Вживані речі, секонд-хенд

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем луіза, 4 Лютий 2009.

1. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Відповідь: Вживані речі, секонд-хенд

І в мене проблем ні з джинсами ні з одягом не було. Але справді - треба ходити постійно і рано чи пізно втрафиш на такууу класну річ!
    Чесно кажучи, забула коли ходила на базар по одяг - все секонд. І малій стііііільки всього накупила, маленька модниця росте) Навіть моя мама, яка недолюблювала такі речі зараз активно ходить і шукає речі для Мії і моєї молодшої сестри.

2. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Моя сестра якоюсь штукою з Амвею дизенфікує взуття та і одяг пере з порошком тоі фірми,в неі дуже чутлива шкіра до всяких інфекцій,але розказувала що покишо помагає)))

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

3. Відповідь: Вживані речі, секонд-хенд

Літом купила кроcовки Reebok за 27 гривень ,випрала в пральці ,не можу натішитись.

4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

де? де то такі файні секонди?
    вже сто років ніц нормального не зустрічала...
    особливо цікавить район привокзальна\Кн.Ольги та й навіть центр, аби щось пристойне було. хочу собі футболок до хати прикупити хоча б

5. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

навпроти Фокстроту є один секонд нормальний, ще біля Аквапарку, ну і на В.Великого - ПСХ і навпроти ще є один магазин. Завжди можна щось знайти. Інколи пощастить знайти нормальне взуття. А от з джинсами і теплими речами зараз туго.

6. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Вчора непланово зайшла на секонд,купила новеньку курточку-тренч,штани(з бірочками в товарі на вагу)і дуже класну шифонову блузку з кольоровим принтом всього за 23 грн.Довольна як слон:radist::radist::radist:

7. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Я сьогодні забрала ті Угги за пів ціни за 125грн!
    До речі, можливо комусь пригодиться: по середах там завіз, перший день ціна на вагу 110грн, але є речі уже з цінами ( взуття, одяг, сумки).
    Потім ціна на вагу щодня знижується.
    А у вівторок всі речі, що з цінами, розпродують за пів ціни. Але працюють лише до обіду.

8. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

9. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

А де саме на Пасічній той секонд?

10. Lyudvig

Не переживайте, значить, не ваші вони( А я так не одну річ прогавила)))
    Ще може бути, що продавці заховали їх, щоб завтра знову виставити на продаж. Принаймі, я таке помічала :)
    Пасічна, 53 недалеко від повороту до вул. Медової Печери. Такий довгий будинок, там ще є продукти і автозапчастини.

11. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

знайшла аналогічний магазин секонду, але продавець попередила, що краще приходити о 09.00год, бо вже о 09.30год половину товару з бірками змітають ті, хто собі перед тим щось вподобав та інколи мало не до бійки доходить, коли к-ка претендентів на одну річ :girl_crazy:

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

вчора чисто випадково зайшла в той магазинчик та вийшла із двома парами штанів Некст та двома парами штанів Марк Спенсер ( ці взагалі були із бірками і на вагу - просто дивуюся як їх в передостанній день ще не купили ? :girl_crazy:) , то заплатила всього 40грн... Мої дівчата як на роботі побачили, що я за копійки купила речі з бірками, то після роботи побігли туди і теж там дещо собі прикупили та задоволені, правда теплих кофт-светрів, взуття там майже немає, а те, що є то ношене... а з дит.одягом, то взагалі "глухо"(((((

12. Lyudvig

Та і є, я була на 9, але я не пхаюсь, не вмію)))
    Заходжу вже після натовпу, якщо є моя річ, то добре, а ні, то ні ;)
    Але тут ще таке, ціни там і до знижки досить демократичні, тобто, якщо мені справді подобається річ і вона є необхідною, я беру зразу, в середу по макс. ціні. ( наприклад: дитячі білі шкіряні кросівки Reebok- 130 грн, мабуть і неношені)
    Демісезонні дитячі черевики Colambia- 150, стан ідеальні)
    Такі речі беру зразу, бо вони до знижки не доживають :)
    Завтра біжу знову, затягнуло ))))

13. Osya

Osya Active Member

А де знайшли, здайте точку

14. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Левандівка - біля Барвінку

15. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

З кожним походом на секонд - він все більш бідніший:girl_mad:
    Можна купити хіба що взуття (навіть на вагу хороше є))

16. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я теж це зауважила, що бідніший робиться. Скоро взагалі не будем мати, що купувати.

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

мабуть, через високі курси валюти зараз уже взагалі не закуповують секонд люкс чи першого класу, а беруть дешевший. Тому і вибір такий. Навіть на оцінені речі уже не особливо мають що ставити- ставлять ті ж добряче б\у,і навіть не завжди в пристойному вигляді. Знайти щось з бірками- це ще дуже-дуже постаратися треба

п.с. зараз в комісійних магазинах деколи можна натрапити на кращі речі і по кращим цінам, ніж в секонді. Банально: в секонді пристойну шкіряну куртку оцінюють в 400 грн, а в комісійному таку ж можна знайти за 280

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Сьогодні власниця магазинів секонду жалілась, що немає клієнтів!
    А я собі так "втіхаря" думаю, що як вже на секондах немає клієнтів, то де ж тоді ті люди одягаються тепер? Ну гроші то знецінюються, ціни на одяг, взуття на базарах, у торг.центрах зростають - я думала навпаки більше народу мало би на секонди перекинутись. Невже люди вже настільки збідніли, що навіть на секондах перестали купувати речі? То якийсь жах робиться...

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

не знаю, де немає, але "Планета" на Виговського, Планета на В. Великого, Євросеконд навпроти Цуму, Євросеконд на Провесні- там в перші два дні яблуку немає де впасти. І то при найвижчій ціні на товари. На третій-четвертий день там узагалі чверть товару залишається

20. Gorda

Gorda Well-Known Member

Сніжна, так це правда. От наприклад секонд на Сихові. Купила малій черевички. Ну дуже класні Найки. На підошві ціна 145 грн. Думаю витру ацетоном, бо якось не той во :). І що думаєте одиничка витирлась,а 45 лишилось. Роблять величезну націнку. Хоча і їх зрозуміти можна, і ціна навіть в тих 145 грн дуже маленька, за такі гроші навіть інакше десь би нічого не купив. Але ж є речі де потрібно дати і 1000 і 1500 це ж вони також накрутку роблять у 200%