Хам з Івана, або про типи емігрантів

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем бусик, 24 Серпень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Хам з Івана, або про типи емігрантів

Як вам так хочеться забави, то може вам квиток у баньку, чи то пак спа, на пару днів виписати? ;) Заодно подобрішаєте. Може...

• Подобається Подобається x 2
  2. Mariya

Mariya Well-Known Member

О, тут вже пішли тролізми. По-моєму, пані пора в ігнор.

3. бусик

бусик Member

ето шоб жизнь медом не казалась.и ностальгию убить.так дешевле чем во Львов ехать.

ха ха ха ха ха ха

Останнє редагування модератором: 24 Серпень 2009
  4. Liliyah Romanova

Як то кажуть... сміється той, хто сміється останнім... :xaxa:

• Подобається Подобається x 5
  5. Шановний Бусік!Щось Ви дуже скоро забули,звідки Ви родом,і чомусь від Ваших дописів хамством так і заносить....Дозволю собі процитувати: В одно окно смотрели двое --один увидел пыль и грязь,другой листвы зеленой вязь,весну и небо голубое... В одно окно смотрели двое... Доводилось мені спілкуватись з вашим братом-заробітчанином,але щось Європа з Вами своїм лоском забула поділитись....Sorry за правду.:girl_claping::girl_flirt::girl_haha:

Ще хочу додати,що виїхати легше всього .Попробувати треба було тут вижити в тяжкі часи ,працюємо ми не менше від вас,але дітей на самоті не лишили і своє тепло і ласку віддавали сповна.

Останнє редагування модератором: 25 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 15
  6. simona

simona Well-Known Member

Я там може і не сильна патріотка, люблю свою країну і особливо місто Львів, хоча і сама думаю поїхати заробити грошенят закордон, але нарахунок пянства не треба наші ссусіди Росія І Польща так собі тоже дай добре дає газу, і трошки історії горілку і взагалі її пиття привезли сюда росіяни в нас ж бо була медовуха в більшості для лікарський цілей градуси там нижчі. І ще одне на морі познайомилась з хлопцем з Санкт-Петербурга нормальна людина і до нас та й не тільки до нас нормально ставиться і нічого такого типу "хохли" навіть і не думає. Взагалі ображати інші нації не потрібно під час війни кожна ручки помочила зараз інші часи, а захламність зі сторони сусідів "дурной тон" ми ж бо та й інші не дамося.

Незнаю багато з емігрантами спілкувалась і заробітчанами, але ніхто погане слово не говорив на наш Львів. В мене навіть занйома приїхала з Англії в неї чоловік француз, то він взагалі в захваті від нашого міста, бо ж бідолага думав, що ми тут всі такі сірі. А іще за наших мужиків я можу і плюнути - хто сказав, що вони бухають? Ми робимся вже зовсім іншими звичайно нам ще далеко до культури німців, але ми на правильному шляху, вибачте в нас пють - це ті напевно, що з Вашого покоління залишилось. Незнаю як зараз та раніше я не хотіла повертатись з польського кордону на український в нас якось все таке сіре було і люди інші, треба експеримент зробити.

от дурна я чого то було стільки писати коли кожен має свою думку і бачення.

Останнє редагування модератором: 25 Серпень 2009
  7. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я в шоці від таких форумчанок як бусик, людина просто без виховання і власної гідності, прочитала тему аж стало прикро за таких дітей України, а ще сміє писати про хамство.Фе...

• Подобається Подобається x 7
  8. Оля

Оля Well-Known Member

Щось у Вас цікава уява про спілкування. :) Налетіли, нахамили, про хамство у Львові побідкалися в той же час :), все розкритикували, лайном полили і пішли в баню митися за подібну поведінку. А Ви всі, дурні, сидіть і думайте: якої ж то культури наші заробітчани по європах набираються і що в Україну назад везуть? ;)

• Подобається Подобається x 6
  9. levandivka

levandivka З яйцями...

Ну, ні... :agree:
    "Яке їхало - ТАКе здибало..." (с)

10. Оля

Оля Well-Known Member

Левандівко, Ви хтіли сказати, що "видно пана по халявах" ? :)

• Подобається Подобається x 4
  11. levandivka

levandivka З яйцями...

Я хочу сказати, що еміграція буває не лише економічна, а й соціально-політична: тут ужитися було трудно, от і чухають люди в "страну лімонію".

Наспівуючи:

http://www.youtube.com/watch?v=7b2p51644IE

12. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

І ще неприємніше, що такі "діти України" їдуть за кордон, а потім через них складається хибна думка про нашу державу, і про українців зокрема. Так, не будемо заперечувати, є у нас хами, але вони є в кожному місті і в кожній країні. А взагалі ж ми дуже миролюбивий народ і дуже працелюбні, а не алкоголіки (як тут бусик натякнула) і я думаю всі зі мною погодяться, а винятки є у всіх.

• Подобається Подобається x 12
  13. Mokka

Mokka Well-Known Member

Це якраз та ситуація, про яку я написала в темі "Як ви відноситесь до новеньких", про що мені ще закидали, що я задуже узагальнюю. От прийшло б таке хамло десь в реальну незнайому компанію і почало б такі перли видавати, що би з нею зробили? Правильно - [​IMG]. А так вона ще, як вона сама би сказала, "абдєлалась льохкім іспугом" - просто попала в баню...

• Подобається Подобається x 6
  14. Відповідь: Хам з Івана, або про типи емігрантів

От по такому Бусіку і складають в Європах думку про наш народ.Доводилося приймати в гостях іноземців,враження у них були найкращі і про наш народ і про наші традиції.Матеріальні цінності ніколи не замінять духовні.Ну а в даному випадку ще й на вихованні економія відчутна.

• Подобається Подобається x 5
  15. Liliyah Romanova

Якраз учора розмовляли з приятелем, котрий гостює у Львові. Він роджений в Америці. Дуже любить бувати у Львові та й загалом в Україні. Здається, цього року вперше був на день Незалежності там. Так от вразила його кількість п*яних на вулицях.
    То мені одразу пригадало, як ми ще з чоловіком на рандки ходили й коли часом бачили п*яних, я завжди його жартома питала "а чиї нині іменини? бо он хтось насвяткувався вже..."
    Оцей момент справді прикрий.

Останнє редагування: 25 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 7
  16. amiga

amiga миється в бані

хочу рассказать львовскую историю
    когда поляки начали выдавать шенгенские визы утром приходит туда львовскии психииатр и говорит закрываите свою контору все уже уехали остались я и мои клиенты

17. Orman

Orman Модератор-бомба

це реінкарнація бусика?

18. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

виглядає, що так

• Подобається Подобається x 1
  19. Mokka

Mokka Well-Known Member

Вибачте, ваш гумор натілький тонкий, що мені, селючці, його не зрозуміть...

20. La esposa

La esposa Moderator

Фу, знов... В баню!

• Подобається Подобається x 1