Вживані речі, секонд-хенд

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем луіза, 4 Лютий 2009.

1. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Дівчата, а ви не зустрічали відрізані бірки? От вчора пройшлась по секонді на Городоцькій. Так там на багатьох дитячих речах немає бірок. Може то якраз ті речі, що приймають від населення по 15 грн. Бо раніше ніколи не зустрічала такого.

2. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

давно таке бачила,але якось не парилась над тим,головне ж,щоб річ була якісна.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. readytogo

readytogo Well-Known Member

Я,наприклад,завжди відрізаю бірки у купованих речах,щоб ніде не терло і не чухалось:)Особливо це стосується дитячих речей,бо у малюка дуже ніжна шкіра. Тому,думаю,логічно,що ношені речі продаються вже без бірок.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 2
  4. ylicha

ylicha Well-Known Member

Вчора заходила в Єврошоп на Краківському і бачила як з одного мішка дівчина виставляла взуття (взяла собі нові снякерси) , а в іншій стороні хлопчина викидував одяг, і це не в перший день.......

• Інформативно Інформативно x 2
  5. Materynka

Materynka Well-Known Member

В нас на базарі гуманітарному постійно таке є, то нормально, але в чому прикол з тими етикетками точно не знаю

6. zdorov

zdorov Well-Known Member

А буває вирізана частина бірки, може це такі вимоги певних фірм- виробників робити таке з секондом

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

ще коли я вчилась в університеті (закінчила у 2009р)- батьки одногрупниці мали стоковий елітний магазин, а насправді закупляли дорогий секонд, піддавали обробці ( щоб не було запаху) і продавали у 10 раз дорожче... На ост. курсі вона дуже жалілась що багато товару приходило без бірок ( вже тоді), або частково знищених- відповідно батьки вже не могли його втюхати з бешеною націнкою. Це все робиться щоб не було дорогого перепродажу, певно

• Інформативно Інформативно x 4
  8. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Колись таке чула, що деякі бренди зрізають бірки, щоб не здешевляти свою продукцію; щоб не складалось враження, що вироби певних фірм не продаються чи змушені продаватимь на стоках.
    То до того, що знаю, що багато дорогих фірм утилізують свої вироби (одяг, взуття), але принципово тримають високі ціни і якість. Це, за їхніми підрахунками, вигідніше, ніж продавати по знижках, тому що багато клієнтів чекали би на знижки, а так знають, що ціна остаточна і купують дорого.

• Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  9. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Колись мені мама хресна передавала речі з Америки, то вона спеціально зрізувала бирки, щоб платити менше за доставку. Не пам'ятаю, чому так робилося, давно було

• Інформативно Інформативно x 3
  10. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

так воно і є. одяг зі зрізаними бірками зазвичай дорогих брендів. а без бірки бариги вже не зможуть продати ту річ в бутіку
    --- дописи об"єднано, 21 Березень 2015 ---
    і я доволі часто натрапляю на речі без бірок

11. Megan

Megan Well-Known Member

Це тому, що речі з бірками, це доказ того, що одяг брендовий, а бренд, це для митниці т.з. митна ціна, тобто всі податки сплачуються з аналогічного товару, типу з дорогого магазину, що має торгову марку. Простіше зрізати бірку, і вважати товар за простий, не брендовий, тоді ціна йде, як за звичайний секонд.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  12. Skifia

Skifia миється в бані

Я одяг з зрізаними бірками не лише в секонді бачила:girl_smile:. Навіть в Плазмі, в пристойних магазинах таке зустрічала, при чому речі нові, з нових колекцій. Теж здивувалась і питала продавців що то (бо вже подумувала найгврше -що то дорогий секонд з зрізаною біркою щоб надпису цяни не було видно), але ні, річ ідеально нова, точно не секонд. Так от, пояснили мені що то за митними правмлами речі деяких брендів не вмгідно ввозити з бірками, то дорого, або бренд не експортує дану колекцію ще. Тому наші тогровці зрізають ті етикетки, щоб "обійти" і схитрувати саме на митниці:girl_yes:. До речі, іноді заходила в секонди, то речі з зрізаними бірками теж найчастіше хороших брендів. Ще таке бачила у наших магазинах Цаца, деяких стокових і бутіках. А в тій брендовій і дорожчій "Цаці" то точно одяг часто на вигляд як секонд, потріпаний (деякі речі виглядають так ніби іх надцять раз вдягали), з дірками, і продають вони то ще й дорого)) А в "Обнові" такого не бачила, хоч то теж дорожчий стоковий маразин. Та й секонди у Львові різні, є такі що я зайти туди бриджусь, а є пристойні магазинчики де гарні речі і обстановка))

13. ylicha

ylicha Well-Known Member

В мене брат з Англіі також перадає одяг, замовлений з інтернет магазинів і завжди питає чи це мені і чи можна відрізати бірки , бо тоді доставка буде дешевшою.

• Інформативно Інформативно x 3
  14. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

не знаю як відрізані,але купила собі штани F&F,то друга буква була просто вирізана

15. Popi

Popi Well-Known Member

А що доставка має до бірок? Бо мені з Англії також передають і бірки не відрізають

16. ylicha

ylicha Well-Known Member

Якщо без бірок рахується як секонд тому і дешевше .

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

не про секонд, але стикнулась з таким при перетені кордону. Везли продукти в упаковках (йогурт в тарі), то митник сказав або розпаковуйте, або платіть якісь гроші (я так розумію мова ішла про податок). Напевно так само як з одягом, якщо везете для себе - тоді без бірок, якщо "перепродати" - тоді треба щось сплатити.

18. jylanda

jylanda занууууда

Таке діє якщо перевозити більшу кількість. Я кожного разу везу багато презентів, все з бірками, запаковане, ще жодного разу не казали розпаковувати. А на секондах без бірок може бути брендовий одяг, в стокових магазинах часто відривають ці бірки, щоб марка не втрачала свій імідж.

19. Натуля

Натуля Well-Known Member

все правильно. сток провозять з обрізаними бірками і розмитнюють як секонд

20. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Хтось був сьогодні на Пасічній? Купили щось файне? Я собі придбала нову курточку :girl_cool: Таку кльову, зверху стьогана, підкладка під Burberry).
    Чоловікові поло Timberland, Анюті нові лосіни, але такі грубі по боках з вишивкою. Ще деякі дурнички. Одним словом: вдало сьогодні. Тепер завіз через 2 тижні і то дівчата казали, що невідомо, бо свята. На дверях вивісять оголошення.

Останнє редагування: 25 Березень 2015