Вживані речі, секонд-хенд

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем луіза, 4 Лютий 2009.

1. SuperRhino

SuperRhino Active Member

Відповідь: Вживані речі, секонд-хенд

2. Demetra

Demetra Well-Known Member

Мені того репортажу явно не треба було дивитися:khomyak: Я вже чухаюся... Але з другої сторони, хто може гарантувати, що речі з магазинів, базарів чи навть бутиків не заражені?
    Мені теж так здалося...

3. Alonka

Alonka New Member

зразу згадалась серія з Д.Хауса, де від китайських джинсів, а саме фарби, якою вони були помальовані, помер один хлопчина, а одного випадково врятували. :girl_crazy: Можливо і видумка сценаристів, але як згадаю недешеві джинси з базару, які переш а вони все линяють і линяють...то секондівські з "грибочком" все ж переважують.

4. Dobra

Dobra Well-Known Member

Я так вимочувала недешеві дитячі колготи з базару, тазик спортила. Тоді ще замовлень через інтернет не було, як то зараз - з англійських розпродажів можна гору колготок накупити по ціні краківського. Китайська річ не витримує однієї дитини, а стокові і секондівські - в них може 2-3-4 дитини преспокійно виходити, і люди то розуміють. Ще би той Китай коштував як Китай...

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Тим хто хоче "штовхати" базарні не якісні речі.

Випадок- сьогодні жаліється сусідка, каже їздила на Краківський за штанами, ще й в таку погоду там болото молотила, шукала підходящі. Купила за 300 грн якісь там теплі зимові і зразу ж в них поїхала додому, бо ж НОВЕ все таки, не секонд, так от поки заїхала штанці трісли і то навіть не по шві, а в поперек на самій п"ятій точці, а ще курточка коротка, ледво з зупинки дійшла, каже парасолею затулялася. І шкода її і трохи смішно. Вона така злюща, каже поїде завтра кидати продавцю в голову, але думаю вона точно нічого вже не докаже. Так от, був би то секонд, то і викинути не шкода, а так НОВІ за 300 грн...)):girl_impossible:

6. Sara

Sara Well-Known Member

А я вже також чухаюсь... ось що означає навіювання...))

7. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

наш світ атакує черв"як, який не гине в аазоті! караул, всі в бомбосховища, поливаймося рідким азотом! нііі, і він не допоможе!!!
    от та сама америка, канада, європа..ви як думаєте, в них секондів нема?чи вони їх не обробляють? певно вже вся англія хвора на хворобу маргелонів, бо наш секонд звідти

8. aknelitta

aknelitta New Member

Аналогічно. Бачила той репортаж - жіночка зі шрамами дуже страшна була. Але ж сказали, що той грибок невідомого походження і може бути в продуктах з ГМО. чи то якийсь "винахід військових".
    Тобто ти себе від "секонду" можеш застерегти, а от з продуктами ГМО - складніше....
    Ну що речі з секонду дитчі набагто якісніші - то факт, та й багато людей не можуть собі дозволити вдягатись не то що у "фірмових бутіках", а навіть на базарі. Можливо це й чергова кача

9. Vероніка

Vероніка Never give up

Була сьогодні в тому магазині, вибір досить непоганий, багато дитячих речей Gap, Next, Children's Place. Карнавальних костюмів хороших вже не було, але думаю у день завоза (вівторок) щось підвезуть.

10. Korona

Korona New Member

начиталась цих дописів і теж почала чухатись....

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дєвушкі, нє баїсь, пристосуємся! Якщо ми до нашої екології плавненько пристосовуємся, то шо нам якісь грибки?!:girl_crazy:

Пи.Си. Не думаю що зникнуть доооовжелезні черги біля дверей "Планети" в день привозу... Поойкає-поахкає наш народ, почірхається і піде знову на закупи за брендами.:girl_yes: Гарантірую!

12. olena

olena New Member

На мою думку, основною тегою статті про грибок є ось ця цитата:
    Просто комусь терміново потрібно написати наукову працю, а ще згадайте намагання теперішньої влади прикрити секонд хенди, просто вирішили піти іншим шляхом.

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Нєєє, от побачите, за місяць будуть проштовхувати нову вакцину і закликати до масової вакцинації населення, щоб запобігти поширенню епідемії!:ed4d70def841dc74b57

14. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

І я сиджу на роботі і чухаюся, як блохаста шавка.:girl_sad:
    КапЕць якийсь.:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

15. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Прочитала останнідописи і тож мимоволі чухатись почала))
    А на рахунок "Планети", то мало що вони майже товару не завозять, то ще й і хаміють. Я нещодавно побачила на уцінених товарах футболочку біленького кольору, таку класну і моднячу, що відразу захотілося її купити. Правда ціна як на уцінений товар на секонді була трохи завелика (125 грн), але думаю візьму собі. Але дивлюся, а на ній під пахвами аж виїло жовтий колір від чийогось поту. ФУУУ. Вони там реально речі які мають йти на вагу, просувають типу як нові і ціну накручують.

16. Fechka

Fechka Member

Власне так часто буває. Я теж помічала, річ не погана, проте не нова. Чому має йти по ціні нової-?!
    Заробляють як можуть. Трохи нагліють -факт!

17. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Наскільки я розумію, одяг з відділів оцінених речей і не претендує на звання новий. Це той же секонд, тільки класу люкс - речі з браком, так і не розпродані з розпродажів, ношені, але у відмінному стані і т.д. Тобто, ніхто і не каже, що всі вони нові

18. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Так, дівчата, ану, хто чухається?:)
    Заспокойтеся, бо то вже психологічне самонавіювання в вас почалося :)
    Всі здорові, а оті чутки - це просто тиск на секонди. Я вважаю, що абсолютно одинаковий ризик підхопити будь-яку заразу як в секонді, так і на базарах - де теж ходить купа різного люду, де одяг перед вами вже двадцять осіб могло поміряти і де також невідомо, як саме і де саме той одяг зберігався :)
    Йде зима, то навпаки стане безпечніше в плані знешкодження можливих бактерій - гарно річ попрати, на два дні на мороз, і вже безпечніше:) Я, принаймні, так роблю і з секондівськими, і з базарними, і з магазинними речами - бо не знаю, хто торкався тої речі і як вона зберігалася :)

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Золоті слова!

20. agalinka

agalinka Active Member

Я вчора зайшла на "Планету" дивлюсь іграшок тьма, ну думаю прикуплю щось плимінникам, а там іграшки мякі мінюпусінькі, які за кордоном по 60-80 центів - 35 -40 гр, я чуть не впла:khomyak:, а ще магнітофон дитячий поломаний - 40гр :khomyak:, лампа дитяча поломана - 45гр, я в шоці:girl_crazy:, я питаю, а для чого ви продаєте поламані речі, а вони кажуть та може хтось купить :girl_crazy: оце мені сподобалось )))