Вживані речі, секонд-хенд

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем луіза, 4 Лютий 2009.

1. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

А хіба не у всіх Планетах така ситуація з перекупщиками)))

2. Morozilnik

Morozilnik New Member

Планета серед перекупищів особливо популярна, там попадаються фірмові та гарні речі в хорошому стані. Але кожного разу тих перекупщиків стає все більше і більше =( Потрібно приходити в 7 годині, шоб стояти 1 в черзі, забігти скоренько і взяти шось собі.

3. Yulia Lashkevich

• Смішно Смішно x 3
  4. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

А чим саме цей секонд-хенд відрізняється від іньших? Бо біля мене є він,в четвер уже з 8 ранку біля 10 людей чекають під дверьми,а він ніби з 9 год.працює

Останнє редагування: 9 Березень 2015
  5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Мати рідна, щоб за якісь лах з секонду ще в 7 годині чергу займати? Ну і ще чисто технічне питання щодо того, що писали що за 15 хвилин після відкриття все купували. Тобто як це у вас виглядає: влітається в магазин, хапається все з вішаками підряд, наскільки моужуть руки витримати,а отім в куточку перебирається? Нє. ну як за 15 хвилин можна в тому натовпі ще собі щось пригледіти? Хіба все скопом, як і перекупщики, зривати з вішаків і наскладувати велику гору для подальшого "сортування"?

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Саме так і виглядає. Перші пів години гребеться все підрят в пакети, без розбору. Набираються 4-5 кульків, потім то все в кутку перебирається. Так роблять всі перекупщики.

7. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Пару раз я була така сама, і чесно як біжать і збивають з ніг - то капец(, але я змогла всі дитячі речі передивитись за 15 хв, так-так) сама дивувалась як так виходить в мене)...але з кожним разом все менше і менше можна щось путьове купити (вибір маленький і ціна..(()

8. Yulia Lashkevich

Чи то в Тернополі чи в Івано-Франківську декілька років тому так жінку збили з ніг і мало не затоптали вибачте за слово"стадо" людей яке не бачило одягу. Та й взагалі, не люблю в перший день ходити в Планету. Купа людей, всі штовхаються, роздивитися нормально одяг не можливо

• Подобається Подобається x 1
  9. solomka

solomka Active Member

Саме так в нас виглядає у вівторок на Іскрі в Єврошопі (на другому поверсі, де одяг і взуття на вагу). Одного разу була свідком того, що одна жіночка взяла правий чобіт, а інша лівий - то вони ніяк не могли поділитися і сперечалися, хто перший хапнув чобіт. Мало що не побилися.

• Смішно Смішно x 1
  10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

і я не люблю. Бо ще страшенно не подобається, коли весь той одяг натовп кидає під ноги, всі по ньому топчуться, продавці кричать, люди мало не б ються за шмати... Тому ходжу тоді, коли хочу і з твердою впевненістю, що "моя" річ мене дочекаєтья :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. shparynka

shparynka Well-Known Member

Після того, як я в суботу шокувалася ціною на бюстик, , то перший раз пішла в планету глянути, бо ніколи білизну не купляла там, взагалі не вмію там щось шукати. Так знайшла собі шикарний бюстик за 37 грн, дуже і дуже. А ще кофтинку від Нексту, правда, дома розгледіла-приміряла, великуваата(((( шо дєлать?

12. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Повністю з вами згодна) Також ніколи не ходжу на секонд в перший день, бо в тому натовпі неможливо ні пошукати добре, ні приміряти нормально, а від тої кількості людей + секонхендівський запах, мені аж кисню нехватає і погано робиться((( Тай не раз переконалася, що і в перед останні дні можна натрапити на шикарні речі :)

13. ANANASIK

Та не знаю чим, просто якось саме на ньому познаходила багато класних речей :) Особливо, коли він ще був на Чорновола і на Б. Хмельницького, бо той на Краківському не дуже подобається, там завжди багато людей і одяг швидко перебирають, тому важко знайти щось путнє.

14. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

у ньому певно весь район мій закупляється,може і краще щось...але я і на Планеті нещодавно собі знайшла пару штанів в дуже гарному стані фірменні свого розміру і 2 день перед кінцем,то вже певно хто чого прийшов. Не розумію своїх сусідів,які кожен день риються там...купляють кульками. Чи то вже хвороба чи що:girl_impossible:
    Я от дивлюсь,що можна свій секонд-хенд відкривати:girl_blush2: реально багато всього і скільки того одягу потрібно? За виключенням малі діти і такі речі,котрі швидко зношуються

15. ANANASIK

Я також в Планеті буваю, є і там хороші речі. Взагалі то заходжу на секонди частенько, але так само частенько виходжу з пустими руками :) купляю тільки коли дійсно щось хороше попадеться, а не просто щоб купити))

16. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Дівчата, а хтось може бачив десь по секондах наколінники і налокітники дорослі?

17. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Купила чоловіку піжамні штани в передостанній день. Новенькі. Була ще гарна піжама, фірмова новенька, але розмір не той. Тож і не в перший день можна знайти щось путнє і набагато дешевше ніж в перші дні.

18. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

то так як я купила в останній день собі новеньку курточку-тренч з бірочкою за 5 грн.

• Подобається Подобається x 2
  19. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

а мені деколи здається ,що свіжий секонд викладають і на 2 , 3... день після обновлення товару, бо не все влазить на вішаки ., та ті контейнери..а так люди розгребли і довішують. А загалом, давно там не була ,бо маю речей багато з "фірмового магазину " які ще не зносила!

20. basia

basia Well-Known Member

ВІдкрили Хуману на Сихові(Рось),Були сьогодні. 2 пари джинсів-Еспріт і Лі- 240грн.Дівчата-продавці сказали,що такі ціни в честь відкриття.Наступний завіз буде дорожче.