Хлопчик чи дівчинка?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Lady, 4 Березень 2008.

1. Ірена

Ірена Well-Known Member

Відповідь: Хлопчик чи дівчинка?

В мене хлопчик, а в чоловіка від першого шлюбу дві дівки:)
    я так йому хочу сина подарувати... та він каже, що не вміє хлопців робити :D
    але в будь якому випадку домовились, що якщо получиться, то хто б не був - буде Сашка (як тато:radist: )

• Подобається Подобається x 2
  2. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Цікаво, яким чином кров батьків чи резуси можуть впливати на стать їхньої дитини....
    Стать майбутньої дитини залежить від хромосомного набору сперматозоїду в момент зачаття.....але знати про це нам не дано...:)
    Зараз розвели багато казок: і про оновлення крові, і про споживання спеціальних продуктів, і про зачаття в окремі дні жінки і т.д. .... Але це спірне питання, яке знає лише Всевишній.....:)

• Подобається Подобається x 4
  3. Ірена

Ірена Well-Known Member

ах... мабуть, так

4. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

А відколи овуляція це казка?

5. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Ви не зовсім зрозуміли мою думку... Я не про саму овуляцію.... Я про дні до неї та після неї. Цікавилась цим питанням дещо давніше, тому точно не пам'ятаю...по-моєму декілька днів ДО- Хлопчик, ПІСЛЯ-Дівчинка...

• Подобається Подобається x 1
  6. Ірена

Ірена Well-Known Member

мається на увазі, що в певні дні можна зачати хлопчика чи дівчинку (я так думаю)

7. Yaremko

Це все є медично обгрунтовано. Жіноча яйцеклітина живе 24 год. але здатна до запліднення тільки перших 12-16 годин (різні медичні джерела дають різні цифри) а потім поступово відмирає. А от у чоловіків сперматозоїди поділяються за виглядом та за вмістом (який хромосом вони несуть, х буде дівчинка, у буде хлопчик).
    І якщо статевий акт відбувається перед самою овуляцією, або підчас овуляції то є 75% ймовірності що буде хлопчик (по причині що чоловічі сперматозоїди є швидші ніж жіночі але живуть тільки до 3 діб)
    Якщо статевий акт відбувається тільки на початку плідного періоду то 75% що буде дівчинка (бо жіночі сперматозоїди є більш витриваліші ніж чоловічі але зате повільніші і не виграють гонки на швидкість) Жіночі сперматозойди живуть до 5-7 діб.
    Чому саме 75%? бо чоловіки можуть мати не рівну кількість чоловічих та жіночих сперматозоїдів, що впливає на стать дитини або щось інше (тих вийнятків тоже є багато).

• Подобається Подобається x 6
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Кілька днів після - велика ймовірність викидня. На мені доведено... :sad:

Додано через 2 хвилини
    Мається на увазі середовище в лоні жінки та рухливість живчиків. :)

9. natkanetka

natkanetka New Member

я читала, шо багато чого залежить від їжі, яку їсть вагітна жінка. там навіть продукти написано було. якшо їсти гриби і ше шось там - то буде хлопчик, а якшо шось там інше - то дівчинка. я вже забула шо то треба їсти.

10. Ірена

Ірена Well-Known Member

а від чого то залежить? бо у мене був викидень,хоч зачаття відбулося ДО:sad:

11. Yaremko

ну це 100% неправда і теоретична і практична.

12. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

В наш час дуже багато жінок переживають викидні....Просто умови, в яких ми живемо підривають здоров'я...а здоров'я жінки в першу чергу....
    Кожна друга жінка має проблеми з вагітністю і знаходиться на підтримці в лікарнях...

Але у дівчаток в лоні матері більше шансів на виживання, аніж у хлопчиків...Вони сильніші....

13. Ірена

Ірена Well-Known Member

дуже шкода, бо дуже хочу ще одного синочка:sad:

14. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Ну чому ж Ви приміряєте чужі сорочки на себе....
    Хочете синочка- значить буде синочок... Старайтесь:) ....
    Тільки вірте в це....

• Подобається Подобається x 3
  15. Ірена

Ірена Well-Known Member

та стараюсь, один невдалий досвід вже був:sad:

16. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Та й в мене був.... і думаю ще в багатьох... Але ми не зупинились...:)

• Подобається Подобається x 6
  17. Ірена

Ірена Well-Known Member

просто, в мене вже не так багато часу залишилося - чоловікові 50:)

18. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Головне, щоб Ваша репродуктивна функція залишалась молодою.... Є приклади, коли чоловіки ставали батьками в 80....
    Ну і якщо вже є такий сумний досвід, то наступного разу може є сенс лягти на деякий час на збереження....

• Подобається Подобається x 5
  19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Іреночно, та ви що! Мужчини плідні ціле своє життя, просто що з віком у них можуть з*являтись хвороби але це все таке...
    Он нераз чуєте історії як від дев*ятдесятилітніх дідусів молодиці народжують. Мій чоловік повідав що у них в селі так було, що одна 16-літня дівчинка ходила до одного діда аби йому допомагати по-господарці, ну і десь через рік народила дитину. А потім переїхала до нього і ще прожили кілька років разом і ще одну дитину народили. :)

20. Ірена

Ірена Well-Known Member

не в тому річ,:) , просто він і зараз репетує (час від часу, що йому стільки -то, і жити залишилося стільки-то, а дитина як ростиме?
    я то розумію, що то бздури, але то з віком усугубляється:)

• Подобається Подобається x 3