взуття і проблеми з ним

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем vikulyamamulya, 20 Квітень 2011.

1. Lilutka

Lilutka Member

Відповідь: взуття і проблеми з ним

Дівчата, порадьте що робити... купила у лютому чоботи на невисокій танкетці, але весняні, на скільки знаю гарантія починається з 15 березня. взула сьогодні вперше і гаплик - ліва нога, точніше п*ятка, дуже до середини косить, а з правою ніби-то все добре. взагалі-то, на скільки я знаю, рідко буває, що танкетка косить, переважно каблуки. як ви думаєте, це якийсь брак чи діло в моїй п*ятці (дуже рідко маю проблеми з взуттям в плані перекосу, тому і не знаю). взуття далеко недешеве і тому шкода, якщо ніяк цей дефект не виправиться, бо йти трохи незручно та й зі сторони негарно виглядає....нести в магазин чи в майстернях попитати? що скажете?

А щодо магазину Діва, то після однієї зими я туди ні ногою! розказую: купила чоботи зимові десь у кінці жовтня приблизно.дуже сподобались і на вигляд були акуратні. гарантія розпочиналась з 15 листопада, але зима була досить тепла тому вділа я їх вперше десь перед новим роком. і за тиждень часу мені повністю вилізла шкіра з каблука, вона ніби відгорнулась. ясне діло що по гарантії я не зверталась, бо вона вже закінчилась, але щоб за тиждень виявився такий дефект, та ще й дорогі чоботи були... одним словом, гіркий осад лишився і тепер я туди не заглядую.

2. Lilutka

Lilutka Member

у результаті мені взуття не поміняли, ще й нахамили у відповідь. моя порада - не купуйте у стокових магазинах, все-таки за кордоном чомусь те взуття таки не купили. а магазин, в якому я купувала чобітки, знаходиться на Шота Руставелі - власниця дуже неприємна жінка, та й ціни як для стоку занадто високі.... на моє зауваження власниця зразу в напад пішла, підвищила тон і взагалі виходила з магазину (культури - нуль!),хоча я просто хотіла,щоб мене як клієнта зрозуміли і я була готова до любого рішення. одним словом, вразило ставлення до мене, а ситуація з чобітками відійшла вже на другий план! тій хамовитій власниці ще аукнеться те, що вона не вміє нормально з клієнтами розмовляти, а про розумне залагодження конфлікту я взагалі мовчу.

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

хтось розягував взуття у майстерні?? вперше наважилась купити туфлі на досить таки високій шпильці, і такі вони гарненькі і зручна колодка, але тиснуть в пальці, та й по ширині трохи ... якось їхала по Франка(той проміжок від Кн.Романа до повороту на Зелену), і там впала в очі взуттєва майстерні на склі якої пише "Професійна розтяжка взуття", думаю може туди занести...? чи може хто ще яку майстерню порадить?

4. Gudz

Gudz New Member

І в мене така проблема...Допоможіть будь ласка:girl_cray:

5. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

Я купляю взуття тільки на Уманській в компанії LC . Там якісне і класне взуття, ми з чоловіком вже кілька років "взуваємось" тільки там .

6. marirka

marirka New Member

Дівчатка, підкажіть де є хороша розтяжка взуття в районі центру. Дякую.

7. Margarett

Margarett Well-Known Member

Можете занести у Підківку по вул. кн. Романа, з того кінця, що центр-пам"ятник королю Д. (а не зі сторони І. Франка). Там можуть розтягнути на колодці до якогось ліміту (ніби макс. на 1 розмір). Але залежить від самого взуття, раз я носила мешти, то відмовили, бо шкіра не моцна і казали, що можуть полізти по швам.