Допомога природи... Все дуже апетитно виглядає і гарно пахне!:girl_tender:

15. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

В мене є запитання стосовно сивини, хна (чи хна з басмою) зафарбовують сивину?
    Мій природній колір волосся - темний каштан і сиві волоски (їх дуже мало але вони є :girl_cray:) на фоні темного волосся є дуже помітними. Хочу зафарбувати їх хною і басмою щоб отримати темний колір (рудого не хочеться). Мої попередні експерименти не увінчались особливим успіхом. Використовувала звичайну іранську хну і басму з магазину. Робила все за інструкцією, спочатку хна 1,5 год, потім басма 1,5 год. Волосся отримало красивий відлив, але сиве стало жовтим :crazy: , не рижим чи червоним, а саме світло-жовтим. То трішки не те що я чекала.
    Тепер хочу спробувати хну з магазину Делі чи з Лаш але беруть сумніви чи та хна зафарбує сивину. Можливо хтось з темним волоссям фарбував сивину хною, порадьте що робити, бо на хімію так швидко переходити не хочеться, сивини мало, її б трошки підфарбувати...

16. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Мої експеременти не знайшли способу зафарбувати сивину. Ці волоски все одно світліші виходять, бо самі по собі білі... А взагалі, ну її ту сивину, якщо самі не будете зважати на неї, то й інші не будуть звертати уваги))))
    ЗІ. Я таки почала фарбуватися хімічними фарбами у світлий, хоч сама каштанова))

17. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

використовувала безколірну хну для укріплення волосся. особливого ефекту не спостерігалось. тільки волосся було ,як щітка, жорстке і вся ванна в тому осаді.

18. melanja

melanja New Member

Я користуюся вже більше року хною з магазину Делі, що на Франка. Задоволена повністю - сиві волосинки на темно коричневому, практично чорному зафарбовує на 100%, колір однотонний,волосся міцне, блискуче. Змивається, а точніше відростає так само як після фарби. Беру кольорову - колір коричневий (можна комбінувати - на моє довге беру 2 коричневі і 1 чорну - змішую) і сиві волосинки не виділяються. Спробуйте!

19. Raven

Raven Мама малятка

Мені безколірна хна допомогла, коли волосся почало лізти, після неї гарний відлив появився і мити голову не так часто приходилося. А на початку теж було жорстке як дріт і ледве відмила голову.

20. wind

wind New Member

Користуюсь хною з Делі, задоволена, але щодо сивини, то однакового кольору, в порівнянні з основним волоссям, вона не набуває, принаймні після першого фарбування. Потрібно хоча би 2-3 рази фарбуватись, щоб сивина стала майже не помітною. В загальному виглядає, як меліровка - де-не-де світліші волоски. Але на хімічну фарбу поки не готова перейти, принаймні поки сивини не так багато :)
    Користуюсь тільки такою [​IMG]