Взяти до себе жити племінниць!!???

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Ganusya, 20 Червень 2007.

1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Взяти до себе жити плимінниць!!???

Олю, випадків багато буває ;)

Я люблю свого брата, але я не гарантую що мені буде до вподоби його дружина.
    Я зможу взяти до себе когось з племінників-похресників, але якщо у людини є справді потреба у цьому, і при умові що то буде лише дитина, а не вся її родина дорога.

Двом сімям нереально вжитися мирно в одній хаті - це майже аксіома.

2. Ganusya

Ganusya Member

В принципі на маму (мою)разом з плимінницями погоджуеться.Але ще одна проблемка виникає,незнаю чи я хочу вішати на мою маму 4 дітей.Томущо відповідно няня молодшої доці автоматом звільняється....Ну і ще одне я росіянка і з мамою говорю російською.А він наполягає,якщо мама приїде ,щоб ми з нею спілкувались українською.А на таке я точно не можу піти.З ним говорю укр.,з дітьми тільки укр.,всі мої родичі говорять з дітьми і з ним укр.,але з мамою я просто не зможу .Та як на мене це вже смішно і занадто..

3. Оля

Оля Well-Known Member

Олю, я у Вашому віці, і як діти були малі, теж би взяла когось пожити. А ще особливо, як не знала, що то значить тінейджера виховувати. :) Тепер би таке зробила хіба, якби ( не дай, Господи!) мої племінники сиротами залишилися. І в них вже нікого ближчого від мене нема.

• Подобається Подобається x 2
  4. zet

zet Well-Known Member

Осталось заставить мужа с тещей говорить только по-русски....

5. Оля

Оля Well-Known Member

Запитання. Хто з форумлян, крім Зети, має своїх дітей-тінейджерів? І як би він поступив? :)

6. Ganusya

Ganusya Member

Російською говорить тільки з тими хто з Росії.

7. zet

zet Well-Known Member

У меня от старшего чуть крышу не сорвало пока он прошел возраст 12-19 лет, только затем вошло хоть в какое-то контролируемое русло. Теперь младшему - 16 лет будет в июле... Это адская смесь попыток самостоятельной жизни, без малейшего понятия в чем именно эта взрослость заключается. Время, когда авторитет друг, а не родители, а тем более тети или дяди. Время экспериментов и проб - с одной стороны, время неприятия резких запретов - с другой стороны. Время женихания и гулек под луной, когда ты их еле загоняешь в дом.... Когда свое видение можешь только вклинить постепенно капля по капле, чтоб не спугнуть и не вызвать обратной реакции...

• Подобається Подобається x 2
  8. afterstep

afterstep Well-Known Member

увага - модератори! заклики до насильницького повалення існуючого устрою!!!

• Подобається Подобається x 1
  9. Ganusya

Ganusya Member

Мої зараз хворі.Старша підхопила від молодшої.Страшно подумати,що зараз могло би відразу 4 хворіти.Коліжанки з дорослими дітьми мене відмовляють.А чоловік тільки і говорить про то як родині треба допомагати...Шкода що він визнає тільки свою родину.Мабуть в тому і вся проблема.Поки я того не помічала то возилась зі всіма дітьми ,а тепер думаю чому тільки його...

10. afterstep

afterstep Well-Known Member

аналогічні проблеми ;) поки що - без явних загострень, хоча - перманентний стан очікування якихось пригод...

11. zet

zet Well-Known Member

А який там існуючий устрій, у Ганусі записано ( місто Паттая)....
    Хіба що ви про повалення патріархату... :)

12. zet

zet Well-Known Member

який вік? Дівчатка? Хлопчики?

13. Ganusya

Ganusya Member

Таке читаеш,то страшно робиться.

14. zet

zet Well-Known Member

Гануся, это ж мальчики.. Им все время хочется занять лидирующее положение в доме. Показать свою взрослость. И только когда действительно уже постепенно взрослеют, тогда становится полегче.

15. Ganusya

Ganusya Member

Можливо.Досвіду ніякого не маю.Навколо одні дівчата.В Старшої зявився друг,то вона тепер вміє битись.Він бідний ніяк не може навчитись не реагувати на її шпильки,відразу в бійку.

16. Ganusya

Ganusya Member

Всерівно-дурдом...це ж з 12 до 19 цілих 7 років.

17. zet

zet Well-Known Member

У меня сестра привезла своего 12-тилетнего сына. Он за один день умудрился на улице так поссориться, что пришли к нам родители другого мальчика с сестрой. Пришлось стирать кепку мальчика, т.к. племяник ее втоптал в грязь. Еще через минут 15 у нас под дверями написали ругательство и позвонили в дверь. Теперь уже те родители заставили сына с дочерью помыть полы в коридоре. Еще через минут 20, пришли эти же дети просить отпустить племяника погулять с ними на улицу. Они еще не успели договорить, как он уже мимо нас вынесся на улицу.
    В общем, день удался... :) Ни минуты покоя было обеспечено...

18. Ganusya

Ganusya Member

Про що і кажу.Дурдом

19. Ума

Ума Super Moderator

така перспектива мене не тішить :sad:

20. Ума

Ума Super Moderator

Щодо теми, то я б ніколи не взяла на виховання двох 13річних дітей! Їм однозначно краще і корисніше буде біля батьків!!!

маю досвіди з родини. Мій батько був з села. Жили бідно, поступив до Львова і жив на одну стипендію - додому часто їздив автостопом (350км) ще й матері своїй стипендію привозив, бо були інші діти в сім"ї. Тому, коли він став на ноги, то вирішив, що буде допомагати як і йому колись зустрічалися добрі люди! ну все село (15 тис. населення) вирішило, що вони наша родина - хто би десь проїздом не був, обов"язково ночували в нас (під час з"ясовувалися хто є хто), а якщо чиїсь діти поступали вчитися, то конче мусіли жити в нас. Гуртожиток їх не влаштовував. Батько потім сам сивий ходив, коли якихось похресників з міліції шукали, а дівчатам видзвонювали по ночам... Врешті мама поставила питання ребром, що або тато купує окрему квартиру для таких справ, бо реально вже ніхто не був впевнений чи можна користуватися спільною ванною, або їх відселяє в гуртожиток! Скільки то образ було... півсела певно не говорило з нами... нічого! перебісилися і все стало на свої місця.

Останній батьків похресник поступив в медінститут і попросився жити у нас. (це вже після тривалої перерви в родичах). Мама вагалася, але то був улюблений татовий найменший похресник, то вона й погодилась (тато на той час помер вже), але поселили жити його до моєї бабці... бабця як присіла йому на вуха.... комендантську годину встановила... браму закривала на замок... все розпитувала, то той похресник сказав своїм батькам, що в гуртожитку йому буде краще, бо то зі своїми одногрупниками жити - можна по навчанню якісь питання вирішувати! Втік!

отакі ситуації.

• Подобається Подобається x 3