Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? ой..тут стільки героїнь..так багато трійко дітей хочуть...файно.. от нинька дивилась передачу про Ш. Терон...вона хоче 5 синів!!!!!!!!! Я випала в аут....
І мене в героїні запиши! Я теж про троє мрію (може, хоч одна дівчинка буде)... Ет, ті народні прикмети... Он мій Дарко в липні зачатий. Що там прикмети кажуть, якщо їсти не хочеться? У мене раптово пропав апетити, можу раз на день поїсти і більше не хочеться. Зате чаю та солодкого вранці не омину.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Онтаке знайшла і реготала довго. Якщо волосся на ногах під час вагітності росте швидше ніж звичайно то буде хлопчик, а якщо повільніше то на дівчинку. Отже всі дружно перестали голити ноги і подивимось якої довжини і як швидко виросте у всіх волосся.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? В мене ніколи не виникало сумнівів щодо статі очікуваної дитини. Розповім таке. Звучить, певне, дивно, але я готувалась стати матір’ю з восьмого класу. Це в мене хоббі таке було - привозити з міст, де я побувала, одяг для немовлят. В результаті, на час закінчення школи в мене було все придане для манюні. Рожевого кольору, звичайно. Коли чекала Ликеру, варіантів імені для хлопчика навіть не розглядала. А от Мартін був запланований на годину. Чоловік, пам’ятаю, ще в травні хотів його зробити, і почув десь такий діалог:"Ще ні, ще хочу на море, приїду, поїду до Міхаели в гості, повернусь 26го серпня, 28го в мене овуляція. Хочу сина-Тільця, подібного на мене". Як сказала, так і зробила.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? о..то я не одна така, як кажуть мої подруги, вар"ятка..я теж не будучи вагітною все лялюсику скуповувала...а на запитання: "Нащо тобі?"..відповідала "В мене що ще дітей не буде чи як!!!!!!!" стосовно Тільця..я теж хочу синочка Тільця..і дата зачаття в нас майже однакова..29 серпня...за 3 дні до овуляції...мала би бути доня за якимось там методом швидкості сперміків, але, видко, Юркові "ІГРИКИ" дуже вправні а про "героїзм2....я теж би ризикнула на третього бейбіка...а ще б знати, що то доня, то 100000000%, але муж не хочуть...
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Ой, я так хочу, щоб в тебе була брюнеточка кучерява, татова красунька Дівки, глядіть не зашпорхайтеся потім в тих косах! А до речі у мене за тим методом, що Маруся писала (ні, не за волохатим, а зимове-літнє зачаття) зійшлося обидва рази і ще за тим методом, коли на саму овуляцію і за три дні до.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? А у мене один хлопчик літній, а другий зимовий І вагітності абсолютно різні були, хоч другий раз я знала стовідсотково, що буде хлопець
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Та по даті зачаття й овуляції так виходить. І відчуття такі маю. Правда, Дарко тепер мене змусив сумніватися, бо каже, що сестричка буде. :xaxa: Побачимо. З Дарком у мене було відчуття, що дівчинка, зараз - що хлопчик, а хто його знає?
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Та не всі, он моя свекруха тільки синів хотіла мати (причина була дуже чудернацька: за хлопців не треба так переживати). Вони зі свекром до останнього були впевнені, що в мене і другий буде хлопчик. А через кілька місяців після народження Данусі свекор нарешті сказав: "Все таки то файно мати донечку!" Це їхня перша і єдина внучка, бо від старшого сина мають 20-річного внука у Львові. Мені здається, що донечка - то як подружка до кінця життя, з нею і поговориш про своє жіноче, і напряму попросиш без заморочок (це при нормальних здорових відносинах, звичайно, бо інколи невістка ліпше розуміється зі свекрухою, ніж донька з мамою рідною).
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? то мені якось зрозуміліше s виросла я серед дівчат, в мене ще сестра рідна є а хлопців навіть не уявляю, як виховувати (але як дасть Бог синульку, то піду на курси до свекрухи, в неї то добре виходить :xaxa
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Я б не сказала, що я більше хотіла. Але я собі отак вимріяла, як в мене є. Я хотіла і тих, і других, але дуже хотіла аби доньки були першими. Доньки - бо то особливий світ, жіночий, а сина - бо хотіла і хочу дати комусь справжнього чоловіка і хорошу людину. Отакі амбіції.
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? жіночий світ..але я зажди була татовою донечкою, а ніяк не маминою..з мамою ближчими стали, коли помер тато і я сама стала мамою.. а брат - то однозначно любимчик і пестьожка мамина була..і усіх бабусь-дідусів....... ---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ---------- і зустрічне питання..чому чоловіки переважно хочуть синів, а?
Відповідь: Хлопчик чи дівчинка? Мій хоче доню. І його брат теж хотів... двічі... мають Владислава і Святослава. Можливо тому, що в їхній сім"ї дівчатка - рідкість.