Хлопчик чи дівчинка?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Lady, 4 Березень 2008.

1. соломійка

соломійка Well-Known Member

Відповідь: Хлопчик чи дівчинка?

Ми чомусь були впевнені, що буде хлопчик. І коли прийшли на УЗД, лікар подарувала чоловікові (у нього в той день було ДН та іменини) несподівану новину -чекайте дівчинку! Перша реакція майбутнього татка була просто вражаючою: "А хлопчик де?" :girl_cray: Пройшло за декілька днів!:girl_sad:
    Щодо визначення статі за методом оновлення крові - у нас співпало, у багатьох знайомих молодих мам - також.:girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 7
  2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

а якщо після місячних зразу..то хто буде???

Останнє редагування модератором: 22 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 3
  3. Котя

Котя Оптимістка :-)

У нас получився хлопчик:girl_bye2:.

• Подобається Подобається x 4
  4. Люша

Люша Well-Known Member

І у нас :)

• Подобається Подобається x 2
  5. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Ми дуже мряли про хлопчика, по моїй лінії останні проблизно 100 років родяться одні дівчата, коли язавагітніла моя бабуся порахувала по крові в когостарша кров то перемагає і одразу сказала, що дива не буде (вона собі і своїм дітям всіх правильно прорахувала) і дійсно дива не сталося, на УЗД Лотоцька сказала,що буде "пиріжок" то по їхньому дівчинка так і сталося.

• Подобається Подобається x 8
  6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А я нарешті доросла до того рівня, що мені все одно: хлопчик чи дівчинка.......головне гарно виносити і здоровеньке народити...навіть не відчуваю, кого під серцем ношу...Любік каже, що то братчик "Діма"....десь собі дитина таке почула і все.."Діма":girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 16
  7. Zorica

Zorica Member

Ми до 24 тижня були впевнені, що буде хлопчик, навіть ім"я придумали і говорили з дитинкою... аж поки на УЗД в Лотоцької нас не ошелешили - дівчинка :girl_smile:
    Спочатку був невеликий шок, але не тому що не хотіли доцю, а тому що самі собі вбили в голову думки про синочка.
    Чоловік дуже хотів сина, але відколи народилася Юстинка він просто як на крилах від радості літає :girl_in_love: Доця повністю на нього подібна, дуже до нього тягнеться, стовідсоткова "татова доця":girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 9
  8. ckorpionsha

У нас Віктор получився бо був зачатий на третій день місячних..цікаво..зараз напевно Веніамін вийде) бо зразу опосля..

• Подобається Подобається x 3
  9. Котя

То як про нас,в безпечні дні получився Артурчик:girl_haha:.
    Танічка,сорі за офтоп,а Ви що на Веніаміна вже чекаєте:girl_claping:?

10. Milka

Milka Moderator

Таня прокоментуйте:girl_curtsey:пркоментуйте, ну і заінтригували ж ви:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 4
  11. ckorpionsha

Та ні,дівчатка,нікого не чекаємо. Муж хоче другу дитину,а я ще ні. То він недавно після місячних так "старався",що якшо шось вийде(а ми не предохраняємось ніколи) то напевно Веніамін)))як і Віктор.
    Питання до мам,які мають дівчаток:чи є серед Вас такі,котрі якось планували саме дівчинку?якщо є то як і чи вийшло? мені кума нарахувала,що дівчинка у нас вийде після 1 травня,як мужу виповниться повних 28 років,бо доти він може тіки хлопців робити. Вона собі так Соньку свою спланувала

12. Любознательна

Любознательна Well-Known Member

І я дуже хочу доцю,а то в хаті самі хлопи,навіть кіт і то хлоп.:girl_sad:Я один раз псіханула ,пішла і купила собі хомяка-казали ,що дівчинка.Збрехали.:girl_devil:Як каже муж,тобі видно судьба така,між хлопами жити.:girl_cray:

• Подобається Подобається x 13
  13. Loyal

Loyal Well-Known Member

Якщо зовсім зразу :girl_curtsey: то нічого не вийде, бо неплідні дні. Але імовірність на дівчинку більша

• Подобається Подобається x 1
  14. ckorpionsha

як то нічого??? у нас Вітя вийшов, а сталося то на 3 день місячних.

15. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

смішно!
    а що після тої дати всі чоловічі сперматозоїди вимруть? що з ними станеться? :)
    Тут як кажуть бабка на двоє ворожила в тих забавках (75% для дівчинки дає статевий акт за 4 дні до овуляції). Бо якщо не хлопець то дівчинка :)

• Подобається Подобається x 5
  16. ckorpionsha

Таня, там враховується і мій вік, типу мені 30,йому 28 буде і шось там ділить і пару років у нас дівки будуть виходити, а поки хлопці
    система така:жіночий вік ділимо на 3,чоловічий на 4,чия остача більша та стать буде. Перевіримо???

Останнє редагування: 23 Жовтень 2009
  17. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

ну смішно! бо в чоловіка є як чоловічі сперматозойди та і дівчачі і до чого тут ваш вік? чи цого? він що якось пливає на перматозоїди? смішно! так я розумію що на сперматозойди можна повпливати наприклад температурою, прийняти чоловікові гарячу ванну чи в нього робота така і відповідно родяться тільки дівчата, чи хворобливість якогось виду сперматозоїдів.
    А так це просто забавка як гадання на Андрія коли котра дівка вийде заміш :)

• Подобається Подобається x 6
  18. ckorpionsha

ну якшо після ванни вийде дівка..то я його тиждень мочити буду в ванні гарячій(правда наступного року)) йому всерівно хто..а мені б дівчинку

19. Котя

О-о-о це вже цікаво,ми теж хочем другу дівчинку,тепер мужа буду заставляти гарячу ванну приймати.:girl_cool:

20. мамочка

мамочка Well-Known Member

о мій муж любить в ванній паритись, сауни, парні.... то може в нас тому діква получилась?
    цікаво. а чоловіки Ольги, Занудки, odree, Кізоньки, Марусі-мами теж люблять гарячу ванну?

• Подобається Подобається x 7