Хлопчик чи дівчинка?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Lady, 4 Березень 2008.

1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Хлопчик чи дівчинка?

Перші 2 вагітності була впевнена в пацані,от маю Віктора,ця третя вагітність то чомусь знала,що дівка,тошнило з першого дня,нажаль не суждено. Але впевна,що якщо в мене ще буде дитина то пацан буде. Одна на площадці сказала:То западло називається,хоч одне,а не буде.

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А я вперше без апетиту. З Дарком на початках їла все підряд. А зараз... хочу тільки спати і пити...

3. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Звичайно, що не варто. Навіть УЗД може помилитись. Моя товаришка працює власне ультразвук спеціалістом, то вона мені сказала, що якщо зразу кажуть хлопчик, є ймовірність похибки а якщо кажуть - дівчинка, то таки то і буде.:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

надія вмирає останньою хочете сказати:girl_wink:

6. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

я собі чогось вбила в голову таке:якщо токсикоз і не видно на УЗД то дівчинка,якщо нема токсикозу і кажуть зразу то пацан.

7. Liliyah Romanova

Ги, то після нинішнього дня в мене є надія? :girl_crazy:

8. Ная

Ная Well-Known Member

Певно так і є,бо за "хлопчика" можна прийняти пуповинку поміж ніжок,а як там ніц нема,то вже не виросте:girl_smile:

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

токсикоза -ні хвилинки,на узд все було видно щоразу...девчонка!!!!!!
    так що ,міняй думку

10. Уляночка

ну не налаштовуйся так...потім ще розчаруєшся...мене так нудило, що то просто капці..24 години на добу 14 тижнів....не їла зовсім..тільки бекала і бекала...і де та Дануська:girl_haha:

11. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Я чомусь теж так думаю: тут якшо на 3 місяці сказали, що буде хлопчик, то він і буде, а якшо сказали, що не видно, то буде дівчинка. Чомусь пацана відразу видно, а дівчатка скромні, ховаються.:girl_flirt:

12. olenkastar

в проекті..мо то вона так наперід відривається..поки не народиш,точно всерівно не взнаєш-праверено!!!!:girl_crazy:

13. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Це мабуть все індивідуально, і насамперед залежить від організму жінки. В мене перші 3 міс. був страшенний токсикоз, і народила я синулю ( в мене ніхто особливо не вгадував бо всі знали що хлопчик, живіт був "огромний", ну це в багатьох, їла все що смакувало, не надавала перевагу солодкому чи навпаки кислому, хотіла спати постійно, напевно як і більшість вагітних, ходила постійно усміхнена і щаслива, тобто ніяких особливостей).
    Я особисто взагалі скептично відношусь до того, як вгадують стать дитинки: по формі животику, по забаганках в їжі, щодо присутності чи навпаки відсутності токсикозу, думаю якщо і вгадують то це просте співпадіння. Колись, коли вагітною була моя мама, не було жодного УЗД, і ніхто уявлення немав щодо того хлопчик чи дівчинка, допоки не вродив, і не здавали ту купу-купезну зайвих аналізів. Звичайно, що цікаво знати кого носеш під серцем, але найголовніше щоб дитя було здорове,.

14. Уляночка

ну ви смішні....14 грудня на узд наша ляля не показалась, хто вона...рівно за 7 днів - позапланове узд...і вже сказали, що хлопчик...
    П.С. хуба "пуповинка" за 2-3 тижні на наступному узд відпаде:girl_haha:

15. Myroslava82

Liliyah Romanova: Але якщо то мене Маґдаленка так мордує, то можна і потерпіти

А мене якраз Катруся так мордувала, і я потерпіла, і тепер маю таку маленьку кицю. Так шо як кажуть хранцузи "Courage".

16. Уляночка

ага..вже Касюня нинька за кавою з мене насміхалась, знаючи, що я не проти 3-ї дитини...страшила мене історіями про свою знайому, в якої 3 сини і яка виглядає старою спрацьованою бабкою, бо вічно варить виварки борщу, ліпить сотні вареників і має "склад" закруток......:girl_devil:
    от і май таких коліжанок:girl_cray::girl_in_love:

17. Liliyah Romanova

Та в мене з малим все ідеально було. 2 місяці навіть не підозрювала, що вагітна. Думала, що то все мої нерегулярні кд. :girl_crazy:
    І я надто не налаштовуюся. Дівчинка - то файно. Хлопчик - то вже звична справа. :xaxa:

18. olenkastar

скільки раз вже писала випадок своєї куми,вони до пологів ходила з Вітусьою..узд показувало щоразу дівчинку,а Олежику от вже 5 років минуло і він хлопчик,не дівчинка:girl_crazy:
    так що..дохтір вам краще повідомить хто у вас у родзалі,чим в кабінеті узд.

19. Myroslava82

На Україні узедисти вгадують стать і залежить хто і шо придумає. Моїй коліжанці на Україні сказали, що буде дівчинка і то вже на 8 місяці, а приїхала сюди і відразу її порадували, що в неї хлопчик. Так і сталося. А ше одній сказали, що дівчинка теж, вона йшла родити з іменем Алінка в голові, а вийшла з роддому з Олежиком.

20. Leila

Leila Well-Known Member

Мені на 14 тижні Корінець сказав що дівчинка, і не помилився, а ляля і не ховалася. Але надія на дівчинку є, або час щоб звикнути до думки що там синочок і вибрати ім"я.