Вживані речі, секонд-хенд

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем луіза, 4 Лютий 2009.

1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Вживані речі, секонд-хенд

Я свою одну тиждень тримала на балконі.
    Іншу дуже файну купила, то не мала сили волі тримати її десь, хотіла носити вже і негайно, навіть на тому ж секонді все зі своєї старої сумки переклала в нову і так пішла додому. Ну, є в мене таке, коли щось дуже подобається...:girl_crazy: То вона мені сама провітрилась вже в процесі десь за тиждень.
    На рахунок речей те саме- перу і тиждень на балконі- потім нічого не чути.
    Але мене і не дуже то напрягає коли чути, але якщо нема потреби одягати вже і негайно- то так роблю.

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

теж так роблю, але не тиждень - а кілька днів.

3. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Не дивлячись на оди сучасним фірмам і всім маркам представленим в магазинах у КінгКрос, але чомусь нащастя/нажаль дійсно речі стокові привезені з-за кордону набагато якісніші.
    Там сток це просто напросто стара колекція яка продається на кілограми, а в нас 80% якщо пише сток то це пожований секонд який хіба до підлоги годиться, насправді важко знайти хороші магазини

4. Virna

Virna Well-Known Member

Дівчата, а хто знає, коли завозять нові речі в "Планету", що на Володимира Великого? "Нові" - це, типу, ті, що не на вагу. Бо маю охоту туди зайти:girl_smile:

5. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

В ту, що поруч з Єврошопом - по понеділках

6. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

поставити всередину кави меленої свіжої трішки у відкритому чомусь - лиш подбати щоб не розсипалася, або в шматинці.
    протерти спиртом, просто мокрою шматкою,
    , попшикати хорошим антиперспірантом (не роблю, бо горло болить від них, від інших знаю)
    - залежно від матеріалу

7. silvia

silvia Well-Known Member

а іноді буває так, що людина купує річ на секонді ( не уцінену, а саме на вагу, бо видно по якості), поносить ( або дитячий одяг) , а потім ще й продає ( відповідно дорожче виходить за цю річ ніж вона вартує на вагу))) к-ка раз вже таке зустрічала. Навіть запах не змився....

8. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

я сумки теж спиртом протираю. помагає.

9. Goerid

Goerid New Member

одного разу на Південному зайшла в магазин, дивлюсь лице продавця дуже знайоме і не можу згадати... через 5 хвилин згадала що бачила її на секонді, вона там опитом скуплялась, і в мене лижну куртку просто з рук вихватила, я ще так розсердилась, адже вона зовсім не її розміру....
    А на Південному там магазин тіпа Сток, запаху не чути, мабуть якось обробляють... А хтось купує і радується))

---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:05 ----------

10. iriwa

iriwa Особлива мама

А я вчора відірвалася. Купила чоловіку дуже класну джинсову куртку, малому джинси і футболку на довгий рукав від Геп, собі штани від Ральфа Лоурена (то дурне що вони світлого кольору, весна вже скоро (мабуть того їх ніхто не забрав, мене чекали)) і білу блузку на короткий рукав і корсет (не білизну, а такий що до блузки чи сорочки) від H&M. Радості вагон!

11. siriuska

siriuska Member

12. Popi

Popi Well-Known Member

А я щось ніяк не наважусь піти в секонд і щось там купити. не знаю чому але от ні як.:girl_nea:

13. iriwa

iriwa Особлива мама

Ой а я вже роки 2 "пасуся" майже виключно на секондах. Вийнятки становлять білизна, купальники, зимовий верхній одяг ну і те що вже нагло треба. На весняно-літньо-осінній одяг маю велике везіння. Вже курток і плащів нема де складати...
    А решта то що в око попаде. І скажу вам так, що за ті "копійки" які на секонді лишу і з повними кульками з нього вийду, на базарі, ані в отих "бутіках" ніколи б нічого не купила.
    Не горджуся тим що по секондах лажу, але нічого поганого в тому не бачу. Всі при тому задоволені, і гарно виглядають.

14. aknytsU

aknytsU волошкова...)

На секонди я ходжу приблизно 1 в місяць

Дійсно, білизну і тому подібні речі там не купую принципово, а ось кофти, джинси чи спідниці можна знайти досить-таки у презентабельному вигляді.

15. sanches

sanches Well-Known Member

Я так тішусь - купила собі вчора в "Планеті" на Виговського джинси "вагітні" - майже новенькі... :girl_claping:

16. iriwa

iriwa Особлива мама

А коли там завіз?

17. sanches

sanches Well-Known Member

в п'ятницю

18. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

Я також інколи "пасуся" на секонді. Там можна попасти на дуже хороші речі відмінної якості... там ще оцінений товар суперовий - і ціни доступні. Ходжу на 700-річчя .. забула назву ( біля Рукавички).

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я беру білизну на секонді, особливо ліфчики, бо на свій 70 F у нас в магазинах і на базарах нічого толкового знайтии не можу, а як знайду, то воно зношується за місяць, через погану якість і зовсім не гарно виглядає.
    Ну, і бюстики по 400-500 грн нові, які можливо будуть носитися мені з моїм тягарем грудей добре, мені не по кишені.
    Єдине білизну, якщо на секонді, то беру тільки нову, ту що висить на вішачках, а не ношену на вагу. Ну, а чого їй бракує? Вона ж нова з етикетками і по звичайній базарній ціні можна купити гарну імпортну якісну.

20. iriwa

iriwa Особлива мама

Йой, як я вас розумію.... В самої така є проблема!