Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Наші знайомі ходили на УЗД, то дитинка сховалася. Всі казали, що буде дівчинка, бо дитинка щоразу ховалася. А народився Антосько.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? та з Любчиком я навіть ні на 1 секундочку не знала, що таке нудота..зовсім...а тепер - то просто жах був...доходило до того, що я хотіла, щоб все це вже закінчилось, бо зле було постійно...я провела в ліжку з нудотою і беканням 14 тижнів!!!!!!!!! з хати за цей період виходила 6 разів....немічна і змурдована людина....
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? але є величезний плюс- хлопчики дають мамі красу,то її захисники...а то шо та спрацьована бабця так виглядає-то її проблеми особисто,значить вона мазахісткадала би одному чистити бульбу,іншому котлети місити,а сама би брови щіпала,тоді було би файно.а так,як навчиш-так і будеш мати,так що,Улясю,все буде гуд,незважаючи на те,хто в тебе і скільки їх ще буде...та не то шо гуд все буде...все буде ..просто офігітельно
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? +10000000000 зате мої хлопці будуть мати, з кого вибирати...в коліжанок ж одні дівчатка....і Касюня, мабуть, мріє про доцю, а не синочка..."тіхушніца"
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? А як на рахунок того,що дівчатка красу забирають? Чи то теж не показник? Бо вроді ті,що чекають пацана не міняються,а наоборот гарнішають
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Я така рижа стала, як те сонечко. Всі веснянки, пігментні плями, всі дефекти повилазилиі збільшилися разів у 10. Дивитися на себе не могла. Тому і думала, що буде дівчинка. Ага, нє тут то било... Зате маю симпатюльку пацана.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Я коли ходила вагітна взагалі не змінилась. Хвалили що я гарно виглядаю. Всі мені казали що буде 100 % хлопчик. А маю дівчинку.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? А я вже до хлопчиків звикла, навіть себе не уявляю мамою дівчинки З хлопчиками мені простіше, вони відкриті, коли щось не по-їхньому то так і кажуть, а дівчатка-кокєточки...та ну ті загадки розгадувати
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Мені ще жодного разу на першому УЗД не сказали стать дитини. Все повернеться дупкою, або, як цього разу ніжки під себе підтисне і ніц не видно. А мені цікаво. Я би вже ім"я вибирала, та й не люблю я тих безособових звертань. Файно знати з ким маєш справу , але доведеться потерпіти.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? У нашій родині то не справджується. Всі гарнішали, хоч і носили дівок.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Нам сказали що буде дівчинка.... я дуже рада...а от за чоловіка незнаю, він ніби говоре класно,але в очах бачу що хоче хлопчика... і каже а що я з ним буду робити...що наступний буде хлопчик, а як нє? чому вони завжди хочуть хлопчиків...?((((
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? та не всі, от маю знайомого, котрий вже має 2-ох донечок, і хоче ще 3-тю, я його, питаю: "навіщо тобі три дівчинки? (жартома), давайте вже хлопчика плануйте", а він каже: " а що я з ним буду робити???" от і будь мудрим після того
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Мій, коли в нас ще не було діток хотів дівчинку. Після народження синочка вже другого тоже хотів синочка. Короч, їх не поймеш.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? не переймайтесь, це зовсім не прказник. Мій чоловік теж ніби не знав, що з дівчинкою буде робити. А тепер тільки ходить і каже, що дівчинка це чудово і найкраще, і взагалі ідеальний тато.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Ой надіюсь після народження він її полюбить так що ніколи такого більше не подумає(
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Всі чоловіки спочатку підсвідомо хочуть сина,але коли народжується дівчинка, то вони на сьомому небі від щастя. А ще багато знайомих мамочок, в яких вже є і хлопчик,і дівчинка,кажуть, що дівчатка татові доні, а синочки мамині Ми тепер хотіли б хлопчика,але то таке,дві донечки теж прекрасно
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Мій чоловік дуже хотів синочка. Коли нам сказали на УЗД в 19 тижнів, що буде хлопчик, то дуже тішився Тепер маємо синочка Я дуже хочу ще донечку, але то вже як Бог дасть, буду рада і ще одному хлопчикові
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Ви знаєте, коли я тільки завагітніла, від того моменту мій чоловік марив синочком, але вже на 6-7 тижні в мене була загроза, лежала на збереженні 2 тижні, майже не вставала, протягом вагітності були УЗД, на яких постійно маля ховалось, і ми не знали до кінця хто в нас буде, але знову на 27 міс. виникли в мене проблеми, знову декілька днів пробули на збереженні, і від таких подій не задумуєшся кого ти хочеш, дівчинку чи хлопчика, просто просиш Бозю здорову дитинку, а от коли вже дитинка народилась, і сказали нам, що це дівчинка, то чоловік був на 7 небі від щастя, це його принцеска, найдорожча квіточка. Так, що не переймайтесь такими "проблемами"
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Мій чоловік дууууже хотів сина. Народила сина Потім він....знов хотів сина Ну і маємо двох хлопчиків.