Хлопчик чи дівчинка?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Lady, 4 Березень 2008.

1. loreniya

loreniya Well-Known Member

Відповідь: Хлопчик чи дівчинка?

це мабуть не правда... я народилась коли моєму батькові було 45, а брат коли 47 - мамі відповідно 32 і 34. Якось геніальною не почуваюсь - вчились ми на 5 в школі але то ще не геніальність... смекалистою то так - можу братись за любе і все вийде...
    Чоловік мій з багатодітної сім"ї, правда батьки однолітки. Чоловік перша дитина народжений коли батьки університет закінчували - мамі 22 було, тато на рік старший. з інтервалом в 4 роки ще 2 брати. А коли чоловік вчився на першому курсі народилась ще сестра. Так от якщо брати по розуму то два перші брати майже на рівні - дуже розумні, третій - шалтай болтай, а сестра звичайна балована дівчинка... мала б бути найрозумніша по ідеї...
    Думаю виховання не остання річ.
    по собі знаю таке - не відчуваю я свого покоління - практично всі знайомі на 5 р старші як мінімум... в брата також.

цікаве ще питання як народити дитину бажаної статі... в мене мама біолог, я так гарно не поясню по науковому, але мабуть резус тут дуже маловажливий... Можлива комбінація генів - от головне... Не пам"ятаю прикладів хіба один - якщо кіт білий і в нього голубі очі він на 99% глухий - бо така комбінація генів... Не надто вдалий приклад але суть така - ваші з чоловіком гени допустим можуть мати 10 комбінацій, з них 8 то хлопчики а 2 то дівчинки, тоді в вашій сім"ї за теорією ймовірності більше шансів на хлопчиків, а може бути що всі комбінації для дитини то дівчатка - то як не старайся хлопчик не вийде. А інший чоловік - відповідно і інші комбінації.
    Одним словом то така загадка, що люди ще довго голову над тим ламати будуть. Богу видніше - хлопчика нам чи дівчинку!

• Подобається Подобається x 6
  2. Leila

Leila Well-Known Member

Я то читала 10 раз ,але тоді в нас все навпаки виходить

3. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Ви тут точно наплутали бо стать є або чоловіча або жіноча і це залежить тільки який сперматозоїд запліднить чоловічий чи жіночий. Бо стать людини можна визначити по хромосомах тобто 23 пара свідчить про стать людини якщо є комбінація "хх" то це жінка, якщо "ху" то це чоловік. Неможе бути такого що заплідним чоловічий "у" сперматозоїд і народилася дівчинка чи запліднили "Х" сперматозойдом і вийшов хлопець це не реально.

Те що ви написали це відноситься до успадкування дитиною рис характеру, темпераменту кольру шкіри чи очей чи волося чи типу волося батьків, але ніколи не комбінацією генів батьків робиться стать. Стать визначається з самого першого моменту запліднення, який сперматозоїд запліднив яйцеклітину.

• Подобається Подобається x 1
  4. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

За японським тестом мій малий - дівчинка:girl_cray::girl_crazy:

5. Megan

Megan Well-Known Member

в мене за всіма таблицями дівчинка. Я тепер собі думаю, може то дивитися коли в мене по таблицях вийде хлопчик, то тоді насправді вийде дівчинка:girl_crazy:?

6. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

А я вкотре переконалася, що неможна чогось хотіти надзвичайно.
    не можна думати, що має бути ЛИШЕ і ТІЛЬКИ так.
    Звісно, треба мріяти, бажати, але щоб оте бажання не перетворювалось у надбажання, надмету.
    тоді точно нічого не вийде.

7. kitka

kitka Well-Known Member

Це навіть я пам'ятаю,:girl_curtsey: біологія, 10 клас.
    В чоловіковій родині десь протягом 5 поколінь народжувалися одні хлопці. І от коли я завагітніла вдруге, то свекри казали, що то теж буде хлоп, ну бо як же інакше:girl_in_dreams:. А ми з Ромком продовжували "хотіти" дівчинку:girl_in_love:. І от народилася Дануся і я сказала: "Ромку, ну невже в тебе знайшовся хоч один "х", я думала, в тебе одні "у"-ки "?:girl_haha:

8. Megan

Megan Well-Known Member

Та я якось особливо не зациклююся на дівчинці. Звичайно, що хотілося би. Але як буде 2-ий хлопчик, то буде, і любити я його буду не менше ніж Остапа (хоч хотіла дівчинку). Але все ж таки хочеться косички-бантики-платтячка:girl_spruce_up:, бо через машинки-трактори вже через хату неможливо перейти:girl_mad:.:girl_haha:

9. Leila

Leila Well-Known Member

Якщо чесно я завжди хотіла мати як мінімум двох дітей, хлопчика і дівчинку, але малу я не планувала так швидко і не заморочувалася, вийшло так шо я і незнала шо вагітна, але серцем чула що є доця, а не братчик для Стаса. В 14 тижнів теж сказали що доця. По якомусь календарю вона хлопчик.
    Надійтеся на Бога щоб дитинка була здорова, а відносно статі, то треба трохи спокійніше, щоб не вийшло потім, що хлопчик буде почуватися нелюбимим, бо мама хотіла донечку

10. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

А мені з народженням малого якось перехотілося ті платтячка-стрічечки.

11. kitka

kitka Well-Known Member

Але все ж хочеться, правда:girl_wink:?
    Я не можу сказати, що в нас то було аж якоюсь такою захцянкою, просто хотілося.

12. Megan

Megan Well-Known Member

Ви мене зрозуміли зразу:girl_claping:. То не "пунктик", просто "було би добре, якби народилася дівчинка":girl_in_dreams::girl_claping:

13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ой а я б хотіла тепер трійню дівчаток :) Розмріялася :))

15. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Я як тільки завагітніла,була впевнена,що в мене хлопчик.І по всіх календарях,таблицях,народних прикметах,формі живота та інших дурницях виходив тільки пацан.Коли купляла речі для майбутньої лялі,продавці мені тулили все блакитне :girl_haha:Тому,коли на 14 тижні мені сказали,що це 90% дівчинка,я не повірила.І на 20 тижні не повірила...А потім згадала сон,який мені наснився,коли я тільки взнала,що вагітна.Там я народила і лікар тримала дівчинку..Хоча моя мама і співробітники після родів перепитували,чи точно дівчинка народилась:girl_crazy:

16. Megan

Megan Well-Known Member

угу, сама ржу:lol::lol::lol:, але по тому тесту 55% хлопчик, і 45% дівчинка.Так що це поки що єдиний тест, який сказав що мій Остапчик - це хлопчик:girl_claping:

17. cherepashka

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а чого....хотіли внука?:girl_in_dreams:

19. cherepashka

Та не хотіли внука,а були впевнені,що буде хлопчик :)

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

не знаю, але, на мою думку, мама відчуває, кого носе під серцем...я, наприклад, одразу знала, що це буде хлопака..узд тричі підтвердило....