Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? А нам байдуже хто, головне, що БУДЕ! Ми і так ще одне хочемо мати. :xaxa:
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? А мені чомусь здається,що дівчинкаінтуїція моя мені підказує, що буде гарненьке дівча
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Я сьогодні за вечерею дізналась від чоловікової бабці, що виявляється, коли я була вагітна їй приснився сон де вона бачила як я переходжу дорогу з маленьким хлопчиком і дуже його за собою тягнула. І одягнений він був у напрасовані брючки, пальто і шапочку. Бабця хотіла нас покликати але чекала поки ми дорогу перейдемо і тоді вже нас обіймала.. От такий сон віщий. А ми до останнього не знали хто у нас буде. Правда чоловік був впевнеий, що це хлопчик і не помилився.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? жодна з форумлянок не пророкували мені хлопчика....принаймні відкрито...всі 100000000% стверджували, що то Дануся...і що...де та колективна "інтуїція"? П.С. мені здається, що вЛілі буде хлопака...але я нігде не вгадую ---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:33 ---------- а мені в ніч на 21 грудня приснився сон, що народила я нарешті свою лялюську і вона - хлопчик..приїхала через кілька годин в лікарню і позапланово відправили на узд, де нам і сказали, що чекаємо на другого синочка....
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Моїй мамі теж снився сон,ще до того як я дізналась що вагітна, а снився їй внучок з яким вона гуляє за ручку, хлопчик був дуже схожий на татка! Родився хлопчик чиста копія татка!
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? відкрито так. бо щось мене й не питали але я чомусь думала, що матимеш хлопчика, від моменту як ти завагітніла.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? і чого ти мовчала, коли я щось рожеве купувала ну, може, спрогнозуєш про третє..якщо мені жіночий рід не світить, то одразу кажи...
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? от як завагітнієш, на третій захід - так і спрогнозую. не переживай - в тебе всі коліжанки - ще народять купу дівок - будеш мати на подарунки
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? розповідаю,що співпало у мене: - методика поновлення крові-хлопчик- співпало; -методика по віку матері та місяцем зачаття- співпало; - форма животика- співпало; - фактично відсутність токсикозу ( незначну нудоту регулярно з 17.00 включно до 12 тижня,один раз обнімання із "білим другом" і непереносимість певних запахів- не рахую)- співпало; - певні харчові пристрасті- ні,бо їла з однаковим апетитом ,що м ясо,що солодощі.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? по оновленню крові обидва мали бути дівчатками; по місяцю і віку зачаття - хлопчики (хоча є англомовні варіанти так званого "китайського календарика", то 2-ий мій малюк - дівчинка); харчова ознака - з любчком дуже хотілося сиру і сирничків, м"яска; тепер - солодкої випічки; токсикоз - з першим жодних натяків на токсикоз, з другим - жахлива нудота 24 год. на добу 14 тижнів; по формі живота - з першим співпало, з другим - ще не видно;
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? У той час коли я була вагітна,всі мої 5 подруг були вагітні теж. Кожна мала токсикоз крім мене-результат,5 дівчаток і один мій Віктор.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? По формі живота мені пророкували з доньками - хлопців, з сином - дівчинку. Токсикозу не було ніколи. Завжди однаково не мала апетиту. Завжди однаково хотіла спати.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? В моєї сестри теж по всьому вищезгаданому випадало, що має народитися хлопчик, і на всіх УЗД лікар говорив про хлопчика, а в лікарні коли народила... виявилась дівчинка - Софійка , так що мабуть дещо і можна спрогнозувати але покладатись на всі 100% мабуть не варто...