Вживані речі, секонд-хенд

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем луіза, 4 Лютий 2009.

1. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Відповідь: Вживані речі, секонд-хенд

Де по маршруту Личаківська-центр-магнус є секонди де завтра недорогий день?

2. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Похвалюся: купила собі на секонді дуже гарну і якісно пошиту літню блузку. Вже вдома глянула на бірку - а там написано: "Made in Ukraine". І де б то я віднайшла такий ексклюзив у звичайному магазині, де продаються нові речі, але зазвичай імпортні, китайсько-турецькі? :connie_pull-pigtail

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

кахи-кахи... інколи в секондах працівники свої непотрібні речі підвішують в секондовські. Тому нерідко зустрічала і сумочки, і одяг, явно не "мішково-секондівський"

4. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Та ні, блузочка якраз європейського бренду (Великобританія, якщо бути точною), просто пошита в Україні.

5. сніжна

ясно :). У мене просто були кілька випадків, що у секонді знаходила речі, які є у нас на базарі чи в магазині. А на роботі навіть раз курйоз вийшов: в один день прийшли дві працівниці в однакових футболочках. Одна дівчинка з таких, що в секонди ні-ні і реально у неї завжди речі такі недешеві. Друга- без понтів. І виявилося, що одну і ту саму футболчку ( тільки в різний час- в рік перерви) кожна з них купувала в різних місцях: одна в магазині за 200 з гаком гривень, а друга- на секонді за копійки

6. Virna

Virna Well-Known Member

ну але то не обов"язково, що працівники свої речі підвішують. моя сестра побачила сарафан на секонді, не мала грошей, поїхала додому по кошти, коли повернулася то сарафану вже не було, зате потім побачила той сарафан в дуже модному і дорогому магазині під назвою "Фешн", ціна відповідно вже не секондівська. Але було то не у Львові.

7. сніжна

у мене було тричі, що я такі ж речі, які сама купувала рік чи два перед тим десь не на секонді, по спливу року-двох знаходила в магазинах секонду. До речі, ці речі не мали секондівського запаху. Деякі ще навіть парфумами пахли ( хіба ще допускаю, що це "чесні " покупці так міряли речі, що в секондівських виходили з магазину, а свої старі- вішали до секондівських. Народ у нас то вигадливий :)
    у Львові раніше ( не знаю як зараз) деякі торговці з Піденного теж "паслися" біля "Планети " на Виговського. Їх туди на чорний хід запускали після обіду в четвер, якраз коли новий товар готували на наступний день

8. kralyazeya

kralyazeya New Member

Гуртівня Секонд-Хенду у Львові!!!!

Прошу підказати присутніх, де саме у Львові хороша гурівня Секонду??? Дякую

9. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

А чи купуєте на секондах речі для маленьких діток?
    Якщо так, то де саме, в яких магазинах? Щоб і на вигляд пристойні, і вибір щоб був?

10. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Для малого купляю, інколи, речі в комісійних магазинах. Курточки, джинси, светрики. Завжди гарний, великий вибір і помірні ціни.

Надіслано від мого GSmart Aku A1, використовуючи Tapatalk

11. kristas

kristas Well-Known Member

Як на мене, то якраз з дитячим одягом ситуація найкраща...вибір великий, та й сам стан речей - дітки ростуть...речі не встигають зноситись.

12. Masja

Masja Well-Known Member

Хотіла в чорний список, але по темі напевно краще сюди..
    В Єврошопі на Сихові є 2 відділи: на першому поверсі нові речі з сталими цінами, на другому - відділ на вагу.
    Так от, вже не перший раз зауважую, що на більш-менш пристойні речі з другого відділу вішають цінник і переносять у перший. Ставлять, звичайно, не захмарні ціни, але чому я маю платити за секондівські ношені джинси н-д 100 грн., якщо на вагу я можу їх купити за 40?
    Крім того, в перший день на вагу нема що купити, бо залишається саме г..А ціна то за кг немаленька в перші дні...

13. Натуля

Натуля Well-Known Member

так ви ідіть до переїзду на секондівський базар, який всі так нахвалюють- там і знайдете товар, що був в єврошопах (і не тільки) в перший день вранці :girl_crazy:

Це не продавці переносять товар. Він з цінниками приходить зі складу.
    Періодично оцінений товар, що довго не продається іде на ваговку.

14. kristas

kristas Well-Known Member

Ой, там ціни також, як на мене, не дуже адекватні.(якщо, брати до уваги, що то секонд).

15. Натуля

Натуля Well-Known Member

Ну бо переважно ці всі речі викуплені на секондах в перший день, коли товар кращий, а потім треба ж їх перепродати дорожче. Купив за 50грн, продав за 100.

16. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

В яких магазинах-секондах дитячі речі для немовлят акуратно розвішані, розсортовані, а не в кучі, що треба ритись?

17. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Я таких не знаю. Хіба як варіант Єврошоп, але там і ціна відповідена і з вибором ніби туговато(((

18. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

В секонді за Скринею все дитяче висить на вішаках, але вибір не дуже.

19. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А комісійний дитячий - то теж вважай секонд? Тоді біля Ваму на Санта-Барбарі є комісійний - все на вішаках, взуття посортоване, стоїть гарно. Ціни прийнятні, але речі по сезону.

20. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Комісійний то ,,грабунок серед білого дня,,. Там ціна з накруткою, на гривнів 15 дорожче вартості товару