Вживані речі, секонд-хенд

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем луіза, 4 Лютий 2009.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Вживані речі, секонд-хенд

у "Планеті" на Виговського разів три за останній рік потрапляла на те, що розвішували речі у оціненому відділі саме ще у вологому стані. Так що тут вони справді якісь випрані.
    ще такий є нюанс: інколи потрапляють речі, як смердять власне не секондом, а цигарками чи чиїмись парфумами. Таке враження, що то або покупці "підміну" своїх речей проводять ( прийшла у блузочці яку не шкода, а вийшла у светрику із секонду, повісивши блузочку) чи то самі продавці підкидають речі-взуття із своїх домашнії запасів-непотребів.

я особливо по секондах не лазяю, заходжу час від часу лише у Планету на Виговського чи Євро секонд навпроти ЦУму, але і там і там регулярно при перегляді речей починаю пчихати і запах чути добрячий.

2. sandras

sandras New Member

Сама собі не вірю, але я за секонд. Знаю один хороший магазинчик (в своєму місті) і тепер так виходить, що одягаю сімю тільки там.
    дитячі речі трапляються взагалі нові, з етикетками (я так розумію оцінені) - та і за плями на одязі дітей тепер не сварю - старе викидаєш і знову в магазин, а на базарі добре по кишені б'є.

3. ZaKohana

ZaKohana New Member

Нічого немаю проти секондів, але це не моє. Не вмію я там нічого купувати.. Оце вишукування одягу у коробках, на полицях, передивляння його з усіх сторін в пошуках дирок чи потертостей, затягнутих ниток. Не маю на таке сил, і відверто бажання теж. Максимум, на що я спроможна, - одяг з вказаною ціною передивитися.
    Але й там також: якщо я прийшла за комбінезоном дитячим, то скільки б навколо чудових і дешевих дитячих\жіночих\чоловічих штанів, светрів, курток, шапок.... не було, я до них навіть не підійду.
    Останнім часом змінила свій погляд стосовно "ФірмИ". Європейські бренди на одязі людей викликають не так захоплення маркою та якістю, як асоціацію з привезеним товаром.

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Похвалюсь купила сьогодні за 50 грн фішер-прайсівський Чарівний горшечок. Практично в ідеальному стані, все працює. Єдине немає одної формочки і розмовляє він англійською. Але то дурниці. Навіть не знаю хто більше тішиться, діти чи мама

5. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А я сьогодні "вполювала" фотоапарат Vtech всього за 14 гривень! Все робоче, тільки флешку з нього хтось поцупив. В неті такий 400-600 грн.

6. Туфелька

Там ще на вагу були дві відеокамери і дві приставки плейстейшн, але ті перші, і то в день 30 грн./кг.!
    Багато сортерів було, а ще я в той же день купила сидіння в машину бустер для малого всього за 40 грн.
    А сьогодні я купила за 20 грн. іспанську характерну ляльку з клеймом, такі в неті по 300-400 грн.) В мене вже назбиралася колеція, маю 8 штук, люблю їх, вони такі гарні!

7. Demetra

Demetra Well-Known Member

Там, то де? Чи я щось пропустила?

8. Туфелька

Євросекондхенд біля Галицького Перехрестя.

9. Rona

Rona Мама-йожик

Єврошоп чи що?

10. bobryha

bobryha Well-Known Member

я сама так купувала речі малому:girl_wink: але мене то не сильно хвилювало. я розуміла , що речі, явно секондівські, але мені не везло на секонді малому купити якісь сорочки чи джинсики в гарному стані і мені не шкода було трохи переплатити, бо речі мені дуже сподобались

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

не в образу нікому, але навіть тут на форумі у "Барахолці" половина речей- секондівських ( в розумінні, що вже і власник їх купляв на секонді ).Як і на багатьох інших дошках оголошень у неті.

12. Туфелька

точно! переплутала)) А на ЄСХ на Грінченка я собі пару раз купувала бріджі для верхової їзди нові Пфіфф по 20 грн., такі нові коштують 800 грн. І жокейку також там купила в передостанній день за 12 грн., нова така 400-500 грн. Якщо б не секонд, то я б собі не купила таких речей нових...

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ого... Поділіться секретом як ви це розпізнаєте?

14. Rona

Rona Мама-йожик

коли там завіз?

15. Туфелька

на ЄСХ на Грінченка перший день п"ятниця, а в Єврошопі біля ГП субота завіз.

16. Valkiriya

Valkiriya senior member

Топ шоп то невеликий магазин зразу за Провеснем через дорогу. Там зараз є стокові речі, я собі придивилась джинси GAS за 150 грн. Нові, з ярличком. Ну і взуття багато.

17. terezka

terezka котяка-вишивака

у Берліні люди жертвують одяг для жителів бідних країн:
    А в Хумані і ціни добрі, і речі також, ось звідки воно береться:)

18. Lambada

Lambada Member

я такі і в Польщі,в Гданьську бачила...

19. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

20. Hermi

Hermi Well-Known Member