Хлопчик чи дівчинка?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Lady, 4 Березень 2008.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Хлопчик чи дівчинка?

Начебто яйцеклітина слабне чи щось. Мені так і не пояснили докладно. У мене взагалі був унікальний випадок. Ніхто не міг сказати чи вагітність позаматкова, чи ні. Хоча всі симптоми вказували ще й на позаматкову. Але викидень стався сам по собі.

Додано через 49 секунд
    Ну, значить лікарі мені набрехали. Тут вони, в Канаді взагалі страшенно неграмотні.

Мені гінекологи казали, що кожна друга жінка має викидень. У Канаді також. Серед моїх знайомих лише одиниці не мали викидня. Й у всіх по кілька дітей.

• Подобається Подобається x 3
  2. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Коли родився мій тато, його татові, тобто моєму дідусеві було 48 років...
    І виховав, і вивчив, ще й онучок побачив....:)

• Подобається Подобається x 9
  3. Ірена

Ірена Well-Known Member

і я кажу - на все воля божа, як дасть дитину- дасть і наснагу до життя:)

• Подобається Подобається x 8
  4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Брешуть. В мене ще не було, в моєї рідної сестри і двойорідної також. Може ще буде?:sad:

5. Ірена

Ірена Well-Known Member

:no: :no: :no:
    я нікому того не бажаю
    :sad:
    нічого такого у вас не буде

• Подобається Подобається x 7
  6. Зануда

Зануда Well-Known Member

А чи знаєте Ви, що чим старший батько, тим геніальніша дитина? У Вас ідеальне співвідношення - у Вас ще якраз той чудовий вік коли можна народжувати без ризику для здоров"я власного і дитини, а організм чоловіка дойшов до кондиції подарувати світові генія. Маєте шанс перевірити наукові теорії на практиці.

• Подобається Подобається x 12
  7. Lady

Lady Well-Known Member

Один знайомий мені чоловік одружився перший раз в 45 років, в 46 у нього родилась його перша донечка, то так нею зараз тішиться.
    Ваш чоловік хай себе позитивно налаштує і завжди думає що у нього скоро буде дитина і так воно і станеться. А ми за вас всі будем кулаки тримати і чекати доброї звістки.

8. Олька

Олька Well-Known Member

Мій тато останній раз став татом в 47, мій дядько (тата брат) в 48, і ще можу наводити багато прикладів зі своєї родини! Не переймайтесь, а вагітнійте сміло!!!!!!!!!!! Зараз в мене чудові маленькі братики, які молодші від моєї донечки! Вперед!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 5
  9. Ірена

Ірена Well-Known Member

така група підтримки - то просто класно!!!
    ще б з природою домовитися - і все буде супер;)

• Подобається Подобається x 6
  10. Троянда

Троянда Well-Known Member

11. Aguilera

Aguilera миється в бані

Найчастіше майбутніх батьків запитують: коли та кого чекаєте? про кого більше мрієте? Та й на УЗД найчастіше цікавляться: чи здоровий малюк та яка його стать.

Отож, і я вирішила Вас запитати:

1. Про кого Ви та Ваш чоловік мрієте? Чи співпадають бажання?
    2. Чи співпали Ваші бажання та стать Вашої дитинки?
    3. Чи вірите у те, що можна вирахувати стать (за методом оновлення крові, за овуляцією, за дієтою ...)?
    4. Чи використовували Ви якісь методи для того, щоб бажання співпадали з статтю Вашої дитинки? Якщо так, то які? Які методи співпадають з резутьтатом?
    5. Це для Вас взагалі важливо: буде у Вас хлопчик чи дівчинка?

Методика "обновления крови" основывается на том, чтом кровь у мужчин обновляется раз в 4 года, у женщин - раз в 3 года. Если кровь "новее" у папы - родиться мальчик, если у мамы - девочка. Необходимо учитывать все большие кровопотери, после которых кровь обновлялась - операции, роды, выкидыши, аборты, переливания крови, сдача донорской крови.
    http://forumok.ru/who.html

12. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я вже десь писала, що завжди мріяла про старшого сина і молодшу доцю. Поки що маю сина,тепер хочу доцю , але це все звичайно не принципово. Чоловік дуже задоволений ,що має синочка,але теж ще мріє про доцю.
    Доречі лінк ,який ви подали вище дуже правдоподібний, у мене і всіх моїх знайомих все зійшлось.:girl_claping:

• Подобається Подобається x 2
  13. Megan

Megan Well-Known Member

А в мене не зійшлось. "Скорее всего у вас будет девочка". Мою дівчинку звати Остап:girl_haha:

• Подобається Подобається x 8
  14. skarlet

skarlet Well-Known Member

І у мене у всіх цих методах виходить, що мала бути дівчинка, а маємо Юрчика.

• Подобається Подобається x 4
  15. Котя

Котя Оптимістка :-)

Треба ще враховувати чи були протягом життя якісь операції,або крововиливи,бо це суттєво.

16. odree

odree Well-Known Member

і в мене не зійшлося :) так що людина планує, а Бог керує :)

• Подобається Подобається x 7
  17. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

На собі не перевіряла, бо треба в батьків питати деякі моменти (були операції і викидні).
    А нам виходить по оновленню крові хлопчик. А по другій табличці – дівчинка. Подивимось за кілька місяців

• Подобається Подобається x 2
  18. odree

odree Well-Known Member

а в мене за обома методами першим має бути хлопчик :) і не було кровотеч і операцій :)

19. natka75

natka75 Well-Known Member

в мене ніяких кровотеч і операцій не було, а вийшло що мала бути дівчинка, маю ІГОРЧИКА)))

• Подобається Подобається x 4
  20. Aguilera

Aguilera миється в бані

"якщо чоловічі клітини потрапляють до жіночого організму за 2-4 дні до овуляції, то буде дівчинка. Якщо ж чоловічі клітини потраплять в день або незабаром після овуляції, то народиться хлопчик."

Можливо хтось пробував цей метод? Дієвий, недієвий?