Відповідь: хіхоньки над зірками Недоліки знаменитостей. Пэрис Хилтон Бейонс Сальма Хайек Кэти Холмс Николь Кидман Мадонна Бритни Спирс
Відповідь: хіхоньки над зірками Мама дарагая!!!!!:khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: Ліпше мати ше один спасатєльний круг на талії (сальцо), ніж отаке. Невже в Голівуді бритви і пінцети в дефіциті. А руки - то ващє!!!
Відповідь: хіхоньки над зірками не знаю на рахунок всього,але щодо фото Ніколь Кідман,думаю це фотошоп наглий.Навіть якщо у неї бувають такі руки,думаю під суконку вона би вже якось то замаскувала.
Відповідь: хіхоньки над зірками Я теж так думаю, не могла б вона з такими синіми руками вийти у світ. На крайній випадок , рукавички б вдягла.
Відповідь: хіхоньки над зірками :khomyak::khomyak::khomyak:Ці руки мені нагадують лапи якогось індика чи гуски
Відповідь: хіхоньки над зірками А мені щось не смішно з того всього...а з герпесом сама часто ходжу...
Відповідь: хіхоньки над зірками як мало треба для гарного настрою іноді. ну, Полякова - ну звізда! http://www.youtube.com/watch?v=EJ6WFQvtmTs&feature=player_embedded#!
Відповідь: хіхоньки над зірками Дівки, а може ті небриті звьозди просто готуються до депіляції і мусять трохи відростити свої коси...
Відповідь: хіхоньки над зірками що за "дикая помесь" Шер, Мадонни і рибки??? що вона з себе зробила? якось вийшло: хотіла як краще, а вийшло "я его слепила из чего было"... в плані пластики Повалій краще виглядає, жіночніше
Відповідь: хіхоньки над зірками Якщо мова йде про Білик, так класний. тільки от груди чуть не луснуть. Кобіта має чим похвастатись.
Відповідь: хіхоньки над зірками Леді Гага нервово курить збоку - 1994 р і радянська звізда http://www.youtube.com/watch?v=V-eLXc31GEE
Відповідь: хіхоньки над зірками Дамс... "Маленькая страна" мені більше подобалась... А слова-то які! То тільки я про щось пошле подумала? Чи, може, тут є якийсь скритий глибоко-філософсько-морально-етичний підтекст?
Відповідь: хіхоньки над зірками Спочатку мені стало смішно від її образу, від того як Наташка валялася на сцені. Ну а потім з тими хвостами - сміятися перехотілося - пошло!, хоча в словах пісні нічого такого нема.. Але то тре вміти так ту пісню спаскудити..