Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? у мене по ній до Нового року дівчатка "виходити будуть"...так..пішла далі в пошуках правильних таблиць..хоча це все 0 порівняно з можливостями наших чоловіків
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? А Ви не знаєте ще хто буде? я коли завагітніла,то зразу сказала,що пацан буде..навіть пішла на перше УЗД і кажу узізсту..ну як там мій пацан..і пацан таки...всі хотіли дівку... Може ще хтось звірить,дівчатка?
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Ну мій висновок лише з власних спостережень. Цикл маю як годинник, плідний слиз дуже добре видно. Ясно, що овуляцію я на УЗД не спостерігала, тому підрахунки все одно приблизні. Я не ставлю під сумнів висновки медиків, але якщо у 75% виходить дівчинка, то 25% теж для когось залишаються. Зрештою, поки що мого хлопчика видно лише на моніторі, а це теж не 100%
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? А ви не хочете дівчинки? Ну то до Нового Року не підпускайте до себе чоловіка, а вже як буде по свєтах - то до роботи.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Я вам скажу так, коли мені на 40 тижні робили УЗД, сказали так:" Я вам точно скажу хто - хлопчик або дівчинка...". Так ми до самих пологів не знали хто...
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? я дуже хочу дівчинку,а чоловік каже йому всерівно,хоч потаємно мріє про неї,бо першу хотів дівчинку дуже
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Все життя хотіла доню і знала, що саме доня буде в мене. В 14 тижнів чітко на власні очі побачила, що буде хлопчик. Чоловік ледве не розревівся від щастя, а я таки похнюкала від того, що не дівчинка Перед пологами дуже боялася, що народится таки дівчинка, бо вже пацана свого полюбила. Але нії Зараз навіть не уявляю себе мамою доні і, сподіваюся, якщо буде друга дитинка, то також синочок
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Я ще не знаю хто там у мене, але зовсім себе не уявляю мамою синочка , потайки другої доні хочеться... але ціхо, щоб чоловік не дізнався... Думаю, коли дитя народиться ми собі не зможемо тоді уявити, як це ми колись не уявляли...ото накаламбурила
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? І я дівчаток хочу! чоловік теж Надіюся в нас получиться Вже як Бог дасть. Хочем дівчат-двійнят, а потім років через 10 третю дитинку - синочка
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? І я себе не уявляю мамою дівчинки. Звикла до пацанів і все тут. До речі, я звіряла по тому японському калєндарю своїх дітей...вийшли таки хлопці
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Та Ви шо! друга мама у якої співпало У моєї мами я з братом теж співпали по цій таблиці
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? так, це для тих випадків коли овуляція відбувається не прогнозовано раніше і останій СА попадає за 3 дні до самої овуляції, і не забувайте що ніхто на світі не може вам точно сказати коли настала ця овуляція тільки період овуляції ну і сама яйцеклітина готова до запліднення тільки перших 12-16 годин (якщо не помиляюся). Коли СА йде перед самою овуляцією то тут йде гонка сперматозоїдів (і оскільки чоловічі швидші то вони і приходять швидше до мето), а коли сперматозоїди вже в маткових трубах і чекають на появу яйцеклітини то зпрогнозувати хто переможе (чоловіча чи жіноча) не можливо хіба що зробити так що СА був за 4 дні до овуляції щоб чоловічі сперматозоїди не вижили а лишилися тільки жіночі.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? В нас хлопчик виходив лише по вгадуванню за оновленням крові. Всі інші гадалки пророчили дівчинку
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? не пам"ятаю вже за японський, бо робила дуже багато різних Поділіться посиланням, спробую за ним і скажу чи дійсно мій малий мав бути пацаном
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Я щось не можу зрозуміти ніц в тій таблиці, або в мене навпаки виходить, як правильно звіряти?
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Необходимо найти цифру, соответствующую пересечению столбца (месяц рождения мужа) и строки (месяц рождения жены). Центральная часть таблицы - график, расположенный по обе стороны от оси, с точками пересечения оси кривой линией. Необходимо взять цифру, полученную по таблице 1 и следить за изменениями графика по вертикальной оси, проведенной параллельно оси графика