Вживані речі, секонд-хенд

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем луіза, 4 Лютий 2009.

1. Pavonia

Pavonia New Member

Відповідь: Вживані речі, секонд-хенд

Просто секнод-хенд забирае левову частку прибутку в китайських виробників одягу . От вони і спонсорують анти-секондівську кампанію у Змі. Все просто і , як завжди. впираеться в гроші.

2. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

та де левову...відсоток той насправді дуже малий..просто файне джерело для всяких страшилок

3. iriwa

iriwa Особлива мама

Може й так, але на мене, можна так сказати, що подіяло :) Тепер страшнувато ходити по секондах. Навіть знаючи що речі обробляють і так далі, хто його знає чи там всі мікроби і бацили вмерли чи ні.

4. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Так ви ж той одяг не будете зразу одягати, ви ж його перете, та й можете самі чимось обробити додатково, якщо вже так боїтесь.

5. UnLikE

UnLikE Фотограф

Хочу прикупити собі нові лижні штани і балонові рукавиці зимові, може хто де бачива великий вибір? (цікавить секонд або оцінений товар...)

6. iriwa

iriwa Особлива мама

А я як речі купую то їх перше міряю в магазині. Хто його зна яка зараза може, а може й не може, на тебе застрибнути...

7. UnLikE

UnLikE Фотограф

боятись вовка - в ліс не ходити!)) Я не боюсь мікробів на одязі з секонд-хенду, то щось на кшталт кінця світу сьогодні))

8. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

між Фокстротом і Провеснем на Кн. Ольги є такий секонд, трапляються і новенькі з етикетками, сама декілька разів бачила

9. terezka

terezka котяка-вишивака

а знаєте скільки різного на грошах? а ми ж їх беремо руками, додому приносимо

10. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ніхто не застрахований що до вас міряла нову кофтинку в магазині панянка скажімо з лишаєм. або ще якось болячкою.

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Купила сьогодні малій на секонді халатик і джинси всього за 39 грн. І такий прикольний плащик next бачила, моднячий, стан чудовий, купила би 100 %. Але Яна тільки куртки визнає...(

12. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Класний той таки єврошоп на іскрі
    Той що на вагу: з самого ранку там черга з перекупок, і якщо приходиш на 2 год після відкриття, дійсно лишається ганчіря до підлоги.
    А якщо не полінуєтесь встати зранку!!)) знайдете гарні нові речі з бірками, не раз сама знаходила, ті що у кінг крос навіть зараз у колекціях виставлені.

На рахунок лижних штанів запитували - там де оцінений, є суперові куртки і штани, собі там штани вибрала, нові , брендові з хорошою мембраною, заплатила в 3 рази менше чим у спорт. Магазині.

Останнє редагування: 27 Грудень 2012
  13. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

заходила минулого тижня перший раз в Планету (біля бомби). звернула увагу на те, що там в примірочних прозорі шторки. щось в мене відпало бажання міряти там)) то у всіх Планетах так?

14. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Бувала у двох Планетах - біля Привокзального базару і на розі пл. Липневої та Героїв УПА - там теж прозорі)
    Причому навіть за такого розкладу якась старша жіночка умудрилася щось поцупити і вилетіти на вулицю, охоронець побіг за нею... і не добіг(
    То продавці почали кричати: раз так, то відсувайте шторки і міряйте одяг з відсунутими!
    Стриптиз безкоштовний, ага)))

15. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дівчата, порадьте якийсь гарний секонд... Але не з тих магазинів, що всі знають, а може якісь є десь в закуточку, маленькі, про які ніхто не зна, а вибір там вай-вай)))(ото пояснила)Щоб гарний вибір жіночого вбрання був. Я поправилась за півроку на 10 кг(хник-хник), і моє старе ганчір'я відмовляється налазити на мене. А повністю поновити гардероб нема мані-мані...

16. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

от вам зараз тут порадять і вже всі будуть знати: Girl_crazy:

17. iriwa

iriwa Особлива мама

Щойно прилізла з секонду :) Купила 2 футболки і блузку, а малому штани :) Рада як слонь.

18. Halina

Halina Well-Known Member

А я рада як великий слон бо купила ну таку класну іграшку - коробка з яйцями, в якій живуть шість курчат і шість шкаралуп. Курчата пищать - і у кожного з них своя емоція. І ще там у них знизу фігурки то треба складати і ін.
    Ось такі

19. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

як ви позбавляєтесь запаху секонду на сумках? якусь додаткову чистку проводите?

20. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Я протерла всю сумку ватним спонжиком з парфумками і всередині теж :haha:
    і всередині його залишила на деньок.
    потім запаху не було.