Вживані речі, секонд-хенд

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем луіза, 4 Лютий 2009.

1. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Відповідь: Вживані речі, секонд-хенд

Дівчата,а на яких секондах можна знайти нитки для вязання?

2. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Мені здається що на будь-яких) їх просто скоро розбирають тому бажано йти в перший день зранку)

3. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

А я в Оселі натрапила на шикарні речі від Reserved,дешо правда треба підшити,але одна сукеночка мені в бюсті не піжійшла,вона доречі навіть з біркою((треба назад відавати(((

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

4. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

О, я люблю на секонди ходити за нитками, обрізками тканин, фургітурою. На нитки треба попасти. Деколи бувають просто шикарні!!!

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ----------

А що то за Оселя така і де вона?

5. Нюта

Нюта Well-Known Member

А що то за Оселя така і де вона?[/QUOTE]
    В Винниках, там люди віддають речі. Цей заклад спрямований на допомогу безпритульним.

6. Guapa

Guapa Active Member

В Винниках,[/quote]
    Ще є на Новому Львові.

7. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

В Винниках, там люди віддають речі. Цей заклад спрямований на допомогу безпритульним.[/QUOTE]

Більшість того що відають люди йде на потребу бездомних та безпритульних,а іншу частину вони "продають" за символічну ціну для того щою забезпечити життя спільноти де живуть люди які були на вулиці або у скрутних життєвих ситуаціях...а ше вони перетягують і ремонтують старі меблі!

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

8. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Ми з малою по дорозі з майданчика туди щотижня заходим, вона сама мене тягне в Оселю, бо страшенно любить м'які іграшки, а іх там багато і регулярно поповнюються запаси. Продають за символічну ціну, максимум за що мені оцінили іграшку висотою 15 см у стані новоі це 3 грн, а переважно 1-2 грн:) Завжди залишаю більше. І свої речі, які мені не підходять теж туди відвожу. Подобається, що там не типовий секонд і в речей немає запаху дезінфікуючого газу, який важко вивести. Іграшки звісно добре перу в машинці, в Ані вже ціла колекція різних звірят однієі висоти з Оселі і я думаю, що через кілька років ми іх туди повернемо:)

9. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  10. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Оселя - це вупще унікальний магазин. Ми там меблі купували))
    Взуття придбала в Єврошопі на краківськомубула там в четвер. Але хто має 37й розмір і менший будуть мати проблеми, бо там переважно 39-43 жіночє. Я ледве знайшла 38, але нічого, зимою на теплу шкарпетку буду носити)

11. iriwa

iriwa Особлива мама

А то ціни знов виросли? Нині прийшла в Планету, другий день, ціна чи то 103 грн чи щось таке...

12. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Ага( перший день тепер 125 грн вроді(

13. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

І не тільки в Планеті(( всюди ціни виросли на 10 грн.

14. iriwa

iriwa Особлива мама

попала вчора на хенд, перед відкриттям. Ще раз підтвердила свої підозри що там працюють всі "свої" і все схвачено. Ситуація така. Хенд відкривається о 10 ранку, я прийшла за 10 хв до відкриття. Оскільки холодно і стояти в тому натовпі не хотілося то пішла я в сусідній магазин на закупи, коли вийшла то було рівно 10. Зайшла у хенд, а там уже на касі стоять жінки з торбищами товару, можна сказати що нового бо проглядалося багато фірмових бірок. За ті пару хвилин звичайні люди би не набрали стільки лахів. Була я звичайно в шоці. Ну і при тому що касирка так привітно і по дружньому спілкувалася з жінками що вже на касі, наче то постійні клієнти. Та шо там наче.. Одні другим певне по пару гривень дають щоб працівниці навідкладали в торбу нормального товару т й все.
    А ще вразила мене кількість мамів з возиками коло ящика з дитячими речима, напевно їх боло з 7..
    Отак полазила, подивилася я на ото все, руки опустилися. Найшла малому джинси ішорти на літо, собі кілька кофтинок та й все.. Чи то я така балувана чи то народ наглішає чим дальше тим більше.

15. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А чим вас це вразило?

16. iriwa

iriwa Особлива мама

тим що в таку рань і дубак стільки мамів :)

17. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Знаєте, ті речі того варті. Дитячий одяг(0-12м) в секонді ідеальний і по якості і по ціні. Якщо дитинка спить в возику то і в 7.00 припертись в секонд можна.

18. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

В такий дубак, в 7 ранку, я б сама в ту толкучку не йшла, не те, щоб дитину тягнути. Бррр...

19. silvia

silvia Well-Known Member

розкажу я вам історію мого одного походу на секонд у день завозу.

І так, встрілило мені в голову у неділю зранку в день завозу поїхати на секонд. Думала, що працюють з 9.00, то хотіла спокійно зайти і глянути що й до чого. Приїхала в 9.30, к-ка людей товчуться біля закритих дверей. Відкриття в 10.00. Ну, думаю, почекаю, раз вже приїхала.
    Біля самих дверей стоять тьотки ( бо то реально тьотки), в руках пакети-мішки ( знаєте, такі здоровезні салатові Ашанівські) і судячи з їх розмови ( стояти прийшлось мені там 30 хв.), вони перекупщики, їх робота - їздити по секондах у день відкриття, потім це все продаєтьс яна тому ж "переїзді", "Провесні" і т.д. І вже стоячи біля дверей, вони діляться, хто які займає стійки з вішачками, хто що бере. Знають всіх продавців, охоронців.
    В 9.50 до тьоток просуваються мужики ( вони типу разом) чоловік 6 по 120 кеге з легким амбре алкоголю і відгороджують їх від інших. Натовп притискається вже щільніше.
    І тут момент ІКС - відкриваються двері - тьотки ломляться в середину, мужики стримують натовп, щоб тьтотки могли собі накидати у мішки шмоток. Але під криком і тиском через хвилину здаються-і пропускають всіх в середину. Мені ледь руку не вивернули, жіночці порвали сумку, комусь там розбили окуляри.
    Одним словом, ЖЕСТЬ. Реально звірі, пофіг на всіх, в очах одні вішаки з шмотками.
    Давно я після того не заходила в секонд у день завозу зранку))).
    пи.си. не розумію роль мужиків, крім того, що вони стримують натовп, вони всередині не рились і нічого не брали..хто вони такі...

20. pokytyanka

pokytyanka Active Member

А я навпаки бачила один раз таких, що розбивались на групки жінка-чоловік. Роль чоловіка була у відгородженні жінки від людей біля корзини. Хапали все без розбору, тільки б нове, а потім в куточку все сортували. Доречі біля вхідних дверей теж виконували функцію блокування людей. То було років зо три тому. А тепер думаю вони ще винахідливіші стали. Справді ЖЕСТЬ!!!

• Оптимістично Оптимістично x 1