хіхоньки над зірками

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем amurka, 24 Червень 2010.

1. Barbie

Barbie Well-Known Member

Відповідь: хіхоньки над зірками

І тоді казала,що вона підглянула такий образ в Ріани:mocking:Цікаво ху із некст,з нашої чудо тусовки:biggrin:

2. true

true New Member

Натрапила на невдалі воскові копії зірок. Думаю, що вони в "захваті" від себе.

[​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

ну і міміка

4. Alicia

Alicia Well-Known Member

Cristiano Ronaldo

5. napoleona

:girl_haha:

6. Korona

Korona New Member

Бідненький... такий великий... а так скривився.....

7. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Звэзда :girl_crazy:

8. allja

allja Well-Known Member

Дорогі зірки в коміксах:
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

9. Korona

Korona New Member

Леди Гага больна волчанкой

Самая провокационная и эпатирующая публику звезда обеспокоена своим здоровьем. Приступы удушья, невыносимые головные боли и периодические обмороки, которые уже давно тревожили Гагу, вынудили певицу обратиться за помощью к врачам. Опасаения, что все это признаки опасного для жизни заболевания - волчанки подтвердились! Именно от этой болезни, передающейся по наследству, умерла ее тетя, которой на момент смерти было всего 19 лет.
    "У меня действительно есть кое-какие проблемы, - признавалась недавно журналистам певица. - Я очень любила свою тетю, но она так рано умерла. Признаюсь, я немного напугана, ведь риск заболеть волчанкой у меня высок".
    Целую неделю Гага находилась в тревожном ожидании результатов анализов. К сожалению, тест на волчанку отказался положительным.
    "Пока это не совсем волчанка, - утешает себя певица. - Врачи называют это пограничным состоянием: то есть если я не буду следить за здоровьем и проходить плановые обследования, то болезнь начнет прогрессировать".
    При волчанке иммунная система организма образует антитела к его собственным тканям, сообщает The Guardian. Это вызывает поражение кожи, мышц и суставов, сердечно-сосудистой, нервных систем и других органов. Чтобы организм не отказал, лечение нужно начинать при первых признаках болезни, и обычно больным прописывают гормоны и средства, подавляющие иммунную систему. Все это предстоит пережить 24-летней звезде.

10. Darcy

Darcy Well-Known Member

11. Korona

Korona New Member

12. napoleona

У Lady GaGa відклеїлися вії
    Lady GaGa виявилася дуже винахідливою: співачка спочатку сфотографувала цю ранкову картину, а потім опублікувала фотографію у Twitter'і, щоб посміятися разом зі своїми фанатами

13. napoleona

І знову ГАГА

Ексцентрична зірка вирішила щось змінити у своєму житті, і почала з найінтимнішого – спідньої білизни.

Lady GaGa, 24-річна скандальна співачка, вирішила позбутися мотлоху, а також усіх своїх трусів, які зроблені з бавовни, лайкри та інших матеріалів. Найепатажніша зірка вирішила перейти на білизну з чистого шовку. Причини - суто творчі. Вона вже викинула всю спідню білизну, зроблену з будь-якого матеріалу, крім шовку. Відтепер співачка вдягатиме трусики та бюстгальтери виключно з цього благородного й ніжного матеріалу.

- Труси зі стовідсоткового шовку так подобаються їй, що вона вирішила носити тільки такі. Відчуття дорогої шовкової білизни на своїй шкірі надихає Lady GaGa на нові творчі звершення. Шовкові трусики й бюстгальтери не стискають її, допомагають їй правильно дихати, дозволяючи більше концентруватися на музиці, - розповів один з інформаторів.

Lady GaGa дуже серйозно поставилася до цього бажання. Подейкують, що співачка вже накупила білизни на суму понад £7 тис.

14. sofcja

sofcja Member

http://www.youtube.com/watch?v=btrK7Mzel4s&NR=1
    троха грубовато і може не зобсім сюди... але мене наніч подерло зовсім!

15. Barbie

Barbie Well-Known Member

Оце круто,давно так не сміялась:DЯк каже мій друг,що треба ту всю звіздобратію зібрати,і нафіг відіслати з Львова!А то чесно кажучи я коли їх бачу,то деколи аж соромно стає за Львів.:girl_blush2:

16. La esposa

La esposa Moderator

пардон, а яким місцем вона співає..?

17. Barbie

Barbie Well-Known Member

Вона ним настроюється:girl_haha:

18. Korona

Korona New Member

19. Korona