Хлорована вода і вагітність !!??

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pinacolada, 8 Травень 2009.

1. Pinacolada

Pinacolada Well-Known Member

Відповідь: Хлорированная вода и беременность!!??

Ну вот была сегодня на Динамо, очень довольна, водичка чистенькая, тёпленькая, и почти не хлорированная... Вообщем супер

• Подобається Подобається x 1
  2. kyca

kyca Member

Відповідь: Хлорированная вода и беременность!!??

Я спочатку ходила в Дельфін до 6міс. а потім в аквапарк. Останнє заняття в мене було аквааеробіка за 2 дні до родів. Всім раджу! Вода хлорована але негативних наслідків не було ні в мене ні в малюка. Я навпаки як чула запах хлорованої води то як наркоманка так хотіла в басейн, можливо тому що це було спекотне літо, а басейн був єдиним спасінням від неї.

3. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

Давайте освіжимо тему:)
    Хто був/знає - який зараз стан басейнів, чи є аквааеробіка для вагітних? З якого терміну краще починати ходити?
    Маю бажання походити, але не знаю, куди...

4. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Дзвонила в аквапарк-казали, що нема в них вже нічого для вагітних.
    В формулі краси на стрийській є, але там якийсь такий розклад, що на 2 год.дня по буднях, точно не памятаю. Ну мені не альо,короче...Але теж хочу ходити, дуже.
    А то обов"язково мати "вагітний" купальник, чи можна в звичайному?

5. Nadyuwa

Nadyuwa Member

Також дуже хочу походити в басейн. але всі мене лякають через хлоровану воду. Просто навіть би поплавати на СКА в таку жарку погоду.

6. Zozuljka

Щось навіть не задумувалась над тим:girl_nea: Напевно, через те, що животика ще нема:girl_smile: Але я буду в звичайному. Правда, поки мушу трохи відтермінувати на декілька тижнів:girl_sad:

Дівчатонька, невже ніхто не ходив в басейн? Поділіться враженнями...

7. Tanya_SUN

Tanya_SUN Well-Known Member

В мене подружка ходить в формулу краси на стрийській. дуже задоволена. і я піду на наст тиждень бо там в 2 год дня аквааеробіка.
    ціна 400 грн/міс

• Інформативно Інформативно x 1
  8. aknytsU

aknytsU волошкова...)

А як щодо термальних басейнів (Берегово, Косино).
    Маємо поїздку на Закарпаття, думаю чи варто брати купальник, чи ні.
    Хтось, будучи вагітною, купався у таких басейнах?

9. Nadyuwa

Nadyuwa Member

Я б особисто не радила. Вода там 37 градусів. Щороку туди їздила будучи ще незаміжньою - то висиджувала максимум 5-10хв за один захід. А зараз би точно не ризикнула. Буду на лежачку загарати.

• Інформативно Інформативно x 2
  10. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Вагітність є протипоказом.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Ну загорати теж не дуже рекомендується. Хіба в тіньочку повітрям свіжим дихати, оце саме воно.

12. Nadyuwa

Nadyuwa Member

Навпаки - сонячне світло сприяє виробленню в організмі вітаміну D. Звичайно що це має бути в розумних межах (поніжитися до 12 год і після 17.00)

13. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Та сприяти то воно сприяє, але ультра фіолет може проникати навіть через скло. Вікна пропускають 10%. Тканина набагато більше. Так що віт Д буде вироблятися навіть якщо ви в одежі на сонечку. Животик треба накривати обов,язково. Загорати під парасолькою або між листям. Ну і починається загар з 15 хв перебування на сонці. Липень серпень сонце дужеагресивне, то як на мене на сонці можна бути максимум до 10. Найкорисеіше травневе сонечко, оттоді і млжна так як ви кажете до 12. Я стараюся сонця уникати взагалі, але гуляючи з малим все одно вмудряюся підгоріти. Так що для того щоб отримати той віт Д. Зовсім не обов,язково сидіти на сонці.

• Подобається Подобається x 2
  14. Мамин зайчик

Мамин зайчик Well-Known Member

Дівчата, підкажіть, чи хтось таки ходить в басейн на Симоненка? Абонемент, на разі, не мій варіант, бо немає можливості ходити регулярно, але як буде час, то хочеться піти і поплавати. Поділіться контактами будь ласка.

15. Zozuljka

Дівчатка, я вже назбирала інформацію про деякі басейни (які мені підходили по розташуванню), тому ділюсь)

1. Аквааеробіка для вагітних.
    Дуже цікавило, тому спершу шукала саме це.

Є в "Спортлайфі". Але там лише при наявності річного абонемента, який коштує поза 4 тис. грн.

Також такі курси проводить центр "Мацьопа".
    Вони проводять їх в басейні "Гранд клуб "Софія" на пр-ті. Шевченка, 10 та в "Формулі Краси" на Стрийській.

Мене цікавила "Софія". Вартість абонементу 540 грн., 18 занять. Можна використати протягом 2 місяців. Разове відвідування - 75 грн.
    Мінус - час. Двічі на тиждень на 10.45. Працюючим - ніяк:girl_sad:

2. Басейни.

Гранд-клуб "Софія" - пр-т Шевченка, 10. Відвідування басейну тільки в комплексі з залом, і ще там чимось (джакузі, здається). Абонемент на 6 занять - 490 грн/міс, на 10 - 680 грн./. Разове відвідування - 120 грн. Можна брати абонемент в ранковий час. Тоді можна відвідувати хоч щодня, 680 грн.
    Довідки від лікаря не вимагають.

"Спортлайф" - тільки річний абонемент, понад 4 тис.

"Аквапарк" - абонемент 550 грн/міс. Забула, ск. занять. Тривалість 1 - 1.5 год з переодяганням, сушінням волосся і т.д.

"Динамо" - вул. Вітовського. Абонемент 360 грн./міс. Разове відвідування - 40 грн. На абонемент вимагають довідку від сімейного лікаря, що плавання дозволено за станом здоров'я. На разове заняття - ні.
    Мінуси - потрібно підлаштовуватись під розклад групових занять. Порекомендували дзвонити за декілька годин до відвідування басейну, і питати, чи буде вільно.

"Євроспорт" - пл. Петрушевича. Також окремо відвідування басейну нема, лише в комплексі. Разовий вхід - 120 грн., абонемент мінімум на півроку, і більше 3 тис.

• Інформативно Інформативно x 2
  16. kyca

kyca Member

Відмічається якийсь регрес в цьому напрямку!Ніц не дбають за тих людей і вагітних:girl_nea: Чесно кажучи мені було дууууже нудно просто плавати туди сюди, особливо в маленькому(25м) басейні...Аквааеробіка це зовсім інша справа....В 2012 році коли була вагітна ходила в аквапарк це було найкраще з того що моніторила тоді...правда підходило тільуи тим хто в декреті, так як заняття були близько 13 год. Але там куплявся абонемент раннішній на місяць(бачу на даний момент 600гр.) два рази на тиждень була аквп і два гімнастика для вагітних+ необмежаний час перебування...дуже любила ходити на ті фонтани-для спини просто казка...за всю вагітнісь не знала, що таке болить спина...Але вже цього всього НЕМА:girl_cray: аналогічного теж у Львові не знайшла....

17. Straniera

Straniera Well-Known Member

А хтось ходив в басейн " три стихії", що на Щирецькій? Цікавить аква для вагітних та дитячий басейн. Чи багато народу одночасно в дорослому басейні. Друге питання до тих хто ходив у якийсь басейн при вагітності: яку інтимну гігієну рекомендуваливаи гінекологи одразу після басейну- щось на зразок Лактоциду? ( бо страшно боїшся щось підчепити). Дякую

18. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Нічого не потрібно. В басейні щось підчепити дуже важко, бо вода там дуже хлорована і бацили в ній не живуть. Часта молочниця у жінок після басейну не від того, що вони заразились цим, а від того що хлорована вода подразнює їхню власну міклофлору і в декого імунітет не справляється-от і молочниця.
    Я ходила в басейн і під час вагітності теж-гігієна як звичайно-просто душ з милом до і після, от і все.

19. karioka

karioka Well-Known Member

Ходжу вже пів року з малими в "Спортлайф"...зараз минув 31й тиждень...поки "вміщаюсь "в звичайний спортивний купальник,правда купляла його спец.на розмір більшим:connie_pull-pigtail
    Вода і купальники потім так,чути трохи хлорованим...але відразу йдем в душ все змиваємо, і кремом тіло мащу,то не відчуваю аж такої сухості чи дискомфорту.
    Наскільки знаю,нічого спец.для вагітних в них нема, є просто аквааеробіка.
    Колись ходила в "Формулу краси"на Левицького, то там дуже мені та вода була бєєєє...навіть руки (що їх найчастіше миєш:)) ще довго чути було хлором.
    а от в якесь озеро чи загальний басейн при відпочинковому комплексі якомусь то вже,певно б не ризикнула лізти:girl_cool:

20. phobika

phobika Well-Known Member

У Водан і на Пасічній є заняття з аквааеробіки для вагітних. Хочу туди піти. Маю чутливу шкіру, то трохи переживаю за хлоровану воду. Хтось ходив туди, багато хлорки?

Надіслано від мого IQ452 Quad, використовуючи Tapatalk