Вживані речі, секонд-хенд

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем луіза, 4 Лютий 2009.

1. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Відповідь: Вживані речі, секонд-хенд

В Планету вже давно не хожу, а от в секонді, що по сусідству зі мною (не перестаю його нахвалювати), купила на вагу м'яке брязкальце на липучці (дитині на ручку можна вдягнути), у вигляді двох овечок. Одна шуршить, друга звенить. Заважило мені АЖ на 30 копійок :connie_pull-pigtail "Планети" бачать, який у них наплив людей, от і луплять ціни, авось, під шумок, усе і розберуть/

2. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Невиправному оптимізму нашого народу можна лише позаздрити! :girl_crazy:

3. cherepashka

Виставлю тут фотки костюмів з секонду:
    Ковбой Вуді і Баз Лайтер (був новий, з біркою)
    [​IMG][​IMG]
    Чортенятко (велике, на 13 років, але планую з нього щось перешити) і русалочка
    [​IMG][​IMG]

4. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Вони так і роблять.З речей всіх перебирають і ставлять їх в уціненому вигляді.Але вони далеко не нові.Звичайно попадаються і нові.

5. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Звісно, що так і має бути..але на жаль футболку жовту від поту я аж ніяк не можу віднести до речі, яка уцінена в результаті якогось браку.

6. cherepashka

Ось тут погоджуюсь, це вже свинство. Я дивувалась, коли бачила такі речі на вагу (я б своє таке викинула, а не на доброчинність чи продаж давала), а тут ще й у відділі люкс..бє :bad:

7. KAjFASH

KAjFASH New Member

Заходжу час від часу на секонд-хенд на Науковій, там можна знайти просто суперові речі, правда дехто каже що ціни високі, ну але як на мене, то за хорошу річ можна й заплатити. З останніх покупок це піджачок новенький HM (всього за 42 грн) і шльопки Mark&Spenser (правда за них віддала 75 грн, але вони новісінькі!!!).
    Почитала ще тут статтю про грибки і хробачків всяких, то щось бачу наших людей то не лякає, та й взагалі з чого взяли що ті хробаки в секонді живуть))
    Спочатку всіх лякали тим що речі з секонду обробляються формальдегідом, який вбиває всі мікроби, получається всі вбиває, а отого хробачка ні?
    А на рахунок формальдегіду, то він є у всіх меблях зроблених з ДСП, тому речі з секонду такі ж шкідливі як і меблі які знаходяться в наших квартирах.

8. agalinka

agalinka Active Member

Секонд величезний конкурен, для інших дешевих і неякісних магазинів, які продають речі гірші за якістю і дорожці за ціною, може то зводять рахунки :)

9. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Він і для магазинів з дорогим і неякісним одягом конкурент :girl_wink:

10. oksumoron

oksumoron Active Member

так згідна з цим! не завжди ціни в наших магазинах відповідають якості!
    на секонді ж можна знайти речі часто нові і з бірками, купивши які не за захмарні гроші можна не тільки довго носити, але у випадку якщо річ буде зіпсована легко можна викинути!

11. Dobra

Dobra Well-Known Member

Возрадуйтесь, секонд-шопоголіки:girl_crazy:
    тут

12. dyfa

dyfa New Member

я також вважаю,що краще секонд,ніж китайські нові речі!звичайно,є багато магазинчиків ,які продають ті ж брендові речі,ну а ціни в них також брендові:girl_impossible:...я люблю речі оригінальні,і багато ,тому мені і підходить!проте для цього потрібно мати час,вміння і натхнення поритися.

13. siriuska

siriuska Member

Я сьогодні купила рукавички шкіряні,такі класні і ціна прийнятна 42 грн,тих рукавиціь була ціла гора в магазині,а магазин весь час спеціалізувався на взутті,а сьогодні ще й рукавиці

14. Smorodynka

Smorodynka Member

Сестра була сьогодні на Південному і казала, що такий светр 450 грн.

15. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дівчата, колись часто ходила на секонд, той що на розкладушках біля Нового Цуму(Провесінь). Але проїжджала мимо декілька раз за сотанній місяць і бачу там лише пару розкладушок, майже половини немає. Де всі ділись? Куди переїхали?

16. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Переїхали справа біля ЦУМУ (якщо стояти обличчям до входу в ЦУМ). Там є декілька рядів з новим одягом, то за ними.

17. бетменша

бетменша Well-Known Member

Купила на секонді в оцінених речах кардиган синього кольору, добре його оглянула був зовсім без дефектів. Попрала вручну, а коли висох, то побачила, що він весь в плямах рожевих, схоже на те, що від фарби. Як ви думаєте, що воно таке і як тих плам не було видно на непопраній речі? Бо абсолютно він був ідеальний до прання

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А під час прання ніякого відбілювача чи ваніша не потрапило випадково? я раз прала щось кольорове в посудині, де мама перед тим відбілювала речі і недобре промила її. така сама ситуація була.

19. Rona

Rona Мама-йожик

20. бетменша

бетменша Well-Known Member

Точно ні, прала з нею ще один светр, то все добре. І плями були ну зовсім ніби хтось фарбою вимазав кофту. Причому вони чітко рожеві. Я от думаю, може то вона звеху була додатково зафорбована якоюсь фарбою для трикотажу, тому тих плям не було видно? бо таке відчуття, шо вони просто "ховались" і з"явились від прання.