хіт-парад непотрібних речей

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем olenkastar, 23 Листопад 2010.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: хіт-парад непотрібних речей

тіки попробуй, прйду і всі слінги заберу

2. Tsygan

Tsygan миється в бані

А нам все знадобилось :)

3. morra

morra New Member

модні шапочки з бантиками, вушками і т.д. вони всі без завязок і малеча в них як Кутузов, постійно перекручуються, сповзають...а ще брязкальця на коляску. вони на ямах калатали і їй спаьтки заважали

---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

Багато кому виявилось непотрібним дитяче ліжечко, а де ж малятко спить???

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

5. Fechka

Fechka Member

і нам воно було зайвим....
    з нами... на щастя чи на жаль...:girl_curtsey:
    Була зайва - дитяча косметика-в дитини була алергія, тому жодної косметики ми не використовували...А також не користувались травами (старшу купала в травах досить довго,тому поки була в роддомі з молодшою-чоловік закупився конкретно),а з вони загострювали їй алергічний стан...
    Не знадобились громісткі зубогризки видно нам дарували їх,через красу, а не практичність..) Натомість маленькі круглі -підійшли...
    Ходунками ми користувались, як на мене вони не зайві.. а от манеж нам був ні до чого...

6. morra

morra New Member

Я не можу виспатись коли малеча засинає з нами в ліжку, боюсь щоб чоловік її не придавив (це мама ніколи свою дитинку не придавить, а чоловіки їх так не відчувають), а ще відразу виникає "термінова потреба" крутитись, перевертатись і т.д.і малеча просинається, а так нагодувала, тихенько переклала в ліжечко і чистий спокій

7. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

ліжечко в нас як приставка до нашого стоїть, і чого я дурна так хотіла його?балдахін нам служить вдень, щоб в очі малій світло не падало(але можна спокійно й шторами обійтись)))хотіла, будучи вагітною, комод з пеленатором(нашо?), обійшлись столом, а коли мала почала перевертатись, так перейшли на ліжко. ванночка дитяча, була в використанні десь до шести місяців(літом ставили в кімнаті і вологість і сполокатись можна було малій), а от підставка... не зручна мені була, спочатку Софка була замала для неї, потім стала одразу завелика...пляшечки, пустушки нам подаровані, пішли в смітник...манеж маємо, але взяли його два місяця тому, не для того щоб мала там сиділа, а щоб залазила і бавилась так(він має такій отвір на замочку, а взяли в знаймої, тобто не купляли), малій подобається, але можна спокійно й без нього...

8. Latane

Latane Well-Known Member

Речі, які навіть не збиралася купувати - балдахін, автокрісло, ходунки, манеж, шезлонг, підставка в ванночку, комод з пеленатором, купа м"яких/пластмасових іграшок...
    Речі, які придбала/подарували, але майже не користувалась - ліжечко, ванночка, постіль дитяча, дитяча косметика, розвиваючий коврик, мобіль на ліжко, комбез зимовий, коло на шию для плавання, носки, взуття на твердій підошві, молоковідсмоктувач, ковдра з овчини, ...
    Речі, які використовую - стіл(для пеленання перші 5-7 місяців), боді+сліпи (перші 5-7 місяців), слінги, візок, багаторазові підгузники, футболки/майки, пеленки байкові, пеленки одноразові, іграшки з домашнього побуту(міліметрова стрічка, пластмасові горнятка, папір, проводочки, газети:) ), пірамідка, м"яч, книжки

9. kolobok

kolobok Member

Забираю назад свої слова про непотрібність дитячого ліжка :xaxa:. На днях встрілило нашому тату в голову розкрутити його, бо мала ітак там за 2 роки так і не спала. Сказано - зроблено. І з того часу в нас в спальні бардак. Класний був склад для одягу попраного, для запасних підстилок наніч і тд. А ще то було улюблене місце малої для наклеювання наклейок :confused:. Вже подумую, може, то назад скласти, але муж каже "нізащо".

10. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Балдахін - використовуюмо 1-2рази на рік, як літом якийсь комар до хати залетить.

---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

Ходунки- нам подарували. Використовували в середньому 2хв на день напротязі 1 місяця.
    Ремінці (віжки) -я сама купляла, але так і не використовували жодного разу.

11. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

Дівчата ,може в когось була соска-термометр? Вона чогось варта? чи то гроші на вітер?

12. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

В мене була і ще є, але толку з неї ніякого, бо ми без соски, Михась іі хіба погриз

13. Neitiri

Neitiri New Member

В мене була (в моєї доці), я була задоволена дуже (купляла в Польщі, фірму не пригадую), звичайних не визнаю для дитини, і ще маю Мікролайф електронний - теж класна штука, вимірює швидко і точно.

14. Morena

Morena Well-Known Member

Знайомій подарували таку соску, а вона нею не користується. Каже: "А як її перший раз кип"ятком обдати, це ж термометр?"

15. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

То просто термометр?

16. VERO

VERO Well-Known Member

Звичайний електронний, тобто без ртуті. Але тримати його треба хоча б 5хв. Тоді точно покаже. Хоча покази перестають моргати через 2хв.

17. Kamyanchanka

Kamyanchanka New Member

Ну то такий в нас вже є,а тут мій чоловік натрапив на рекламу соски-термометра і загорівся купити.то зараз в думках чи варто воно того?

18. natorella

от власне - вдала реклама
    звичайний електронний мікролайф - і юш
    там похибка в десяті градуса
    зараз я вже можу саші поміряти ртутним, і то тільки в паху
    а як малий був - то тільки МЛфівським
    в нього носик гнучкий

19. Neverland

Neverland Well-Known Member

В нас теж мікролайф. Впринципі, я не міряю майже Т. Визначаю переажно по лобику. Якщо мене щось насторожує, тоді міряю. Але якщо в дитини дійсно температура, то вона лежить камінчиком і поміряти будь-яким термометром не складає проблеми. А міряти просто так нема сенсу. Тому в сосці-термометрі потреби не бачу. Хіба дитина на ШВ і вміє її смоктати. Мій он взагалі не вміє соски смоктати. Зараз просто заради цікавості дала в руки, то він не знав що з нею робити, покрутив в руках, вгриз і викинув)

---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

П.С. Нам ще виявились непотрібні дитячі іграшки, як дивно це не звучить :) В нього їх купа, але йому не цікаво... От мамин телефон, татів комп, клавіатура, труби від опалення полизати... А етикетки на одязі - наше всьо, просто дуріє, як бачить, і смокче))) І шмати звичайні краще ідуть за іграшки. Лежить на підлозі, коло нього машинки, а він смокче шматок простирадла. І будь тут мудрий)

20. natorella

з*явився в одній жж-спільноті цікавий допис, думаю там багаааато відповідей на питання цієї теми