хіт-парад найбільш потрібних речей

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Allure, 19 Серпень 2011.

1. Osya

Osya Active Member

Відповідь: хіт-парад найбільш потрібних речей

нам захист на ліжечко пригодився коли малеча вже дуже почала крутитися у ліжечку, і щоб не билась головою об ліжко, то вчепила захист

2. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Малюку зараз 3,5 міс і починає активно рухатися по ліжечку на спині (пересуватися) і де б я його не поклала він завжди опиняється головою впритик до ліжка і ці захисти недозволяють йому вдаритися в ламелі ліжка.
    Нам це практично.
    + я купувала такий захист щоб його можна було легко прати, тобто він несуцільний з поролоном, а защіпаєтсья на замок по всій своїй довжині.

3. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Ги, нам вже 2,2, а захисту досі не знімаю, бо ми любимо то обличчям поспати впритул до бортів, або падають іграшки з ліжка, з якими спить донечка. Але захист від матрацу стирчить на 5 см (маємо низенькі тоненькі ікеївські), то скоріше вже бортик, ніж захист.

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

дівчата, а слинявчики знадобилися вам? тканинні, клійончаті, силіконові?

5. Margarett

Margarett Well-Known Member

Знадобились, ще й досі (часом) є потреба заложити. Як яка зупа чи т.п.
    Подружилися з тканинними, бо вони м"які і зручні. Правда мала кілька на заміну, бо як облити - відразу мокрі. А облити - справа щохвилинна. Був один підклеєний клейонкою, то теж не поганий. Спочатку трохи був твердий, а потім пару раз помили його від їжі і зм"як.
    Але то таке, можна той слюнтік і на марлю складену у кілька шарів замінити. Одне другому не шкодить.

6. Amarillis

Amarillis New Member

знадобились, коли почали прикорм вводити) в нас слюнявчик часто "нямає" з нами) В нас звичайні тканинні (але в них 2 шара тканини) і я після кожного прийому іжі їх перу)

7. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

а нам десь з 3 місяців, коли потекла слюна... зараз теж активно користуємось
    просто на слюнки маю тканинні, вони тепленькі, м*якенькі і груди в малої сухі; під час їжі (а особливо пиття з чашечки) беру ті, що на клейонці

8. Irysochka

нам пригодилися на початках під час зригувань після циці, тепер користуємося коли течуть великі слюньки
    наразі тільки такі маємо - 1 дали ще в роддомі, а 1 сама купила.

9. raspberry

raspberry Well-Known Member

Першого разу не знадобились, а другого - з народження. Малий, коли їсть груди, сам весь в молоці і я відповідно. Зараз використовуємо такі, що знизу клейонка, бо тканинний весь мокрий і одяг під ним. Коли піде прикорм, буду і тканинні використовувати.

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Ще зараз є класні пластикові слинявчики. Але це більше для діток, які вчаться самі їсти ложкою і багато їжі портапляє "за борт":) отакі

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

хто такими користувався і коли? як враження?

12. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Не знадобилися зовсім. Дитині не подобалося і мене теж вони дратували.

13. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ми користуємося слинявчиками(в нас їх називають "підбрудочками":)) десь з 2х міс., як почали активно слинитися. маємо штук 6, то за день використовую всі, а навіть і кілька разів перу і сушу на батареї. найбільше люблю на липучці, бо шнурки нам буває натирають шийку((

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

нам швидше ні ніж так, точніше не було сильної потреби, хіба губки витерти, а з 1,5 рочків синочок їв сам досить акуратно, одягала тільки як їв перше і то не слюнявчик такий звичний, а такий як сорочечка, мали отакі 2 від мазеркеа, ними я була задоволена і Домчику вони подобались, хоч користувались ними від сили пів року.
    Нас щось оминули історії запльованого одягу і розтертої їжі по столі, малявка дуже акуратний і зараз їсть з салфеточкою біля тарілки:) як щось йому падає відразу витирає
    а перші були ті, що я вишила тканинні, 2 штучки, один тут показувала, потім нам подарували отакого плану 3 штучки, то тільки пару раз одягала, не зручні для більших діток, хоч для малявок може і добрі
    [​IMG] махрові, а підкладка клейончата

15. grundecamp

grundecamp New Member

ми маємо різні, але користуємося звичайними тканинними на липучці коли в гостях (тобто в парадному одязі), щоб не сталося оказії.
    А от моя сестра могла зі своїм мали використати за день до п"яти штук, оскільки в нього слюньки текли рікою. А коли почали лізти зубки, то про них швидко забули.

16. Roksolana G

Roksolana G New Member

Привіт всім!Я тут новенька.Скоро пологи.Тема супер.Дізналася багато необхідного.Дякую!

17. Shamna

Shamna Мамуся

Для нас найбільш потрібними та корисними є одноразові пеленки , одяг на закльопки , памперси , градусник для води :)

18. Gavil

Gavil Member

Ми таким користуємося. Використовую під час прийому їжі (ми зараз починаємо прикорм). Для нас зручно - мала може щось виплюнути, щось не потрапляє до рота, щось розмазує... То все потрапляє у той ковшик)))) потім знімаю, мию і як новий:) а з 7 місяців активно користуємося звичайними бавовняними слюнявчиками. Мала страшенно слиниться, якби не слинвчики - всі груди б були мокрі((( маємо 3 штуки , перу щодня, іноді бракує, то використовую марлю складену в декілька раз.

19. Irysochka

У період з 3 до 6 міс. нам найбільше пригодилися:
    1. гризунки;
    2. щіточка для ясен ;
    3. слюнявчики (багато) - дуже слинимося і часто міняємо;
    4. велике простирадло (застеляю на ліжко - легше прати, ніж покривало, коли малий зригне або позаслюнює, повзаючи по ліжку);
    5. боковинки в ліжечко (рятують від сильних ударів головою);
    6.
    підвісна іграшка на візочок;
    7. різні іграшки: м’ячики різні за формою і з випуклостями, кубики, музичний коврик, саморобні мішечки з гречкою всекредині, іншими крупами (на розвиток тактильних відчуттів);
    8. шкарпетки з пришитою маленькою іграшкою та браслети на ручку
    9. качечка у ванну (виручила нас коли малий після лікарні олчав плакати під час купання)

20. La esposa

La esposa Moderator

Нам два місяці, і вже можу назвати кілька речей, без яких було б дуже незручно і які нам добре служать:
    - назальний аспіратор — я так і не навчилася крутити ті штуки з ватки;
    - пеленальна дошка
    - слінг :)
    - автокрісло