Вживані речі, секонд-хенд

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем луіза, 4 Лютий 2009.

1. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Відповідь: Вживані речі, секонд-хенд

Аааа, я дешевше як за 450грн не бачила, а мешти то взагалі 750 і вище. Нє, ну були і мокасини за 250грн, але щось не альо. Взагалі то очікувала що ціни будуть відносно курсу, ну але вже не такі.
    То точно. Дуже - дуже давно там не була, але такої пустки не пам"ятаю.

2. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

3. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Мене гуманітарка дуже виручає. Тим більше, що після пологів я з 52 стала 48 розміру - я-то звичайно рада, але гардероб треба міняти весь....
    Джинси - тільки звідти. За малі гроші купую штани, які ношу 2-3 сезони, а базару тільки на 1-2. Беру там і хатні речі. Прийшли в негодность - викинула і купила нове. І малому там беру речі для вулиці.
    На базарі чи в магазині купу речі "до виходу", та й то беру в основному в наших дівчат на закупках.

4. fiesta

fiesta Well-Known Member

Зараз є багато дитячих комісійних магазинів. Зручно.
    Можна туди здати лашки і взуття, з яких дитя виросло, щоб шафи звільнити.
    Кажуть продавці, що купляють в них активно. Кофти-штан по 20-40 грн. Діткам хочеться все нове і гарне, але то гарний метод зекономити.

5. H2O

H2O New Member

Колись відносилася дуже негативно до секонд хендів, але після того, як пожила в Польщі - заразилася від полячок тою болячкою. Тепер часами купляю в таких закладах "домашній" одяг.

6. Masja

Masja Well-Known Member

Часто купляли одяг/взуття в Єврошопі. Але тепер там ціни такііі :eek:
    Бачила непоганий магазин європейського взуття та одягу Одягу там як кіт наплакав, але взуття досить непогане і, відносно недороге
    А взагалі, тепер менше скуповую того одягу і взуття

7. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

що правда то правда. Ціни височезні((( надибала там джинси, то ціна була 520 грн. Я в шоці просто була.

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

8. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Також іноді в Єврошопі купувала речі.Але там ціни трохи кусаються. Чи то ліпше вже на базарі купувати тепер. Хоча базарне то на 1-2 рази. В Єврошопі речі хоча б якісні.

9. Yulia Lashkevich

базарні речі, ну хоча б джинси дуже зіпсувалися. Мала джинси турецькі то за 4 місяці порвалися(((
    мене сестра трішки підсадила на речі з секонд-хенду, то там знайшла штани дуже класної марки, то вони набагато якісні ніж та туреччинаі. І ніхто не догадається де вони були куплені))

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

10. Britney

Britney Домашня посиденька :)

О то точно! Джинси після першого-другого прання розтягуються.І треба купувати нові((((

11. Yulia Lashkevich

ага... той їхній джинс до одного місця... купуєш один розмір а получається після прання зовсім інший)
    я сьогодні сходила подивитися в секонд і купила джинси фірми Kuyichi, зроблені я так зрозуміла з органічної бавовни і шортики від Rivers і футболку від Zara. По магазинних цінах ті речі б мені коштували б мало не тисячу грн, а тут получилося 60 грн. Короче я довольна як слон тепер)))

12. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Для мене секонд - це як полювання, а раптом щось))). Колись там купила малим такі дві кльові гри за 120 грн в сумі, абсолютно нові. Потім в неті знайшла, що одна з них б.в. продавалась за 350 грн, інша за 385 грн. А ще я туди ходжу за аксесуарами та різними цікавими гудзиками, камінчиками, аплікаціями. Цікаво там))).

13. AilataN

AilataN жива

а що то за такий крутий секонд на Сихові?
    я там раз була, років сім тому, ну хенд як хенд, тільки ціни здивували((
    то він і далі процвітає?
    була сьогодні в Єврошопі, той, що біля Краківського , дууже багато гарного взуття, д аж вони нові стелажі припасували, щоб виставити. Від 65 грн чудові балетки ( подруга купила), ну і до..., але в середньому 200 грн, дуже гарні і якісні можна вибрати.

14. silvia

silvia Well-Known Member

сьогодні випадково натрапила на новеньку багаторазову непромокаючу пеленку ІКЕА для сну малому (давно вже думала купити, бо на одноразові не напасешся), у вигляді ведмедика, м'якенька на дотик. Задоволена.

15. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

А мені цього тижня круто заканало :) Знайшла на секонді нові балетки за 200 грн. фірми Russell and Bromley. Ще ціна збереглася 145 £. Глянула на їхньому сайті, так і є, приблизно такий ціновий діапазон. Тішуся, файні такі :)

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

та той самий. тільки він раніше був ближче "до центрів", а тепер- під залізничною станцією- переїздом. Ціни там вже давно недитячі,несекондівські , хоча, порівняно із колишнім секондом- речі кращої якості, багато нових. Я 10 років тому, коли не було тих багаточисленних магазинів із секондом, на Сихові малого "за копійки" вдягала у дуже класні нові речі. Тепер такі речі там коштують дуже дорого ( часом нарівні з Антошкою). Малому племіннику босоніжки дивилася- 400 грн

17. pokytyanka

pokytyanka Active Member

Тепер і на секонді можна надибати дуже багато речей нових, навіть з бірками. Мабуть магазини скидають те що не продалось за сезон. А на переїзді зазвичай стоять перекупщики які нагрібають все що пристойно виглядає на секонді, а потім поштучно продають. Бачила один раз таку "парочку". Ну але то вигідно тим людям які по секондам не ходять чи не хочуть принципово ходити, а зекономити мають бажання от і купляють там у перекупщиків.

18. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

переважно ходжу у джинсах, то з магазину вистачає мені максимум на рік їх, а з секонду ношу 2-3роки, якість інша, добротні якісь :girl_yes2:

19. Yulia Lashkevich

20. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!