Вживані речі, секонд-хенд

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем луіза, 4 Лютий 2009.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

то "люкс" категорія тепер теж іде на вагу. Майже 500 грн за кг в перший день. ТО , якщо подумати, деякі речі з оцінених тепер ще більше виходитимуть по вартості.Взагалі невигідно стає секонд купувати. Нові від виробника через інтернет купувати вигіднше ( тут хіба не поміряєш). Ну і зараз якщо нарити непогані комісійні, то теж вигідніше в них часом непогані речі купувати. В центрі на бокових вуличках часом випадково можна натрапити на маленькі комісійні магазинчики з досить непоганим асортиментом і цінами . І взагалі, часом в т.зв. наших "бутіках" в центрі на знижках можна знайти класнючі речі по гарним цінам. В одному такому магазині позавчора натрапила на хороші французькі блузки по 100 грн ( залишилися лише 2 малі розміри і їх кинули на "акцію"). Ще трішки раніше- в іншому магазині натрапила на гарні довгі сукні , залишки розмірів з яких розпродували по 200 грн ( попередньо я на них заглядалася , коли вони ще 800 вартували). Це при тому, що в секондах той же далеко "не люксовий" люкс ставили по 200-250 грн

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. iriwa

iriwa Особлива мама

Зайшла вчора в хенд на Драгана, якраз попала на оновлення люксу. Людей було як у вулику! Народ як подурів за тим люксом. По такій ціні гребли всьо!

• Подобається Подобається x 1
  3. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

а коли оновлення в Хумані на Чорновола ?
    і в Планеті на Чорновола ?

4. Rona

Rona Мама-йожик

@Ya Nata мабуть скоро, смс ще не приходив, можете зайти туди і заповнити анкету, будуть повідомлення приходити, дуже зручно

• Корисно Корисно x 1
  5. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

HUMANA з 14-18 вересня товар по 62, 56 та 46 грн., знижка на екслюзив -20%

• Корисно Корисно x 1
  6. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

В Планеті на В.Великого сьогодні бачила оголошення що ціни знижено. Перший день був здаєттся 195 тепер 175 якщо не помиляюся.

Надіслано від мого GT-P3110, використовуючи Tapatalk

7. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

28 вересня :), там вчора вже було "все по 62" (я постійно проходжу повз :))

• Корисно Корисно x 1
  8. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Була вчора в Хумані. Джинсів - завалісь:girl_dance:. Я десять пар заволокла на примірку. Зрештою, остаточний кастинг пройшло три пари. А я ж на одні розраховувала... Добре, що була не сама, то провели голосування:girl_haha:. Таки дві пари купила,не втрималась. Ціна - 46грн. І джинси суперові, модні, в ідеальному стані.
    Одним словом,я в захваті!

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Недавно надибала статтю про те, як позбутися запаху на одязі. Треба горілку розвести водою 1:3 і попшикати одяг тим з пульверизатора. Потім прати у звичному режимі. Але я вирішила не економити, горілку не розводила. Помогло :girl_crazy:. Запах змик після першого прання. А так то треба було 2-3

• Корисно Корисно x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. svoybox

svoybox Well-Known Member

Моя сусідка на ніч в воді з морською сіллю залишає

11. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Можливо звернув хтось увагу:
    1. чи є великі розміра ( 30-31) жін.джинсів?
    2. як на рахунок чоловічого асортименту?
    просто не знаю чи варто їхати спеціально в ту Хуману в інший кінець міста....

12. exmargarytka

Джинсів було 3 стелажі.Я звернула увагу, що багато великих(відносно)) розмірів,але не придивлялася.Коліжанка чоловіку пару гарних светриків знайшла

13. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

а які моделі? рвані бойфренди, скіні?

14. exmargarytka

Рвані були,але я навіть не приглядалася,бо такі маю.Купила собі одні по типу джегінсів,на гумці зверху.Але матеріал справжній джинс,цупкий. Другі взяла скінні. Такі класні:girl_tender:,прошиті спереду. Ну все,як я хотіла.
    А ще одні ті,що мусила лишити -взагалі бомбові.Кишені такі цікаві,штанки ніби пряміші, але не класичні...
    Одним словом, минулого разу була при ціні 46грн- не було на мене жодних! А вчора я аж ошаліла від щастя.

15. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

16. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

ще підкажіть в хуманах людей багато- як перші дні в планеті?

17. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Я була сьогодні на Чорновола (вперше). Незважаючи на ціну 46 грн., люди не товклися біля вішаків і примірочні вільні були практично весь час, що я там бродила. Не порожньо, але і не так, як на Краківському між рядами:) Щодо Сихова, не скажу, бо не була.

Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk

18. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

HUMANA

У тому, що біля мене в Євро секонді у четвер було близько 60 людей біля дверей в 9 год. :girl_haha: А я гоню на Сихів :girl_flirt:

там є ще магазин Ватсонс і кафе Рось
    --- дописи об"єднано, 19 Вересень 2015 ---
    @exmargarytka, а піджаки, пальта, куртки ще є ?
    --- дописи об"єднано, 19 Вересень 2015 ---
    Я замочую у холодній воді на 2-3 год., інколи ще раз замочую, бувають ніби світлі речі, а вода жовтувата з них.

• Корисно Корисно x 1
  19. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

В планеті в суботу перший день.

20. exmargarytka

Коліжанка моя казала,що бачила гарні курточки і пальтечка.А мене затуманИло-ніц крім джинсів не бачила:girl_haha:
    Людей було небагато-в примірочну зайшла без черги,до каси була друга.